Horoskop

NEDELJA EMOTIVNOG PREPORODA ČEKA OVA 3 ZNAKA KINESKOG HOROSKOPA: Nova ljubav ulazi u vaš život, a nekima se smeši i brak (FOTO)

Naoružajte se strpljenjem i srcem punog radosti, a nagrada vrlo brzo stiže.

24.09.2023 09:00

NEDELJA EMOTIVNOG PREPORODA ČEKA OVA 3 ZNAKA KINESKOG HOROSKOPA: Nova ljubav ulazi u vaš život, a nekima se smeši i brak (FOTO)
shutterstock.com

Ljubav nije krajnje odredište već neprestano putovanje. Oni koji žele da iskuse pravu ljubav nailaziće na iritacije i nerviranja kao i mnoge nesporazume. Ipak, važno je prepznati znake upozorenja i rešiti svaki nesporazum i konflikt. Oni koji znaju da prepoznaju razlike između zdrave i nezdrave veze skratiće sebi gubljenje vremena sa pogrešnom osobom. Svaka veza doživljava mnoge prekretnice dok njeni pojedinci uče i rastu piše yourtango.com. 

Veza može da ispari ukoliko obe strane ne rade na njoj jer je i veza tim. Astrolozi otkrivaju da će tri kineska znaka Zodijaka naredne nedelje imati najviše sreće u ljubavi.

Zmija

Godine rođenja: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Zmije počinju od ničega ali prelaze na nešto. Beskrajne mogućnosti im se ove nedelje javljaju ali je pitanje kojim će putem krenuti  i da li će dozvoliti da ih strah vodi da rasipaju dobru energiju? Oni koji su slobodni treba da obrate pažnju na sebe. Što ste svesniji o tome kako komunicirate sa sobom i svetom oko sebe, brže ćete privući pravu ljubav koja se uklapa u vaš život i obrnuto. Oni koji su u vezi imaće sjajnu narednu nedelju. To znači da će privući prelepe prilike za oba partnera što će biti od koristi za vezu. Neki će imati priliku da planiraju kratki vikend ili putovanje negde sa partnerom.

Pixabay

Ove nedelje javljaju se sjajne prilike da otputujete negde sa partnerom

Zec

Godine rođenja: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Ostajanje sa pogrešnom osobom neće promeniti to da postane prava. Ove nedelje vaša ljubavna sreća se manifestuje kao jasan poziv u vašoj duši da obratite pažnju sa kim se okružujete. Uverite se da imate osobe od poverenja u svom unutrašnjem krugu. Sve veze bilo romantične ili platonske utiču i na ostalo. Bićete okruženi ove nedelje pojedincima koji su dostupni za zabavljanje. Ali vi ćete umesto da budete okruženi pogrešnim ljudima odmah videti njihove namere. Ako ste u vezi trebalo bi da budete otvoreni o svojim osećanjima i da iznesete svoje potrebe  postavljajući zdrave granice. Ukoliko druga osoba ne može da ih prizna ili se okrene protiv vas zbog toga što vam je važno da li je to zaista vaša srodna duša. 

Sreća nam ponekad može dati hrabrosti da donesemo prave životne izbore. 

Pixabay

Trebalo bi da budete otvoreni o svojim osećanjima sa partnerom

Vo

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Za volove će ova nedelja biti izuzetno povljna i srećna na polju ljubavi. Nemojte se čuditi ako u vašem ljubavnom životu sve krene glatko u narednih nekoliko dana jer je univerzum odlučio da vas blagoslovi.

Oni koji su slobodni procvetaće u društvu omiljenih ljudi, da li porodice, prijatelja imaćete koristi da budete okruženi ljudima koji vas vole i koji vam znače. Ali sačekajte jer će vas sreća iznenaditi nekim posebnim. Oni koji su zauzeti ove nedelje će imati sreće u ljubavi ako imaju inicijativu. To može biti kroz planiranje posebnog datuma ili kroz neki simpatičan gest prema drugoj osobi. Budite kreativni sa svojom energijom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)