Horoskop

KOME SE SMEŠE LJUBAV I BRAK U 2024: Sudbina kuca na vrata, spremite pozivnice za venčanje!

Proverite da li ste među znakovima koji imaju najviše šansi da uplove u mirnu luku naredne godine.

09.11.2023 09:01

KOME SE SMEŠE LJUBAV I BRAK U 2024: Sudbina kuca na vrata, spremite pozivnice za venčanje!
shutterstock.com

Do predstojeće 2024. godine ostalo je nešto više od mesec i po dana, ali sudeći po nagoveštajima astrologa biće ovo prelomna godina za mnoge horoskopske znake. Ono što zanima gotovo sve je ljubav i tu se se stvari menjaju na bolje. Biće zaljubljivanja, novih veza, parova koji će ozvaničiti dugogodišnju ljubav ali i onih koji kojima je sudbina namenila da konačno upoznaju srodnu dušu i ubrzo se venčaju. 

Srećna republika vam donosi kojih 5 horoskopskih znakova će naredne 2024. imati najviše šansi da uplove u bračnu luku, pa proverite da li ste među njima.

shutterstock.com

Devojke rođene u znaku Ovna znaju šta žele i mogu već da pripreme venčanicu

Ovan

Vaša avanturistička i strastvena priroda vas čini jednim od najvećih kandidata za brak u 2024. Niste od onih koji će odustati od izazova, a vaša odlučnost i entuzijazam su neverovatno privlačni potencijalnim partnerima. Dok je 2023. možda bila godina samootkrivanja naredna obećava posvećenu vezu. Vaša intenzivna ljubav prema životu odvešće vas do partnera koji deli vašu želju za avanturom.

Bik

Vaša odanost i nepokolebljiva posvećenost partneru s kojim ste u vezi rezultiraće vašom željim da ljubavnu romansu podignete na viši nivo. Imate duboku želju za stabilnošću i sigurnošću, a sledeća godina bi mogla biti savršeno vreme za izgradnju trajnog partnerstva. Vaša praktična i strpljiva priroda biće vam od velike koristi u potrazi za srodnom dušom, a kada odaberete ona je to za ceo život. Zvezde će uslišiti vaše molbe donoseći vam u 2024. godini ljubav za kojom ste tragali ceo život. 

shutterstock.com

Romantični Rakovi konačno će dočekati i svoju šansu za sreću u ljubavi

Rak

Rakovi se poslednjih godina osećaju kao da tapkaju u mestu. Njihova žudnja za ljubavlju je gotovo opipljiva, a sudbina je konačno na vašoj strani u 2024. Očekujte ispunjenje i najtajnijih želja na polju ljubavi, duboku povezanost i harmoničan dom pun ljubavi. U 2024. vaša sposobnost da se povežete na emotivnom nivou dovešće vas do značajne veze koja bi mogla da dovede do braka. Vaša intuicija i brižna priroda će vas odvesti do partnera koji vas zaista razume i ceni, a takvi se retko sreću.

Vaga

Skloni ste stalnom ocenjivanju i procenjivanju u pokušaju da svoj život dovedete u savršen balans. U 2024. poklopiće se sve kockice i ljubav kuca na vaša vrata. Po prirodi ste diplomata, imate sposobnost da stvarate ljubavne i harmonične veze pa će ovaj vaš talenat doći do izražaja u narednoj godini. Vaš šarm i harizma bez problema će privući potenciojalne partnere, a na vama je samo da izaberete onog ko najviše odgovara vašim strogim kriterijumima. Vaša želja za posvećenim partnerstvom se može ostvariti i do kraja 2024. ćete se naći u braku punom ljubavi i harmonije.

shutterstock.com

Škorpije se plaše dubokih emocija

Škorpija

Strastvene Škorpije teško se odlučuju na tako ozbiljan korak kao što je brak, ali kad odluče da se venčaju nema te sile koja ih može sprečiti da ono što su zamislili i ostvare. U predstojećoj godini vaša magnetna aura i odlučnost mogu vas odvesti do ljubavi koja je duboka i trajna. Ne plašite se da zadubite u dubinu svojih emocija, a ova spremnost da istražujete pomoći će vam da se povežete sa partnerom na dubokom nivou, piše Astrotalk.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)