Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA DEVICE ZA 2024: Ne odlažite odluke, a izazove shvatite kao priliku za učenje i lični rast! (FOTO)

Ne ulazite u kredite i ne pozajmljujete novac, a poslušajte savet iskusne osobe kojoj verujete.

06.12.2023 09:00

GODIŠNJI HOROSKOP ZA DEVICE ZA 2024: Ne odlažite odluke, a izazove shvatite kao priliku za učenje i lični rast! (FOTO)
Shutterstock

Ravnoteža između poslovnog i privatnog života biće ključna u 2024. za sve rođene u znaku Device. Biće ovo godina velikih poslovnih prilika ali i rizičnih situacija pa je važno da dobro promislite pre svakog poslovnog poteza. Na ovaj način ćete sprečiti greške koje se u prvom trenutku mogu učiniti nevažnim, ali će se kroz vreme pokazati kao vrlo ozbiljni propusti. Pratite svoje ciljeve uz održavanje ravnoteže kako biste imali dovoljno energije. Sve zahtevnije zadatke pokušajte da odradite do kraja maja do kad će vas pratiti sreća Jupitera iz Bika jer ćete sve rešavati brzo i efikasno. Nakon toga, a posebno u jesen bićete usporeni pod uticajem Plutona iz Jarca koji vas opominje da povedete računa o sebi. 

Shutterstock

Device očekuju brojni poslovni izazovi u narednoj godini

POSAO

Pod uticajem zvezda probudiće se vaše ambicije, ali je neophodno da sve isplanirate do najsitnijih detalja kako bi stvari mogle da funkcionišu. Prvi rezultati vaših napora biće vrlo vidljivi već od februara dok ćete na leto želeti da se osamostalite ili pokrenete sopstveni biznis. Ne oslanjate se na podršku drugih već samo na sebe i sopstvenu pamet. Koliko god nestabilni uslovi rada nemojte odlagati donošenje odluka jer će vam čekanje da prođu teška vremana doneti više štete nego koristi. Rizikujete ne samo da izgube deo prihoda, već i da ostanete bez posla. Tokom jeseni iskoristite svaku priliku da se pojavite među poslovnim svetom jer će sticanje kontakata biti izuzetno važno. Kada je u pitanju novac čeka vas nestabilna godina pa je dodatni oprez vrlo poželjan. Pokušajte da smanjite rashode i uštedite jer će vam taj novac dobro doći kad dođe do kašnjenja isplata. Savet je da ne ulazite u kredite i ne pozajmljujete novac. Poslušajte savet iskusne osobe kojoj verujete. 

shutterstock.com

I ljubav će biti nestablino područje u narednoj godini

LJUBAV

U narednoj godini Device očekuje nestabilan period pa pamet u glavu. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi ove zime da upoznaju osobu koja će im ulepšati život, a pripadnici znaka koji su u dugoj vezi i braku trebalo bi da se podsete strasti i emocija koje su nekad delili. Proleće će raspiriti strasti kod vas, osetićete nalet pozitivne energije pa će vam se činiti da zbog ljubavi možete dosegnuti do zvezda. Tokom leta možete da ispunite sebi neki hir, da daleko od očiju drugih uletite u kratkotrajnu strastvenu romansa u letovanju. Nemojte skrivati emocije čak i ako se čini da suprotna strana ne uzvraća na isti način. Device u braku će uspešno rešavati nesporazume u  velikoj meri zahvaljujući ljubavnim fantazijama u spavaćoj sobi. 

ZDRAVLJE

Naredene godine čuvajte se prehlada i zaraznih bolesti. Izbegavajte mesta gde se okuplja veči broj ljudi jer obična prehlada može da se zakomplikuje i donese neprijatne posledice. Ako ipak zakačite grip ne glumite heroja već odležite i dozvolite organizmu da se oporavi, a sebe spasiti dodatnih zdravstvenih problema. Tokom jeseni pazite se fizičkih povreda, nezgoda posebno na sportskim treninzima. Povedite računa i o svom mentalnom zdravlju, pa ako se osećate loše potražite stručnu pomoć. Stalno kretanje i umereno vežbanje dobro će uticati na vaše zdravlje i držati vas podalje od lekara. 

pexels.com

Muškarci Device treba da postave poslovne prioritete

Horoskop za muškarce

Već sa prvim danima januara trebalo bi da sednete, da analizirate dosadašnje neuspehe i dostignuća te da odredite glavne zadatke u 2024.  Ovo će vam omogućiti da bolje razumete svoje želje i ne gubite vreme. Vreme uložite u sopstveno znanje , razmišljajte van okvira i kako da unapredite karijeru, a manje o novcu. Finasijski rezultati će doći kao posledica rada i zalaganja nikako drugačije. Loše navike zamenite fizčkom aktivnosti koja će učiniti čudo za vaše telo i um. Na poslu vas čeka oštra konkurencija pa će vam biti potrebno znanje i umešnost da pokažete da ste bolji od drugih. Tokom leta bavite se rešavanje emotivnih dilema i problema kako biste jesen i zimu dočekali spremno kad vas očekuuje novi nalet izazova u karijeri.

shutterstock.com

Žene rođene u ovom znaku treba da se okrenu sebi 

Horoskop za žene

U narednoj godini okrenite se sebi i introspekciji. Vreme je da revidirate životne vrednosti i postave potpuno nove ciljeve. Ovaj ne baš prijatan proces će biti veoma koristan i daće podsticaj vašem daljem razvoju. Do juna mnoge dame čeka emotivno težak period: razdvajanje ili prekid veza sa prijateljima, sukobi sa kolegama i rođacima. Slušate glas srca koji će vam reći pravu istinu. Tokom leta se suzdržite od prekomenrnog trošenja, a od jeseni budite spremni za nagli skok poslovne aktivnosti i rast prihoda. Do kraja novembra pojedini predstavnici znaka imaće priliku za dodatni ili pasivni prihod, koji će vam vratiti osmeh na lice. Iako 2024. neće biti laka za Device kad sve budete sumirala na kraju shvatićete da vam je bilo neophodno da prođete krozt sve što ste prošli zarad učenja i sopstvenog rasta, piše portal Astrology.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)