Horoskop

KREĆE SEZONA STRELČEVA: Sve šta ste oduvek želeli da znate o njima, pre nego uplovite u vezu, sada vam je na dohvat ruke!

Vatreni znak koji uživa u vezi i deci, ali sebično čuva svoju slobidu, misterija je za sve znake Zodijaka.

19.11.2023 09:00

KREĆE SEZONA STRELČEVA: Sve šta ste oduvek želeli da znate o njima, pre nego uplovite u vezu, sada vam je na dohvat ruke!
shutterstock.com

Strelac je vatreni znak, pre svega ta vatra znači da on celokupnu energiji usmerava u jednom pravcu i da cilja tačno sa potpunom odlučnošću. Zaljubljeni Strelac je poznat po smelosti i poletnom pristupu u odnosima i razgovorima. Oni su hrabri, nasrtljivi i predusretljivi. Strelčevi veruju u izreku da je raznolikost način života. Njihov partner zbog toga često pogrešno razume njihovu veliku želju za komunikacijom sa suprotnim polom. Strelčevi insistiraju na slobodi, a njihovi partneri će često negodovati zbog njihove dominantne prirode. Njihovim osećanjima upravljaju više proračunate i racionalne misli nego emocije. 

Strelčevi se ne ustručavaju da misle, govore ili se ponašaju kako žele, jer su veoma iskreni. Iako su svesni da njihovi postupci mogu doneti neprijatne rezultate oni ih se drže do kraja. Kada se Strelac zaljubi, spreman je na važne razgovore o budućnosti. Takođe neće biti teško dešifrovati kako se oseća, jer su Strelčevi veoma iskreni i otvoreni. Ako im se ne sviđate, obavestiće vas ili ćete već i sami shvatiti. 

Ako ste neko ko je zaljubljen u Strelca, ili obrnuto, ne brinite, Srećna Republika donosi nekoliko brutalnih istina o ovom znaku Zodijaka.

shutterstock.com

Kreće vladavina Strelca, budite na oprezu

Strelac kao ljubavnik

Strelac je u vezi optimističan, voli zabavu i spontan je. Oni nikada sebe ne shvataju previše ozbiljno i imaju odličan smisao za humor. Ako se njihov partner oseća loše, Strelac će pokušati sve da mu ulepša dan. Strelčevi su odani i pošteni partneri. Ipak, za Strelca je sloboda veoma važna. Oni traže partnera koji zaista razume njihovu želju da putuju svetom. Ako ste osoba koja ovo razume, vaš odnos sa Strelcem će biti kao san. Ako ne, imaćete poteškoća da se slažete sa njim.

Strelac kao bivši

Strelčevi čak i ako su potpuno posvećeni partneru i dalje žele mnogo prostora za sebe. Uvek su u potrazi za novim i uzbudljivim stvarima i fokusiraju se na napredovanje. Zbog svih ovih faktora, Strelac ne razmišlja o tome da se vrati bivšem partneru. Oni su ti koji brzo shvate sopstvenu vrednost, tako da će tražiti nekog boljeg. Njihova radoznala i entuzijastična priroda pomaže im da se slobodno kreću među drugim ljudima. Dakle, nije iznenađenje da brzo pronađu nekog drugog za izlazak i ljubav.

Shutterstock

Ukoliko ste zaljubljeni u Strelca, neće vam biti lako

Strelac kao prijatelj

Strelac postaje sjajan prijatelj. Njihova želja za životom i vedrina izmamiće svima osmeh, čak i kada život postane težak. Međutim, njihova iskrenost može da otuđi druge ljude. Oni su odani prijatelji, ali neće oklevati da vas obaveste ako vide bilo kakve greške ili bilo šta za šta smatraju da biste to mogli da uradite bolje.

Strelac kao roditelj

Tata Strelac je nežan, miran i prizemljen otac. On svoju ulogu i odgovornost ispunjava pažljivo i posvećeno, ali tek nakon što se navikne na tu činjenicu. S njim je zabavno i ceni vreme provedeno sa porodicom. On zna da je to mnogo važnije od trošenja novca na decu, bez poklanjanja pažnje. U međuvremenu, mama Strelac je vesela, opuštena i slobodoumna majka. Ona deci pruža svet zabave. Uzbuđena je što ima decu i odlučna da im podari najbolji život koji može, a o tome piše i Indija tajms.

shutterstock.com

Iako su možda neki sumnjali, Strelac je odličan roditelj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)