Zanimljivosti

Žene, evo UTEHE! Rijana pokazala da ne morate biti mršave odmah posle POROĐAJA (FOTO)

Uprkos tome što redovno gledamo poznate dame koje su vitke samo nekoliko dana posle porođaja, slavna pevačica Rijana je pokazala da višak kilograma nije neobična pojava kod porodilje.

14.08.2022 11:00

Žene, evo UTEHE! Rijana pokazala da ne morate biti mršave odmah posle POROĐAJA (FOTO)
Ap photo

Rijana je oduvek važila za seksi ženu koja je redovno postavljala standarde lepote, bilo zbog svog stajlinga, bilo zbog vitke linije.

Međutim, od kako je ostala u drugom stanju, megazvezda je počela da promoviše nešto drugačiji vid lepote. Naime, najpre je redovno šetala golog stomaka, odnosno čak i kada bi obukla duge rukave i nogavice, njen stomak bi bilo otkriven i u prvom planu.

Sada kada je postala mama i više ne nosi bebu u stomaku, Rijana i dalje fura svoj stil, samo što na sebi i dalje ima višak kilograma koji je zaradila tokom trudnoće.

 

 

Ipak, pevačica očigledno ne haje za očigledan višak na sebi, pa se pojavljuje u javnosti i to u šortsevima koji jasno pokazuju njene butine koje su barem duplo veće nego što su bile pre trudnoće.

Fanovi su primetili da pevačica više nije ona od pre, ali i daje hvale njen stajling. Neki su oduševljeni što je Rijana pokazala svetu da je ista kao i sve "obične" žene koje imaju višak kilograma nakon porođaja.

Kako se vama čini njen sadašnji izgled i da li mislite da je trebalo da smrša pre nego što je izašla u javnost?

 

 

Evo kako je Riri izgledala pre trudnoće:

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)