Horoskop

5 ubedljivo najboljih pevača među HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Oni se izdvajaju raskošnim talentom za pevanje, ali i intenzivnim emocijama koje donose kroz svoju interpretaciju

20.08.2022 21:00

5 ubedljivo najboljih pevača među HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA
shutterstock.com

Svako ko može da govori može i da peva. Sad, nekog je lepše, a nekog manje lepo slušati. Pevanje podiže raspoloženje i pomaže u oslobađanju stresa. Postoje ljudi koji koriste svaku priliku za pevanje pa pevuše pod tušem, u automobilu, a svoj talenat posebno ispoljavaju na karaoka žurkama.

Srećna republika donosi 5 ubedljivo najboljih pevača među horoskopskim znacima.

Tanjug/AP

Lejdi Gaga je tipičan predstavnik Ovnova na muzičkoj sceni

OVAN

Ovnovi su poznati po tome što imaju veliko samopouzdanje i u svakom trenutku su spremni da preuzmu rizik. Ne podnose dosadu i kad su u društvu uvek moraju da malo začine provod. Vole da pevaju i imaju izražen talenat, a mogu da izvedu gotovo sve pesme od džeza do roka i popa. Vole da eksperimentišu sa muzikom i često će iznenadi neuobičajenim izvođenjem neke numere. Kao vrlo strastven znak glas im je pun iskrenih i intenzivnih emocija. Lejdi Gaga je najslikovitiji primer Ovna među pevačima.

Foto: Tanjug/AP

Bijonse kao predstavnik Devica u muzičkom svetu

DEVICA

Device su među znacima koji su obdareni raskošnim talentom za pevanje. Uz to spremni su da svakodnevno rade na svom glasu i unapređuju znanje. Ako pevaju emotivnu pesmu, to neće biti jedna nota niti će sve emocije biti u velikom finišu, već je njihov glas savršen tokom izvođenja kompletne numere. Imaju čime da se pohvale kad je u pitanju tonalitet, stil i emocije prilikom izvođenja pesama. Tipičan predstavnik Device među pevačima je Bijonse.

Instagram- adele

Talenat i besprekorna tehnika pevanje Adel je Bik na muzičkom nebu

BIK

Kad je reč o pevanju, Bik ima sve. Ne samo što umeju da iznesu emocije kroz pesmu, nego im se čini da je svaka numera pisana baš po njihovoj meri. Senzualnost važan je element njihovog pevanja i imaju tendenciju da budu sjajni pevači. Osim toga, s godinama postaju sve bolji i bolji. Glas Bika je snažan s kristalno jasnim notama koje nikada ne posustaju. Uz vokalne sposobnosti krasi ih besprekorna tehnika disanja pa pevaju lako iz duše. Da li treba reći da je u ovom znaku rođena britanska pevačica Adel.

Ap photo

Rijana je Riba koja spretno pliva u muzičkim vodama

RIBE

Ribe su umetnici u duši i često su multitalentovani. Kad Ribe odluče da usmere svoju energiju na pevanje uspeh je zagarantovan. Imaju sjajan glas i s pravom su ponosni na njega. Iako nisu skloni preteranoj disciplini kad je pevanje u pitanju bez pogovora će vežbati svaki dan. Nemaju tremu pred nastup i na sceni se osećaju kao kod kuće. Zbog bogatog talenta i emocije u glasu rođeni su za izvođenje balada uz koje će publika plakati. Najpoznatija Riba među pevačima je Rijana.

Tanjug/AP

Selena Gomez predstavnica je nežnih Rakova na muzičkoj sceni

RAK

Rakovi se rađaju s dubokom ljubavlju prema muzici. Sjajni su u sviranju instrumenata svih vrsta, ali postoji nešto čarobno u načinu na koji se povezuju s pevanjem. Oni koriste svoje emocije i individualnost dok pevaju što dolazi direktno do srca publike. Izuzetno su kreativni u izvođenju pa svakoj pesmi daju lični pečat.

Tipičan predstavnik znaka Raka među pevačima je Selena Gomez.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)