Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Univerzum donosi nagrade i moćne transformacije na polju posla i novca! (FOTO)

Čak i prepreke koje se budu pojavile možete preokrenuti u sopstvenu korist.

20.11.2023 09:00

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Univerzum donosi nagrade i moćne transformacije na polju posla i novca! (FOTO)
shutterstock.com

Poslednji mesec 2023. biće iznenađujuće dobar za većinu horoskopskih znakova i više će naginjati novim počecima nego sumiranju i završetku godine. Pred nama su brojne dobre prilike, a čak i prepreke koje se budu pojavile možete preokrenuti u sopstvenu korist.

Kako poručuju astrolozi univerzum ima  planove za svakog od nas, jer je životni put svakog drugačiji i jedinstven a cilj je učenje vrednih lekacija. Ostanite pozitivni i slavite svoje uspehe koliko god da vam se čine malim jer tako jačate sebe.

Srećna republika vam donosi veliki i detaljan mesečni horoskop za decembar 2023. za svih 12 znakova Zodijaka. 

shutterstock.com

Ovnovi će isijavati samopouzdanjem na svakom koraku

Ovan - Poslovni uspeh

Od samog početka ovog meseca imaćete ogromno samopouzdanje kojim ćete isijavati na svakom koraku. To će imati presudni značaj za poslovni uspeh kojim ćete zaokružiti ovu godinu. Vodite računa o troškovima i nemojte preterivati koliko god da vam je stanje na bankovnom računu dobro. Težite duhovnom prosvetljenju i krajem meseca doživećete neobično iskustvo koje će vam pomoći da konce svog života čvrsto uzmete u svoje ruke. Odnosi u porodici i sa partnerom biće odlični tokom celog meseca. 

Bik - Ne ulazite u rizične poslove

U decembru vas očekuju odlične prilike na poslovnom planu ali ne ulazite u rizične poslove jer će vam se obiti o glavu. Držite se proverenih i sigurnih pozicija, a svaka prilika koja vam se ukaže i učini kao previše dobra da bi bila istinita to je jeste samo laž i obmana. Od polovine meseca pojašava se oštrina vaših misli i dobićete sjajne ideje za posao, ali ne brzajte sačejate pravi trenutak za realizaciju ovih planova. Finansijska situacija je solidna i mnoge stvari se odbijaju u vašu korist. bez trzavica na ljubavnom planu i decemberu.

Blizanci - Važni konatakti

Prema savetu astrologa Blizanci bi u decembru trebalo da povedu računa o sopstvenim granicama i dostojanstvu i da ne dozvole sebi da padnu u sopstvenim očima. Ovog meseca očekuju vas brojni skupovi i društvena dešavanja koja vam donose veoma vežne poslovne kontakte. U jednom trenutku imaćete osećaj kao da su sve prepreke nestale i to će vam doneti olakšanje. Ovo je vreme kada treba da rešite osetljivo pitanje finansija, a dodatni posao bi mogao da pobošlja stanje u vašem novčaniku. Kad je u pitanju ljubav moraćete da donesete odluku koja će definistati čitav vaš emotivni život u narednom periodu. 

shutterstock.com

Pred Rakovima je moćan period transformacije i konstatnog uspona i rasta

Rak - Period uspona i rasta

Pred Rakovima je moćan period transformacije i konstatnog uspona i rasta. Kao da će sudbina učiniti sve da vam pomogne kako biste došli na poziciju koju zaslužujete. Niste od onih koji vuku za rukav šefove, ali će oni i sami shvatiti koliko im vredite. Posboljšanje poslvnog statusa može vam doneti unapređenje i veću platu do kraja meseca. U ljubavi ste nezadovoljni već duže vreme, ali se pribojavate da li bilo šta promenite. Poslušajte intuiciju i svoje srce ono će vam reći šta treba da uradite. Zaslužili ste da budete srećni, a ne da samo skupljate mrvice pažnje od partnera koji ne ceni sve ono što mu pružate.

Lav - Novi putevi u karijeri

Polovinaom decembra otvaraju vam se novi putevi koji vode ka značajnom napretku u karijeri. Imate moć i autoritet da sprovedete u delo sve što zamislite, ali je neophodno dapristupite taktično i diplomatski kako bi sve isšlo kao podmazano. Iako vam se smeši napredak na društvenoj lestvici ne ulazite u neproverene i nepotrebne rizike ulaganja jer će vam to doneti veliku finansijsku štetu od koje se nećete oporaviti godinama. Čak i ako vam to predloži šef samo se smeškajte i terajte po svome. Kraj godine biće idalna prilika da se više posvetite partneru i porodici koju ste zanemarili u poslednje vreme.

Devica - Podrška univerzuma

U decembru 2023. Deviceće blistati kao nikad ranije. Konačno stiže nagrada za ulaganje u karijeru i vredan rad koji ste ulagali na ovom polju. Sreća i uspeh stižu onda kad se najmanje budete nadali, a u vama će probuditi osećaj samopuzdanja i sreće kako se odavno niste osećali. Samo hrabro napred imate podršku univerzuma za sve planove koje imate. Na ljubavnom planu je mirno more, možda čak i previše mirno ali vama prija pa ništa ne dirajte. 

shutterstock.com

Stižu zaslužene novčane nagrade za Vage

Vaga - Novčane nagrade

Pred Vagama je vrlo važan mesec koji donosi neočekivane prilike, a vaši napori će biti adekvatno novčano nagrađeni. Vreme je da uđete u pozitivan period i da život gledate sa vedrije strane, a napore koje budete ulagali bilo poslovno ili privatno biće plodnosni. Vodite računa šta pričate na nekom poslovnom ili porodičnom skupu kako biste izbegli neprijatne scene. Finansije su sve bolje a krajem meseca konačno ćete biti zadovoljni stanjem na računu pa ćete sebe častiti nekim skupim i ekstravagantnim poklonom za novogodišnje praznike. Budite oprezni u porodičnim i partnerskim odnosima. 

Škorpija - Društveno priznanje

Početak decembra donosi vam lepe vesti i određenu vrstu društvenog priznanja. Vaša energija privlači ljude što godi vašem egu, ali voditeračuna koga puštate blizu jer nisu svi dobronamerni kao što se predstavljaju. Nemojte zapostaviti intuciju koja vas nikad nije prevarila i koja će vas na vreme upozoriti na loše ljude u okruženju koji osmehom prikrivaju zlu ćud. Finansije su vam nikad bolje i taj trend će se nastaviti tokom celog decembra, a ove godine ćete konačno moći na miru i bez stresa da se pripremite za novogodišnje i Božićne praznike a da ne proveravate svaki čast stanje u novčaniku. Partner je ljut na vas ali vi najbolje znate kako ćete brzo i lako ispeglati ovu situaciju.

Strelac - Čuvajte se brzopletosti 

Izbegavajte preterano isticanje sopstvenih vrlina jer možete biti potpuno pogrešno shvaćeni. Decembar će vam doneti finansijskog tereta koji vam izaziva neprijatnost a posledica je vaše brzopletosti i nerazmišljanja. Na teži način ste naučili koliko je važno da dva puta razmislite pre nego što nešto izgovorite ili uradite. Ali, kao da zaboravljate na tu važnu lekciju, pa će vas život ponovo "udariti" po prstima, ali će to na sreću biti samo podsetnik na ranije iskustvo. U drugoj polovini decembra Strelčevi će imaćete priliku da kroz saradnju sa inostranstvom uvećaju svoje bogatstvo. I dok će na poslovnom planu biti prilično trusno u ljubavi vam cvetaju ruže i tako će biti celog decembra.

shutterstock.com

Jarčevi godinu završavaju spektakularnim poslovnim rezultatima

Jarac - Odrešene ruke

Decembar je vaš mesec i to ćete osetiti već sa prvim danima ovog perioda. Imaćete odrešene ruke u poslovnom i finansijskom smislu što je vam doneti veliku dozu zadovoljstva. Odlučivaćete i o nagradama drugih što će mnoge razljuti jer smatraju da su zakinuti iako vi uvek sudite ni po babu, ni po stričevima već po trudu i rezultatima. Godinu završavate spektakularnim poslovnim rezultatima, ali ćete skromno prihvatiti pohvale kao nešto sasvim normalno. Ne rizikujete nepotrebno na polju novca i nemojte trošiti van svojih mogućnosti. Možete imati iznenadne troškove u vidu kvara na automobililu ili nekom kućnom aparatu. Pozabavite se emotivnom problemima mlađeg člana porodice koji će vam biti zahvalan na mudrim savetima. 

Vodolija - Rasplet poslovne situacije

Na poslovnom planu već duže vreme trpite pritiske pa se sve češće osćate kao lonac koji će da eksplodira. U decembru Vodolije konačno očekuje rasplet napete poslovne situacije. Promene će vam doneti priliku da konačno pokažete sac svoj potencijal i zablistate na pravi način. Kada su u pitanju finasije krajem godine stižu na naplatu računi koje ste mesecima odlagali. Hteli to ili ne moraćete da ih namirite do kraja godine pa ćete u 2024. ući rasterećeni i bez tereta prethodnih digova. Partnerski odnosi se razvijau bolje nego što ste očekivali, pa vas tokom decembra očekuju lepi i nezaboravni trenuci sa voljenom osobom.

Ribe - Šanse za unapređenje karijere

Rođeni u znaku Ribe u decembar ulaze sa brojnim šansama da unaprede svoju karijeru. Ponuđena pozicija doneće vam brojna preispitivanja i dodatni stres, ali imatenaklosnost i podršku visoko pozicioniranih ljudi pa nemate razloga za strah i zebnju da li ste dorasli zadatku koji je ispred vas. Prati vas srećna svakom koraku tako da slobodno možete da istražujete i pronalazite neobična rešenja za poslovni napredak. Vodite računa kako trošite pare kako se ne bi dogodilo da krajem decembra kad vam je novac najpotrebniji ostanete bez njega. U ljubavi situacija je nepromenjena a od vas se očekuje da načinite prvi korak što ćete nevoljno i učiniti kako biste pokrenuli stvari sa mrtve tačke, jer vam je već doasdilo da cupkate u mestu, piše Starstell.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)