Horoskop

STIŽE VIKEND PUN STRASTI I RADOSTI: Bik, Škorpija i Strelac imaju najviše razloga za slavlje! (FOTO)

Raspored planeta nekim znacima Zodijaka donosi „podvlačenje crte“ u dosadanžšnjem načinu razmišljanja, a nekima energiju kakvu odavno nisu imali prilike da osete.

08.12.2023 19:00

STIŽE VIKEND PUN STRASTI I RADOSTI: Bik, Škorpija i Strelac imaju najviše razloga za slavlje! (FOTO)
shutterstock.com

Bliži se kraj kalendarske godine, pa mnogi horoskopski znaci počinju da „svode račune“ i rezimiraju gde su tokom prethodnih meseci briljirali, a gde su grešili. Astrolozi najavljuju da će drugi vikend u decembru za neke pripadnike Zodijaka biti vreme koje će posvetiti dubokom razmišljanju, dok će neki pokušavati da prikupe energiju kako bi priveli kraju ono što su zacrtali.

OVAN

Iako je energija vaše drugo ime, ovog vikenda možete da osetite da ste „izgoreli“. Možda vam na poslu ovih dana nisu „cvetale ruže“, možda vas tek čekaju veliki zadaci koje morate da završite do kraja godine, a realno je da je za njihovu realizaciju potrebno barem dva meseca… Ne dajte se, dragi Ovnovi! Priuštite sebi ovog vikenda dobar i kvalitetan odmor i ne bežite od ljudi koji vas vole. Upravo oni će vam pomoći da lakše prebrodite težak period i da u Novu 2024. uplovite sa više entuzijazma.

BIK

Bliži se kraj godine, a vi se osećate kao izduvan balon. Vikend koji sledi donosi vam niz divnih iznenađenja zahvaljujući kojima ćete obnoviti energiju i imati utisak da možete da poletite. Imajte poverenja u svoju sposobnost da preokrenete stvari u svoju korist čak i onda kad svam se čini da je situacija beznadežna. Ovog vikenda sve će vas hteti – i ljubav, i novac, i provod, i dobro raspoloženje. U Novoj 2024. očekuju vas velike pozitivne promene na svim poljima.

shutterstock.com

Bikove ovog vikenda očekuje niz pozitivnih preokreta

 

BLIZANCI

Perfekcionistički stav mogao bi da vas dovede do velikog stresa i velikog razočaranja kojem, inače, niste skloni. Ovog vikenda najbolje je da sagledate širu sliku onoga što bi trebalo da uradite i da žrtvujete manje gubitke zarad većeg dobra. Nećete se pokajati. Istrajnost će vam se isplatiti i u 2024. godini. Neko koga ste odavno upoznali želi da obnovi kontakt sa vama.

RAK

Ukoliko dozvolite da vas impulsi povuku i počnete da se ponašate bezobzirno, to bi moglo skupo da vas košta. Pre nego što ovog vikenda bilo šta izgovorite ili napišete, dobro promislite da li bi vaša poruka ili rečenica mogla da bude pogrešno protumačena. Ne dozvolite prijateljima ili kolegama da vas uvuku u ogovaranje, jer ćete izvući deblji kraj. Prema najavama astrologa, Nova 2024. godina za vas će biti mnogo bolja.

LAV

Teško je zadržati motivaciju kad vam rezultati samopregornog rada ne donose željene rezultate. Ipak, astrolozi vam savetuju da budete strpljivi; čak i ako se ni ovog vikenda stvari ne pomaknu sa mrtve tačke, u narednim danima sigurno hoće. Ne odustajte tek tako, Lavovi, vaš trud će biti bogato nagrađen, a sreća će vas pratiti i u 2024. godini. Osoba koju ste nedavno upoznali ne prestaje da razmišlja o vama.

shutterstock.com

Lavovi lako gube strpljenje, iako su nadomak ispunjenja želja

 

DEVICA

Toliko je toga što ne želite da radite, a shvatate da ste istrošili sve izgovore i da je ovog vikenda krajnje vreme da se uhvatite u koštac sa stvarima koje dugo odlažete. Dok radite ono što vas ne ispunjava, razmišljajte o poslovima koji vas raduju. To će vam dati vetar u leđa da sve mrske obaveze lagano završite. Prijatelji i voljena osoba će vam pomoći u tome. Već sada počnite da doživljavate izazove kao priliku za lični rast, što će vam obeležiti i 2024. godinu.

VAGA

Dajte ljudima do znanja šta osećate prema njima ne samo kroz postupke, već i kroz direktan razgovor. Ne ustručavajte se da pokažete emocije, biće vam višestruko uzvraćene. Navikli ste da „vučete ručnu“, ali i da suptilno držite stvari pod kontrolom. Ovog vikenda možete da spoznate lepšu stranu života ako „popustite uzde“ i prepustite se magiji spontanosti. U 2024. godini nagrade neće izostati.

ŠKORPIJA

Ovo je period velike mentalne transformacije za vas i možda će vam u početku biti teško da procenite kome bi trebalo da verujete, a od koga bi trebalo da se klonite. Ali, vaša intuicija kreće uzlaznom putanjom ovog vikenda i nepogrešivo ćete oceniti ko su vam prijatelji, a ko vam radi iza leđa. To ćete maksimalno iskoristiti na poslovnom i porodičnom planu, što će vam i u Novoj 2024. godini doneti prosperitet. Sreća će vam se osmehnuti i po pitanju novca. Osoba iz prošlosti sve češće razmišlja o vama u ljubavnom smislu.

shutterstock.com

Škorpije će ovog vikenda intuicija odvesti na pravi put

 

STRELAC

Uzbuđenje, strast, velika radost… Sve je to na vašem meniju ovog vikenda! Bićete euforični zbog nekog poziva ili poruke. Radujte se bučno i s puno uživanja, jer je ovo vreme kad će neke vaše davnašnje želje početi da se ispunjavaju. Mnogi bi se menjali sa vama ovih dana, i to ne bez razloga.

JARAC

Ne dozvolite da vas strah od sukoba sa drugima spreči da zauzmete stav u borbi za ono u šta svim srcem verujete. Ovog vikenda možda ćete voditi neke zahtevne razgovore, ali ako budete istrajni i ako jasno obrazložite stavove za koje se zalažete iz priče ćete izaći kao pobednik. Osoba rođena u znaku Riba misli na vas.

Shutterstock

Jarčeve očekuju važni i zahtevni razgovori

 

VODOLIJA

U poslednje vreme osećate veliku potrebu da sve stvari držite pod kontrolom, a to vas u isto vreme iscrpljuje. Sad je trenutak da se podsetite koliko je lepo živeti spontano, bez prevelikih planova. Opustite se i prepustite reci života, tad će vam opet navirati odlične ideje koje ćete s uspehom realizovati u narednom periodu. Neko koga doživljavate kao prijatelja pokazaće da gaji drugačija osećanja prema vama.

RIBE

Potreban vam je samo jedan izazov pa da opet osetite veliki nalet energije i radost u srcu. Nešto što ste prethodnih dana započeli ovog vikenda može da bude realizovano i da vam vrati veru u ljude. Samo povedite računa da ne sagorite, bez obzira na to koliko vam je stalo da određenu ideju sprovedete u delo.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)