Horoskop

BIVŠIM LJUBAVIMA UVEK DAJU NOVU ŠANSU: Osobe rođene u ovim znacima spremne su da oproste ČAK I PREVARU!

Da li vas je nekada "udarila čežnja" kad samo pomislite na bivšeg? Ako je odgovor potvrdan, verovatno ste rođeni u nekom od ova četiri znaka Zodijaka.

08.11.2023 09:00

BIVŠIM LJUBAVIMA UVEK DAJU NOVU ŠANSU: Osobe rođene u ovim znacima spremne su da oproste ČAK I PREVARU!
pexels.com

Bez obzira što ste raskinuli sa nekim, postoje situacije u kojima počinjete da razmišljate o bivšoj ljubavi i prisećate se lepih trenutka koje ste zajedno proveli. Tad se, čini se, sve loše stvari zaboravljaju, a na površini ostaju samo one lepe koje biste voleli da iznova proživite sa istom osobom. 

Mislite da će se nešto promeniti ovog puta i svojoj bivšoj ljubavi nudite drugu šansu? 

Ako se prepoznajete u ovim redovima, možda ste među onim horoskopskim znacima koji se vraćaju bivšima zbog romantike ili nostalgije. A evo i koji su to znakovi.

Rak i Ribe

Ukoliko pripadate jednom od ova dva vodena znaka, svesni ste da ste romantičniji od osoba rođenih u drugim znacima Zodijaka. Uz to ste i veoma nostalgični i mnogo toga može da probudi sećanja na osobe koje ste nekada voleli. To može da bude parfem, TV serija, pesma.. Ove stvari vas često podsećaju na bivšeg ili bivšu, pa zaboravljate razlog zbog čega ste raskinuli i pokušavate da obnovite ljubavnu priču koja je s razlogom postala istorija.

shutterstock.com

Gledanje starih fotografija kod bivših parova često evocira lepe uspomene

 

Možda vam je sada teško, ali pokušajte da se oduprete emocijama i da se oslonite na zdrav razum.

Bik i Vaga

Pripadnici ova dva znaka Zodijaka vole da napuštaju svoju zonu komfora. Ali, Bikovi i Vage su znaci koji su više romantični, a manje nostalgični. Oni sa strašću veruju da prava ljubav postoji i da se za nju treba boriti, pa su spremni u tom slučaju da oproste i prevaru. Zbog toga se često vraćaju bivšim ljubavima. Astrolozi savetuju osobama rođenim u ovim znakovima da, ma koliko im je teško, ipak stisnu zube i krenu dalje bez osvrtanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)