Horoskop

NASTUPA NEDELJA ISHITRENIH ODLUKA I SNAŽNIH EMOCIJA: Škorpije bi ćutanje moglo skupo da košta, Strelčevi će se naći u ljubavnom iskušenju, Vodolijama stiže novac

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za predstojeću sedmicu.

10.12.2023 18:02

NASTUPA NEDELJA ISHITRENIH ODLUKA I SNAŽNIH EMOCIJA: Škorpije bi ćutanje moglo skupo da košta, Strelčevi će se naći u ljubavnom iskušenju, Vodolijama stiže novac
Pixabay.com

Tokom predstojeće nedelje neki znaci horoskopa suočiće se sa svođenjem računa i donošenjem krupnih odluka. Pojedinici će snažno osetiti ples zvezda i planeta te će upasti u zamke ishitrenih poteza koji ih mogu skupo koštati.

Srećna Republika donosi vam detaljan nedeljni horoskop za period od 11. do 17. decembra 2023. godine. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile.

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Ovna

Ovan - U sporijem ritmu

POSAO: Ovnovima neće prijati usporena energija i ritam koji im se bude nametao. Koliko god se oni trudili da se povinuju nekim situacijama, sve će im delovati presporo i besmisleno. Mogući su nesporazumi sa ljudima sa kojima radite, ali i sa nekim od autoriteta. Umesto da se nervirate, pokušajte da prihvatite sve što vam se dešava i na miran način rešite sve probleme na koje budete nailazili. Obavezno proveravajte sve što budete radili jer su moguće greške i propusti, ne potpisujte važne ugovore i ne donosite bitne odluke. Neki planovi bi takođe mogli biti odloženi, kao i putovanje. I da ne bude da je sve loše, ovo je odličan period da završite i revidirate sve poslove i obaveze koje imate. Nemojte tražiti kraći put da biste rešili neke probleme jer će oni ispasti još duži, već temeljno, korak po korak, završavajte obaveze. Ovo je dobar period za zajmove, kredite i vraćanje dugova, a nije isključeno i da ćete dobiti novac na koji ste dugo čekali. Očekujte pomoć od žena ili osoba koje gaje prema vama neke emocije, što može biti mač s dve oštrice. Problemi s jednim od roditelja.


LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi koji su u braku ili vezi mogli bi imati probleme zbog nemanja takta. Smetaće vam što jednu stvar morate da ponovite više puta ili što je partner inertan i usporen. Moguće je da će vam se nagomilavati neke stvari zbog kojih biste mogli da prasnete i reagujete neprimereno. Sve što vam se bude činilo moglo bi biti pogrešno, pa ne donosite odluke. Partner je tu kada vam je najpotrebniji, imajte to na umu. Slobodni Ovnovi bi mogli imati tajne emocije prema osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja. Moguće je da se radi o zauzetoj osobi ili čak toksičnom odnosu. Dobro razmislite pre nego što se upustite u ovako nešto jer vas vode isključivo nagoni, dok imate ružičaste naočare.


ZDRAVLJE: Na ovom polju bi naročito trebalo da povedete računa. Ovo je period kada vam je zdravlje u fokusu, pa ne ignorišite simptome i obavite sve pretrage, naročito u vezi s reproduktivnim organima i urinarnim traktom.


SAVET: Ne dozvolite da se hrabrost, pretvori u ludost

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Bika

Bik - Nepoverenje i neistina 

POSAO: Bikovi bi ove nedelje mogli imati lošu komunikaciju, probleme na putu i fakultetu, pa ako su vam neka od ova tri polja u fokusu, budite posebno oprezni. Ne dozvolite da vas neke situacije ili osobe isprovociraju jer biste mogli da reagujete neprimereno. S druge strane, ove nedelje ćete upoznati neke veoma zanimljive osobe, koje bi u budućnosti mogle da vam budu od pomoći. Takođe, moguća je saradnja preko prijatelja i povoljna finansijska situacija. Ovo je odličan period za vraćanje dugova i revidiranje zaostalih isplata. Neki Bikovi bi se mogli ulenjiti, što bi moglo da se odrazi na neki materijalni gubitak. Nemojte tražiti opravdanje bez razloga, već probajte da nađete ključ problema koji najverovatnije leži u vama. Ako pak ne spadate u ovu grupu Bikova i ako ste se u prethodnom periodu izlagali naporu i trudili više nego što je uobičajeno, u ovom periodu biste mogli biti nagrađeni unapređenjem ili povišicom. Kada su u pitanju putovanja, moguća su odlaganja ili problem u vezi s nekim papirima, dok će Bikovi koji su na fakultetu imati slabiju koncentraciju i fokus.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi nervozu, konfuziju i nerealne planove preneće i na privatan život. Mogli biste više vremena provoditi u društvu, kupovini ili se prepustiti poročnom ponašanju, kod nekoga to može biti alkohol, a kod nekoga preljuba. Sve u svemu, probajte da ne upadate u zamke kosmosa i ne prepuštajte osećaju gubljenja snage i jasnog cilja. Slobodni Bikovi bi se mogli upustiti u nejasne i neiskrene odnose, igrati dvostruku igru ili ispasti naivni. Igra mačke i miša i manipulacija će uvek biti u vazduhu, bilo s vaše strane, bilo od strane osobe koja vam se dopada. Možda je najbolje da, pre svega, probate da budete u skladu sami sa sobom i shvatite šta zapravo želite jer postoji mnogo problema koji se nalaze u vama.

ZDRAVLJE: Možda je pravo vreme da budete iskreni i da se ne povinujete hedonističkim porivima.
 Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema s infekcijama, a nisu isključene ni intervencije.
 

SAVET: Ne prepuštajte se olako hedonizmu  

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci - Samo lagano

POSAO: Blizancima se odjednom nigde neće žuriti. Biće to neobična pojava za sve one koje se nalaze u vašoj blizini, bilo na privatnom, bilo na poslovnom planu. Neki događaj ili razgovor mogao bi usporiti ritam, koji ćete vi prilično dobro prihvatiti jer ćete se pripremati za neke nove projekte. Važno je da u ovom periodu budete strpljivi da sačekate da se neke stvari i situacije poslože. Moguće je da na neke nećete moći da utičete jer je u pitanju viša sila, a na one na koje ćete i moći, savetujemo da radite polako i postepeno. Razgovor s osobom od autoriteta koju veoma cenite bi mogao da vam pomogne ako se budete oko nečega budete dvoumili i rešiti probleme koje već neko vreme gurate pod tepih. Ovo je pripremni period koji će trajati nekoliko meseci, a vi tek ulazite u prvu fazu. Ne započinjite nove projekte, već dovršavajte sve što je započeto, ne potpisujte ugovore i ne insistirajte ni na čemu, ali se prepustite vrednostima i kvalitetu. Bez obzira na efekte, imaćete mnogo dobru intuiciju i osećaj kada su dugoročni planovi u pitanju. Sumiraćete neke rezultate i napraviti program sa zahtevima koje bi drugi trebalo da ispune. Moguće je da ćete postaviti pravila ako budete želeli nešto da radite i truditi se da istrajete u tome.
 
LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi mogli bi imati veoma zanimljiv period na ovom polju. Od njih zavisi da li će on biti tenzičan i konfliktan ili zanimljiv i dinamičan. Postojaće neki momenti u kojima biste mogli biti oštri, a koje se uopšte ne tiču partnera ili bliskih ljudi, već će sve doći kao refleksija nekih spoljašnjih faktora. Kod mnogih Blizanaca doći će do promene svakodnevice, dok će kod nekih dolaziti do česte promene raspoloženja. Mogući su i neki rizični potezi, pa čak i raskidi. Slobodni Blizanci bi mogli imati ozbiljan razgovor s osobom koja im se dopada, ali bi to moglo zakomplikovati situaciju. Moguće je da ćete reći sve što vas muči i tišti neko vreme, što bi moglo kod osobe preko puta vas da pokrene ljutnju i inat. Ne žurite s izjavama i zaključcima i probajte da sve posmatrate sa strane.

ZDRAVLJE:Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema s urinarnim traktom i bubrezima. Bićete skloni infekcijama, ali bi trebalo da obratite pažnju i na način ishrane i izbacite neke namirnice. Oslobodite se stresa.

SAVET: Ne povlačite nagle poteze

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Raka

Rak - Prihvatanje odgovornosti

POSAO: Rakovi će teško nalaziti zajednički jezik s poslovnim i privatnim partnerima, a još će im teže biti da neke stvari prećute. Moguće je da vam neće prijati reči koje će vam biti upućene, ali ni vi nećete ostati dužni. Neki Rakovi će biti u potrazi za novim poslom ili će u isto vreme raditi na drugom mestu. Moguće je da postoje neke prepreke da počnete da radite nešto drugo, ali je decembar odličan mesec da napravite podlogu. Neke osobe bi vam mogle nametati svoje mišljenje, što vam se nikako neće dopasti, pa biste i u tom slučaju mogli eksplodirati. Bilo bi dobro da preuzmete odgovornost i obaveze jer ćete ih u narednom periodu imati napretek, pa je potrebna dobra organizacija, naročito krajem nedelje. Potrebna vam je i saradnja s nekim ljudima, ali nije isključeno da bi neki mogli da odustanu iako ćete se vi potpuno prepustiti ideji i željama. Zavisićete od drugih, pa je veoma važno kome verujete i kome ćete pružiti podršku i poverenje. Vodite računa kome i šta pričate jer bi neke izjave mogle otići gde ne treba, ali s potpuno drugačijim scenarijom.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi trebalo bi da se spreme na turbulentniji odnos. Pokazali ste koliko vam je stalo i koliko ste spremni da se dajete, ali to se neće reflektovati onako kako ste zamislili. To bi moglo prilično da vas razljuti, ali pokrene osećaj ljubomore i nekog straha. Želećete otvoren i iskren razgovor, ali to nikako nećete dobiti. Rakovi koji imaju decu mogli bi imati neku brigu i strahove u vezi s njima. Slobodni Rakovi će doživeti strast kakvu dosad možda nikada nisu. Desiće vam se fatalna ljubav, ali nisu isključene i neke prepreke koje će vam menjati raspoloženje i osećanja kao rolerkoster. Moguće je da se radi o nekome ko dolazi iz okruženja prijatelja i ko je zauzet ili živi u drugom gradu.

ZDRAVLJE:Na zdravstvenom planu biste mogli imati stomačnih problema. Mogli biste biti ranjivi, ali i razočarani u neke ljude i često biti pod stresom i tenzijom.

SAVET: Nemojte gajiti lažnu nadu

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Lav

Lav - Porodične stvari

POSAO: Lavovi će težiti da se ove nedelje oslobode viškova i svega onoga što je nepotrebno i što ih sputava. Porodični biznis, dom i jedan od roditelja biće u fokusu i transformacije u vezi s ovim oblastima. Međutim, neće sve ići po planu i kako ste zamislili. Neplaniranih stvari biće napretek, a promena rasporeda i planova još više. Ovo je odličan period za renoviranje poslovnog ili privatnog prostora, ali postoji bojazan da preterate s troškovima i potrošite više para nego što ste planirali. Nemojte se iznenaditi ako vam se u život budu pojavljivali neki ljudi iz prošlosti ili kolege sa kojima ste ranije sarađivali. Moguće je da neki Lavovi prave dugoročne planove, ali su u isto vreme svesni rizika u koji se upuštaju. Često ćete se preispitivati i postaviti jasnu granicu, ispod koje nećete želeti da idete. Postavljaćete uslove s kojima ćete izaći pred druge i zauzeti jasan stav. Nemojte raditi ništa što je mimo zakona i nelegalno i obavezno proveravajte sve što je sitnim slovima napisano. Ovo je dobar period za sve Lavove koji se bave kreativnim poslom, sportom ili javnim poslom. Na finansijskom i materijalnom planu će se pokazati da vas očekuju značajne promene, a to je i sam početak ubiranja plodova. Posvetite se jednom od roditelja jer mu je vaša pomoć neophodna.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi će se baviti čišćenjem svoje duše i transformacijom odnosa. Bićete prinuđeni da na nešto ukažete i budete prilično direktni u komunikaciji. Kako će to suprotna strana shvatiti, zavisi koliko ste u dobrom i stabilnom odnosu. U svakom slučaju, očekuje vas prilagođavanje novim okolnostima, ali i jedno drugom. Slobodni Lavovi će se osećati veoma loše u svojoj koži i biti povređeni ponašanjem ili rečima osobe koja im se dopada. Neki bi se mogli upustiti u avanturu ili flert s osobom koju ne poznaju dovoljno i o kojoj imaju potpuno pogrešno mišljenje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da uradite kontrolu celog tela i ozbiljno shvatite neke simptome. Moguće je promena navika ili redukovanje ishrane. Skloni ste infekcijama i srčanim problemima. Moguće su i intervencije.

SAVET: Oslobodite se loših navika

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Devica

Devica - Buđenje kvaliteta

POSAO:Device će ove nedelje biti jasne, glasne i konkretne u ukazivanju nekih stvari i propusta na poslu. Bićete prilično živahni i orni za saradnju, ali ćete, pre svega, želeti da vas neko sasluša. Nemojte se previše žaliti, ali ni odustajati, pa bi najbolje bilo da uvek nađete meru i sredinu. Budite taktični i postupajte polako i postepeno, skupljajte kontakte i upoznaćete neke veoma dobre ljude. Iako niste napadan znak, moraćete neke stvari da pogurate ili neke ljude zovite više puta. Moguće je da će se neki projekti odlagati, kasniti, ali je važno da se naoružate strpljenjem i budete taktični. Neke Device bi mogle otići na službeno putovanje, kurs ili seminar na kom će se ludo i nezaboravno provesti, ali pre nego što odete dobro proverite da li ste poneli sve dokumente i papire koji su vam potrebni. Javni događaji i obrazovanje su prilično naglašeni, pa najbolje iskoristite blagodeti položaja planeta jer, u suprotnom, može doći do grešaka, kvarova i nesporazuma. Ovo je odličan period za vraćanje dugova, ali i popravke i restauracije. Nemojte se iznenaditi ako vam se jave iznenadni gosti, a vama je kuća u haosu. Pripremite se na činjenicu da će vam biti puna kuća. Jedan od roditelja bi mogao da vam bude u fokusu i briga oko njega. Device koje se bave privatnim biznisom imaće pune ruke posla.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi trebalo bi da budu oprezne kada je komunikacija s partnerom u pitanju. Ništa se nećete razumeti i sve će biti pogrešno protumačeno. Najbolje bi bilo da se svako bavi svojim poslom i da što manje ulazite u diskusije. Moguće je kraće putovanje i bliski susreti s rođacima. Slobodne Device bi mogle da upoznaju zanimljivu osobu na putu ili preko društvenih mreža, ali budite obazrivi jer bi moglo da se ispostavi da se osoba predstavljala u drugačijem svetlu. Ovo se naročito odnosi na ženske pripadnice ovog znaka. Najbolje bi bilo da za bilo kakav ulazak u vezu sačekate posle Nove godine. Nekim Devicama bi u život mogla da se vrati stara ljubav.

ZDRAVLJE: Kad je pitanju zdravlje, obratite pažnju na stomak i butine. Ovo je dobar period za detoks.

SAVET: Pravi je trenutak da sredite odnose s nekim ljudima, koliko god to nekima bilo teško

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Vagu

Vaga- Sigurnim korakom do svojih snova

POSAO: Vage će ove nedelje biti dosta sigurnije, ali će se i dalje preispitivati i vrteti po glavi šta su mogle, a šta je trebalo da urade. Pristupaćete iskreno i biti otvoreni, ali ćete se kolebati u nekim momentima. U momentu kada se najviše budete dvoumili donećete odluku i promeniti pristup nekim stvarima ili ljudima. Želećete s nekim ili nečim da se poistovetite, ali još niste dostigli cilj koji ste želeli i koji će vam to omogućiti. Međutim, na dobrom ste putu, samo je za sve potrebno vreme i određeni put. Što se finansija tiče, ovo je period kada će vam novca biti malo koliko god da imate. Troškova će biti na sve strane, ai sami ćete biti skloni kupovini više nego inače. Najviše bi trebalo da obratite pažnje na komunikaciju jer može doći do problema i nesporazuma. Možete misliti da vam neko radi iza leđa ili nešto krije od vas. Da biste doneli takav zaključak, potrebno je da prođe neko vreme. Ove nedelje nemojte potpisivati važne ugovore i donositi važne odluke, a nemojte se iznenaditi ako dođe do odlaganja puta ili kvara na kolima i telefonu. Ne kupujte tehniku! Moguć je češći kontakt s braćom i sestrama.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage bi mogle imati intenzivniji odnos. Kod nekih Vaga će se to odraziti na strastveniji i bliskiji kontakt, dok bi kod nekih moglo da dođe do svađe i konflikta. Sve zavisi od toga u kakvom ste odnosu bili do sada. Najbolje bi bilo da isplanirate zajedničko putovanje i energiju usmerite u tom pravcu. Slobodne Vage bi ljubav mogle da pronađu na putu ili s osobom koja je došla s puta, a nije isključen i kontakt preko društvenih mreža s nekim ko ne živi u vašem gradu. Komunikacija i dopisivanje mogli bi da bude neprekidni, što vam neće dati vremena da mislite na nešto drugo. Neke Vage bi mogle da upoznaju veselu i zabavnu osobu na fakultetu, preko braće, sestara ili u komšiluku.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s disajnim organima, prstima i rukama.

SAVET: Budite obazrivi u saobraćaju.

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Škorpiju

Škorpija - Ćutanje i uzdržavanje

POSAO: Škorpije su postigle temelj za ono što su planirale ove godine i sad mogu da se opuste i mirno sačekaju sledeću godinu. Ambiciozni ste i ekspeditivni, ali o tome nećete mnogo pričati, već raditi. Nije isključeno da će vam poslovi i sami dolaziti, ali takođe su mogući i veliki troškovi, i planirani i neplanirani. Ovo je sjajan period za vraćanje dugova i pravljenje planova, ali nikako nije za potpisivanje novih ugovora ili započinjanje novog posla. Najbolje bi bilo da takve stvari ostavite za narednu godinu. Moguće je da ćete u ovom periodu sresti stare kolege ili saradnike ili preko njih upoznati nove ljude koji će biti odlični za buduću saradnju. Iako je sve usporenije i mnogi neće imati zalet koji su očekivali, vaša energija i snaga će biti na zavidnom nivou, što će mnogi respektovati i ceniti. Bez obzira kako se ljudi oko vas budu osećali, to neće uticati na vas i vaš rad, a mnogi će biti prinuđeni da deluju samostalno. Iako nećete biti do kraja zadovoljni rezultatima, bićete motivisani da nastavite dalje s više samopouzdanja. Moguće je kraće putovanje, ali vodite računa da li ste poneli sve dokumente, i kontakt s braćom i sestrama.

LJUBAV: Na ljubavnom planu zauzetim Škorpijama neće biti tako sjajno kao na poslovnom planu. Mogući su problemi u komunikaciji, ali i oko nekih stvari u prošlosti. Škorpije koje su u lošem odnosu mogle bi biti prilično nervozne i nezadovoljne. Mogla bi da vas zbog nečega grize savest, ali opet niste spremni da napravite radikalne rezove. Pazite da dodatno ne zakomplikujete stvari i započnete aferu. Partner bi vas mogao optužiti da ste doneli odluku i zaključak, a da niste komunicirali ili čuli njegovu stranu, što s jedne strane i jeste u pravu, ali vama sada neće biti do priče. Možda je vreme za istinu, ali za početak sa samim sobom. Slobodne Škorpije će biti u daleko boljem položaju. Šarmiraće i osvajati gde god se pojave, pa će postojati šansa da uđete u vezu s više strana, jedino će biti problem za koga da se odlučite. Moguće je da će to biti neko ko dolazi iz inostranstva ili s puta ili je često odsutan.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s grlom i štitastom žlezdom

SAVET:Trudite se da budete iskreni i da ne bežite od odgovornosti

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Strelca

Strelac - Oprezno i tiho

POSAO: Strelčevi bi na poslovnom planu trebalo da budu obazrivi, naročito kada se radi o finansijama, ulaganju ili pokretanju nekog velikog posla. Moguće je da ćete delovati ljuto i strogo, pa će okolina u narednom periodu zazirati od vas, ali to je samo refleksija stvari koje su vam se nagomilale. pazite da ne delujete drugima isuviše nadmeno jer biste zbog toga mogli propustiti neke mnogo dobre šanse i ideje. Nemojte se čuditi ako vam neki budu radili iza leđa jer vaša direktnost i brzina koje su sada pojačani ne prijaju mnogima. Takođe, ako primetite da neki ljudi iz vašeg kolektiva rade nešto pogrešno, sačekajte pravi trenutak i na mirniji način skrenite pažnju. U suprotnom ćete sigurno nekoga povrediti i, na kraju, vi ispasti krivi. Nemojte se rasplinjavati i budite obazrivi da se ne upustite u neke ilegalne radnje. Na finansijskom planu su mogući neki stari dugovi ili dugoročna ulaganja. U svakom slučaju držite stvar pod kontrolom i gledajte unapred koliko god vas neke stvari usporavale. Obratite pažnju na 13. i 16. decembar. Kod nekih Strelčeva moguće je kraće putovanje, a kod nekih čak i selidba.

LJUBAV:Na emotivnom planu Strelčevi koji su u braku ili vezi mogli bi imati razna iskušenja, od problema u komunikaciji do mogućnosti da skliznete u flert ili prevaru. Sagledajte situaciju objektivno i probajte da budete taktičniji. Mogući su i problemi oko dece zbog različitih stavova i pristupa. Slobodni Strelčevi bi mogli biti veoma neraspoloženi i nezadovoljni zbog trenutne situacije na ljubavnom planu. Nemate dobru komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, a moguće je i da se radi o zauzetoj osobi ili koja ne živi u vašem gradu. Da ne biste dodatno zakomplikovali stvari, sačekajte neko vreme i probajte da se više bavite sobom i načinom na koji komunicirate s drugima. Nemojte pristajati na nešto što vam, u stvari, ne odgovara.

ZDRAVLJE: Ne tražite utehu u hrani jer biste mogli imati nekih zdravstvenih problema. Moguće su glavobolje, ali i povrede glave.

SAVET:Trudite se da budete skromni

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Jarca

Jarac - Snažan unutrašnji duh

POSAO: Jarčevi će ove nedelje biti zadovoljni rezultatima i ponosni na ono što su uradili, ali do kraja godine neće imati toliko kontrolu nad poslovnom situacijom, pa bi trebalo da se pripreme na moguće iznenadne promene. Potrebno je da idete dalje i da se reorganizujete, mada ništa neće moći da se definiše do kraja. Na to će vas naterati neke situacije i usporenja koja će se ovih dana događati. Morate da idete dalje i razjasnite neke situacije, ali ništa neće biti jednostavno, pa bi bilo dobro da pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Neka pravila na koja ste dosad navikli potrebno je da menjate, ali nije isključeno da ćete promeniti i okruženje ili osobe s kojima sarađujete. Ulazite u novu fazu kada će komunikacija, dogovori i pregovori biti veoma značajni. Drugi će vas doživljavati kao stabilnu i zrelu osobu, pa ćete moći da prezentujete sve što ste zamislili, ali bez krutih i strogih pravila. Važno je da ne žurite i ne radite ništa na silu. Ovo je i period koji može da se tumači kao veoma dobra priprema za ono što vas očekuje naredne godine. Redefinišete i razjasnite sve ono što vas je mučilo i možda usporavalo.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi koji su u braku ili vezi imaće značajne razgovore u vezi s nekim zajedničkim planovima. Nove opcije i mogućnosti će vas dodatno zbližiti i uspostaviti bliskiji odnos, s više poverenja. Moguće je da ćete neke okolnosti koje dugo traju sada konačno rešiti i, na neki način, osetiti veliko olakšanje. Možda bi trebalo da kažete partneru koliko vam je pomogao u tome, a ne samo da tu misao zadržite za sebe. Slobodni Jarčevi mogli bi ove nedelje da uspostave bolju komunikaciju s osobom koja im se već neko vreme dopada. Moguće je da ćete za početak uspostaviti više prijateljski odnos nego emotivan, koji ima predispozicije da se kasnije pretvori u nešto više.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu je važno da ništa ne ubrzavate i ne žurite. Nelagoda, pritisak i dileme obeležiće ovu nedelju, ali i umor. Mogući su problemi sa snovima i nesanicom. Postoji mogućnost povrede stopala.

SAVET: Samokontrola je reč koju treba uvek da imate na umu

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Vodoliju

Vodolija - Finansijski uspeh i slabija komunikacija

POSAO: Vodolije će ove nedelje izaći u prvi plan na poslovnom planu i postaviti se kao stabilna i fleksibilna osoba ispred nadređenih ili značajnih ljudi u poslu. Mnoge Vodolije će dovršavati neke poslove koje su započeli još od oktobra i na taj način steći poverenje drugih ljudi. Iako ste svesni da je ovo samo trenutan rezultat, daće vam vetar u leđa da krenete dalje i osećate se sigurnije. Okolnosti će se menjati, ali i vaša razmišljanja i vizija onoga što radite. Mnogo toga će se dešavati na potpuno drugačiji način, a mnogo toga će se samo od sebe aktivirati. Neko od prijatelja ili saradnika biće vam podrška i pomoći vam da racionalno sagledate neke situacije. Ljudi koji dolaze u kontakt s vama mogli bi biti zbunjeni vašim zahtevima, pa se potrudite da sve što želite objasnite na najjednostavniji način da ne biste izgubili poverenje drugih. Na finansijskom planu ćete imati bitno i važno iskustvo i potvrdu rada u prethodnom periodu, ali ćete takođe biti svesni da na tome ne treba da ostane. Ovo nije nedelja kada treba da pravite bilo kakve promene, ali su preispitivanje i priprema poželjni. Ne potpisujte nove ugovore i ne započinjite nove poslove, ali završite sve što ste započeli.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije će imati stabilan odnos na praktičnom planu, ali će komunikacija biti specifična, pa je najbolje da ove nedelje ne započinjete ozbiljan razgovor i ne donosite važne odluke, mada nećete imati potrebu da previše pričate. Najveći fokus će biti u vezi s finansijama i nekim ulaganjima. Neke Vodolije će renovirati prostor u kom žive, dok će se neke baviti sređivanjem poslovnog prostora. Deca će takođe biti predmet razmišljanja i neka dešavanja u vezi s njima, ali i jedan od roditelja. Slobodne Vodolije možda nesvesno beže od nekih obaveza i odgovornosti i osobe koja dolazi iz poslovnog okruženja. Nećete biti otvoreni i spremni za ulazak u vezu niti da delite s nekim svoje razmišljanje i želje. Ponašaćete se ravnodušno, što bi moglo kod potencijalnog partnera da izazove ljubomoru. Neke Vodolije će više razmišljati o bivšoj ljubavi ili čak stupiti u kontakt s njom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s cirkulacijom.

SAVET: Dajte više vremena i sebi i drugima i ne preuzimajte preveliku odgovornost

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Ribe

Ribe - Mesec praštanja

POSAO: Kod Riba bi u poslovnom okruženju moglo da dođe do komplikacija u komunikaciji, nesporazuma i neprijatnih situacija, pa bi najbolje bilo da što manje ulazite u rasprave. Trudite se da budete suzdržani i novonastale događaje prihvatate s rezervom. Međutim, mnoge Ribe neće izdržati i reći će nadređenima ili kolegama sve ono što su već duže vreme mislile o njima i dugo gurale pod tepih. Moguće su i ponude od starih kolega ili saradnika da na novi način započnete nešto što je već postojalo. Spoj starog i novog i splet okolnosti neće biti predvidivog karaktera, ali ćete se vi naći u jednoj drugačijoj mogućnosti da napravite nešto kvalitetno i steknete nova iskustva. Ovo su veoma značajni momenti za sve Ribe, kada će mnoge prekinuti neki vid saradnje, za koju više nisu motivisane, ali napraviti snažniju konekciju s osobom koja vam je u ovom trenutku autoritet ili neko koga veoma cenite i poštujete. Materijalna situacija je stabilna, ali je ovo period kada se vraćaju dugovi i zapušavaju stare rupe. Budite posebno oprezni oko 16. decembra, kada će svi biti skloni iracionalnim pretpostavkama, konfuziji i nerealnim planovima bez osnove i temelja i tih dana ne donosite nikakve važne odluke i ne pokrećite važne projekte. Mnogi bi mogli biti žrtva manipulacije i laži i ispasti naivni u celoj situaciji, pa budite na oprezu i u tom smislu. Ako se nađete u takvoj situaciji, izlaz je uvek u iskrenosti i prihvatanju posledica.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će u partneru pronaći mnogo dobrog savetnika i prijatelja jer će vam iskreno predočiti u čemu grešite i šta treba da ispravite. Ovo je period kada ćete najviše pričati o budžetu, planovima za ovu i sledeću godinu, ali i poslu. Bićete zadovoljni što baš takvu osobu imate pored sebe. Ovo je period kada ćete se setiti bliskih i daljih rođaka, a neke možda i posetiti. Slobodne Ribe bi mogle naleteti na nekoga ko se nalazi u poslovnom okruženju ili će biti u situaciji da vam nešto pomogne, pa ćete se tako spojiti. Nisu isključene ni stare ljubavi ili veza sa starijom osobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o kostima i kičmi.

SAVET: Budite zahvalni na onome što imate i ne rušite ništa zbog svojih apetita.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)