Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP U VLADAVINI STRELCA: Sledi pravi rolekoster emocija, a svaki znak Zodijaka biće na testu!

Sezona vatrenog znaka donosi more promena, posebno na polju najtananijih osećanja.

22.11.2023 09:00

LJUBAVNI HOROSKOP U VLADAVINI STRELCA: Sledi pravi rolekoster emocija, a svaki znak Zodijaka biće na testu!
Shutterstock

Sezona Strelca unosi novo uzbuđenje u mnoge ljubavne veze. Ona sa sobom nosi veliku dozu izazova i traži od nas da se suočimo sa onim što smo "gurnuli pod tepih". Takođe, sezona Strelca pomaže da se ponovo usredsredimo na ono što je važno, da osetimo veći osećaj prihvatanja i da usmerimo pogled ka lepšoj budućnosti. Iako možda još uvek osećate potrebu da ne reagujete na nedavne događaje, nemojte se plašiti da povučete crtu.

Strelac žudi za dubokom i značajnom duhovnom vezom, tako da vam vreme utrošeno za ozbiljne razgovore može pomoći da vidite da novi početak nije samo izbor, već odluka koja će vam omogućiti da iskreno uživate u životu. Strelac želi da putuje, uči i iskusi što je više moguće, tako da ćete biti izvučeni iz svoje emocionalne ljušture u ogroman, prelep svet. Ako ste se u poslednje vreme osećali bezvoljno ili niste uspeli da osobu koja je negativna po vas izbacite iz glave, to će se konačno sada desiti. 

shutterstock.com

Sezona vladavine Strleca doneće more promena

Ovan

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strelcu, vladar izobilja

Iskoristite energiju da se prepustite većem planu koji Univerzum ima za vas. Energija Strelca vlada pitanjima putovanja, proširenja i izobilja. Kako asteroid Ceres prelazi u ovaj vatreni znak, osećaćete se više povezano sa svetom oko sebe, kao i sa partnerom. Venera je sada u Vagi, što privlači fokus na vašu romantičnu vezu, a uz priliv energije Strelca. To znači da ćete biti inspirisani da se krećete u novom uzbudljivijem pravcu. Ako to nije nova veza koju tražite, onda budite sigurni da ćete vratiti malo poleta i uzbuđenja u svoju vezu i iznova se zaljubiti u aktuelnog partnera

Bik

Dan idealne ljubavi: sreda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strelcu, vladar romantičnih transformacija

Promena može biti teška za svakoga, ali prihvatanje promene koje počinju da se dešavaju u vašem životu znači da će vaša budućnost konačno imati najbolji ishod. Strelac daje energiju ekspanzivnosti vašem romantičnom životu dok počinjete da uviđate da sve može ispasti bolje nego što ste očekivali. Sunce u Strelcu stvara svetlost optimizma. Ovo nije raskid, već pozitivna promena koja stvara više prilika za zajedničko vreme, vezu i posvećenost. Iako promene mogu biti zastrašujuće, u ovom slučaju će pomoći da se desi upravo ono čemu ste se nadali. U trenucima izazova ne zaboravite da nastavite da se oslanjate na svog partnera.

Blizanci

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strelcu, vladar romantike i ljubavi

Iako možda pokušavate da se usredsredite na više oblasti života, kako počinje sezona Strelca, zaista će biti sve uglavnom na polju ljubavi. Dok se Mars, Sunce i Cerera okupljaju ovde, osetićete poriv da se ponovo dublje povežete sa partnerom. Mars je planeta koja vlada motivacijom, ali i strašću. U Strelcu, to će vas podstaći da tražite ono što najviše želite. Ne brinite ako vam se čini da je vaša veza trenutno glavni prioritet. Potreban vam je period opuštanja u sopstvenom malom ljubavnom mehuru i prisećanja na sve neverovatne delove vaše veze. 

Rak

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strelcu, vladar kuće blagostanja i mira

Dozvolite sebi da brinete o onome što vam je trenutno potrebno i postaćete još bolji partner. Srećom, sledeća godina izgleda mnogo bolje nego što je bila. Morate da nastavite da se fokusirate na svoje potrebe kako biste imali samopouzdanje i moć da definitivno znate da se više nikada nećete zadovoljiti nečim što nije u skladu sa vašim željama. Ceres je asteroid koji upravlja fazom života, zajedno sa intuicijom, bezuslovnom ljubavlju i negovanjem. U Strelcu, aktivira se sektor brige o sebi, što znači da je trenutno najbolja stvar koju možete da uradite upravo to da se osećate najbolje. 

shutterstock.com

Svaki znak Zodijaka biće pred velikim iskušenjem

Lav

Dan idealne ljubavi: sreda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strelcu, vladar sektora radosti i posvećenosti

Da biste se u potpunosti posvetili vezi, prvo morate da vidite vrednost onoga što veza donosi u vaš život. Ovde se ne radi o površnoj energiji, već se od vas zahteva da se iskreno otvorite vašoj srodnoj duši. Nikada ne bi trebalo da se osećate kao da morate sebe da ubedite da je neko u pravu , čak i ako jeste. Umesto toga, ovo je prostor da poštujete svoje želje i interesovanja. Kako Sunce prelazi u Strelca, osećaćete se inspirisanim da počnete da dajete prednost sopstvenoj sreći. 

Devica

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strelcu, vladar sektora intimnosti

Usmerili ste veliku količinu energije na pronalaženje zahvalnosti za sve što imate, umesto da razmišljate o sledećoj najboljoj stvari koja je pred vama. Sada kada Mars prelazi u znak Strelca, bićete inspirisani da počnete da težite emocionalnim korenima vaše veze i doma. Mars želi akciju i strast, a u Strelcu to znači da ste spremni da izgradite dublju vezu sa partnerom, kupite sopstveni dom ili počnete da planirate romantični beg o kome ste sanjali. Mars u Strelcu želi promene. Iako ste morali da snove na neko vreme stavite u drugi plan, sada je vreme da ih u potpunosti prihvatite dok se osećate puni energije i spremni da iskoristite maksimum od zajedničkog života.

Vaga

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strelcu, inspiriše iskrenu komunikaciju

Možda ćete se osećati nelagodno što delite sve o čemu ste nedavno razmišljali, ali to je najbolji način da ostvarite dublju povezanost sa voljenom osobom. Pošto Cerera takođe vlada majčinstvom, može doći do važnih razgovora oko dece, bilo da se radi o osnivanju porodice, onima iz prethodne veze ili važnim članovima porodice. Zapamtite, najbolje je da prvo postanete sigurni u ono što želite pre nego što razgovarate sa partnerom, kako biste odvažno preduzeli korake da stvorite život kakav želite.

Škorpija

Dan idealne ljubavi: sreda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strelcu, vladar kuće samopoštovanja

Uradili ste mnogo toga po pitanju ocenjivanja vlastite vrednosti u proteklih nekoliko godina i ako je ponekad bilo strašno ili ste se osećali nesigurno, nastavili ste da istrajavate. Oduvek ste znali da zaslužujete sve, a sada ste konačno u poziciji da počnete da ostvarujete sve ciljeve. Kako se Sunce pomera u Strelca, osetićete kako se zraci samopouzdanja vraćaju. Ovo vam omogućava da podignete granicu ko ima pristup vama i koje zahteve imate za ljude u svom životu. 

Shutterstock

Pjedini znaci će učvrstiti svoju vezu sa partnerom

Strelac

Dan idealne ljubavi: petak, 24. novembar

Vodeća energija: Mars u Strelcu, vladar strastvenih želja i istine

Sa Suncem i Marsom u znaku Strelca, sada možete biti veoma samomotivisani da sledite svoje srce, manifestujete želje i živite potpuno autentičnim životom. Morate da zapamtite da ste deo partnerstva i da mnoge životne izazove rešavate u paru. Ako ste u vezi, odredite nedeljne događaje sa partnerom kako biste razgovarali o svemu, od planova za odmor do onoga što se nadate da ćete postići u novoj godini. Uz vraćanje zabave i avanture u vašu vezu, ovo će vam pomoći da se ne osećate nepovezano ili neshvaćeno od vašeg partnera. Ako ste slobodni, blistaćete jače nego inače, tako da je idealno vreme da se opustite i privučete nekoga ko želi da istražuje život koliko i vi.

Jarac

Dan idealne ljubavi: subota, 23. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strelcu, pojačana intuicija i proročki snovi

Iako možda niste poznati po tome što ste intuitivni horoskopski znak, još imate duboku vezu sa Univerzumom i duhovnim svetom oko sebe. Imate ogromno srce i želite samo najbolje od svega za sebe i one koje volite, ali da biste sve to postigli, morate početi da slušate taj unutrašnji glas. Cerera vlada pitanjima negovanja, ljubavi i prihvatanja. U Strelcu, Ceres vam pomaže da dublje dotaknete svoju intuiciju, bilo da se radi o postojećoj vezi u vašem životu ili o slučajnoj ideji da promenite rutinu, jer imate osećaj da će se nešto važno dogoditi. Verujte ovim malim svemirskim znacima.

Vodolija

Dan idealne ljubavi: sreda, 22. novembar

Vodeća energija: Sunce u Strelcu, vladar kuće želja

Dozvolite sebi da verujete u sve što je moguće, jer jeste. Umesto da se osećate ograničeno time kako život ili vaša veza mogu izgledati u ovom trenutku, otvorite srce i dopustite sebi da kreirate šta god želite da živite. Uradili ste dosta posla u sektoru veza u proteklih nekoliko meseci, posebno sa retrogradnošću Venere u Lavu koja je dugo aktivirala ovu oblast. Zbog toga, sada možete reći da ste stvorili vezu kakvu ste oduvek želeli, ali to ne znači da još uvek nema malih delova života koje treba shvatiti. Sunce u Strelcu osvetljava vašu kuću želja, podsećajući vas da je želja zapravo namera koja ide direktno u Univerzum. Ne govorite sebi da nešto nije moguće. Umesto toga, govorite partneru sve ono što vam je na srcu. To može biti jednostavno kao želja da provedete više vremena zajedno ili mirne večeri ispred televizije.

Ribe

Dan idealne ljubavi: subota, 25. novembar

Vodeća energija: Cerera u Strelcu, vladar kuće privlačnosti

Često zaboravljate da osvetljavate živote onih oko sebe, samo time što ste tu. Dok ste u velikoj meri u skladu sa Univerzumom oko sebe, sa Saturnom koji je trenutno u vašem znaku Riba, počeli ste da razmišljate da je jedini način da stvorite ono što želite, da sami to i ostvarite. Strelac predstavlja kuću privlačnosti, pri čemu možete jednostavno privući sve što želite u svoj život. Trenutno je vaša moć privlačnosti velika. Ako ste vi i vaš partner već neko vreme zajedno, to može rezultirati dubljom posvećenošću. Ako ste slobodni, pravi je trenutak da zablistate, budući da je idealan period privlačnosti upravo tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)