Horoskop

PRETERANA EMOTIVNOST I KRATAK FITILJ: Ovnovi neka obuzdaju temperament, Blizance čekaju najlepše vesti!

Poseban oprez se preporučuje na poslovnom planu za gotovo sve znakove.

27.08.2023 18:00

PRETERANA EMOTIVNOST I KRATAK FITILJ: Ovnovi neka obuzdaju temperament, Blizance čekaju najlepše vesti!
shutterstock.com

Prema predviđanju astrologa nedelja pred nama doneće brojne izazove, ali i pojačan stres i nervozu pa se savetuje oprez i strpljenje. Izbrojite do 10 pre nego što nešto uradite i kažete. Mudrost i tolerancija posebno se savetuju vatrenim znacima koji će teško kontrolisati svoj temperament, kratak fitilj i ishitrene poteze.

Srećna republika vam donosi najtačniji i najdetaljniji horoskop za period od 27. avgusta do 03. septembra 2023. 

Shutterstock

 

Ovan - Poljuljani odnosi

POSAO: Ovnovi će ove nedelje završavati neke poslove koje su ranije započeli. Bićete skloni trošenju novca ili ćete imati neke nepredviđene izdatke. Zato je važno da budete obazrivi, koliko god vas ponele neke lepe stvari. Ovo su počeci nekih važnih promena, ali, u isto vreme, možete imati neku kočnicu, koja će vas vući nazad. Imajte na umu da treba da idete napred i da je prirodno da imate tremu zbog nečeg što možda niste radili. Sve dolazi kao posledica vašeg dosadašnjeg rada i truda. Imate potencijala, snage, raspoloženi ste, a i drugi će vas hvaliti i pričati o vama. Ove nedelje možete iz nekih imaginarnih stvari napraviti nešto vrlo konkretno, i to na precizan i koristan način. Takođe, u nekim momentima možete delovati fatalistički, ali poverenje koje ste zadobili daće vam mogućnost da uradite nešto posebno i drugačije. Moguća je nelagoda ili nervoza zbog usporavanja nekih stvari u okruženju mimo vaših nadležnosti. Međuljudski odnosi mogu biti poljuljani, pa ćete biti u iskušenju da se uključite u neke rasprave. Neko u vašem timu može biti pod pritiskom, a vi nećete moći ništa da uradite. Upornost, poštovanje i strpljenje su ključ uspeha. Neki Ovnovi će razmišljati o ulasku u partnerske poslove.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Ovnovi će imati nesporazume, rasprave i poremećen balans u odnosima. Bićete veoma ljuti i razočarani, a partner bi mogao da vas povredi nekim postupcima. Možda ovo nije dobar period za raščišćavanje jer bi razgovor mogao da se završi još dubljim razdorom. Neki parovi bi mogli da započnu zajednički život. One koji imaju decu očekuju lepe stvari koje su duže vreme čekali. Slobodni Ovnovi će biti prilično aktivni na ljubavnom planu. Prilaziće vam mnoge osobe, pa ćete od nekih morati da pravite distancu. Popularnost će vam prijati, ali ćete biti skloni pravljenju nekih grešaka. Nije dobro da kalkulišete i radite stvari iz interesa. Mogli biste da propustite priliku da produbite odnos s veoma zanimljivom i kvalitetnom osobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ćete imati pojačanu nervozu i stres. Možete imati problema s bubrezima, kožom i infekcijama. Usporen metabolizam. 

SAVET: Lepo je biti u vašem društvu, ali pazite da ne povredite neke osobe.

Shutterstock

 

Bik - Upečatljivi momenti

POSAO: Bikovi će ove nedelje biti prilično osetljivi i emotivni. Može vas pogađati i najmanja sitnica, a u jednom trenutku će vaše reakcije prevazići očekivanja mnogih. Bićete aktivniji na poslu, pa ćete, pored postojećih, dobiti i neke nove obaveze, ali i očekujte više saradnje, dogovora i sastanaka. Biće vam jasno šta se od vas očekuje i nakon nekih oscilacija pokazaćete efikasnost, ali i drugačiji pristup nego inače. U isto vreme, bićete interesantni mnogim osobama koje ste upoznali ili ćete ih ovih dana upoznati. Radi se o neobičnim i autentičnim ljudima koji će vam pomoći da se razvijate i na ličnom i na profesionalnom planu. Imate mogućnost da doživite razne novine i to kroz međuljudske odnose, pa bi bilo dobro da budete fleksibilni i otvoreni. Budite tačni i precizni šta god da ugovarate jer će svaka sitnica biti važna u ovim poslovnim momentima. Trudite se da budete drugačiji jer ćete na taj način opravdati očekivanja, ali i prirodni i spontani. Može se reći da vas na neki način prati sreća, pa ćete sve umeti da iznesete na kvalitetan način. Važan datum je 29. avgust, kada će se pojaviti neka olakšavajuća okolnost. Bićete skloni trošenju, pa bi trebalo više da štedite.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi koji su zauzeti bi mogli da izglade odnos s partnerom i postignu balans. Na specifičan način ćete pokazati pažnju i empatiju, što će oduševiti bliske osobe. Zračite toplinom, pa će i samo vaše prisustvo biti dovoljno da se partner oseća sigurno, a odnos bude kvalitetan. Sklad će se videti i u odnosu s drugim osobama u okruženju. Slobodni Bikovi će se zaljubiti ovih dana, a osobu koja im se dopada će malo gledati kroz ružičaste naočare. Možda je bolje da malo prikočite i postepeno produbite odnos. Pustite da se sve odvija spontano, razgraničite šta vam prija, a šta je samo trenutno aktuelno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom i nekim hroničnim tegobama. Povedite računa o višku kilograma ako ga imate.

SAVET: Mnogo će vam značiti osoba iz okruženja, kod nekih Bikova na poslovnom, a kod nekih na emotivnom planu. Probajte da je prepoznate.

Shutterstock

 

Blizanci - Buđenje snage i transformacija

POSAO: Blizanci se osećaju usporeno ovih dana, ali i nije da im se baš žuri. Naročito će se osećati kao pod kočnicom Blizanci koji se bave privatnim poslom ili komunikacijom i marketingom. Možda je to znak da treba da usporite i više vremena provedete sa svojim mislima i željama. Ako ste zadovoljni trenutnom situacijom, krenućete dalje i podići unutrašnje zadovoljstvo i spokoj, a ako vam srce i duše govore drugačije, onda je vreme za promenu. Neki Blizanci će poželeti da promene posao, dok će neki želeti da se presele ili otputuju i tako se izmeste od trenutne situacije. Bićete prilično nervozni, pa nije isključeno da možete da uđete u konflikte s bliskim osobama i saradnicima. Veoma je važno da uspostavite unutrašnji balans jer bez njega nećete moći da napredujete. Možda vam nije sasvim jasno u kom pravcu treba da idete, ali nije isključeno da ćete dobiti neke naznake. Neke osobe bi mogle vršiti pritisak i tako vam, na neki način, pomoći da donesete odluku i dobijete volju da date sve od sebe i izađete iz nekih situacija koje su vas tištile i mučile. Osvestićete mnogo toga i težiti da opravdate sve ono što ste do sada radili. Ali imajte na umu da vam je uvek potreban deo dana koji ćete provesti sami sa sobom. Nemojte da radite ništa, a da ne obavestite nadređene. Ta sloboda koju biste mogli sami sebi dati mogla bi biti test koji bi kasnije kao posledica mogao da bude šokantan.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci bi mogli osetiti neko rasterećenje. Iako još postoje neke razmirice i nesporazumi, mnogo toga će se razjasniti. Mnogo toga će se postepeno otvarati, a na vama je da imate strpljenja i sačekate da sve polako prođe. Nemojte da dajete značaja lošim stvarima i potrudite se da budete iskreni. Blizanci koji su u paralelnoj vezi ovih dana mogli bi da raščiste pre svega sa sobom, a zatim i s lošim i toksičnim odnosima. Neke Blizance očekuje prinova ili vest o trudnoći. Slobodni Blizanci neće imati kontrolu nad emocijama, pa će na neki čudan način pokazati osobi koja im se dopada koliko im je do nje stalo. Pazite samo da ne izgubite kontrolu i da u nečemu ne prenaglite i preterate. U nekim situacijama komunikacija bi mogla da dovede do konflikta i svađa, dok u nekim može dovesti do jake seksualne energije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kardiovaskularnim bolestima, ali i s kičmom. Ne zapostavljajte emocije.

SAVET: Ponekad neke situacije treba ignorisati.

Shutterstock

 

Rak - Impulsivna stanja

POSAO: Rakovima će ove nedelje u fokusu biti praktične stvari, ali i neki izdaci i troškovi. Moguće je da ćete imati veće izdatke nego što ste planirali, pa će vam na pamet padati ideja da pozajmite novac ili podignete kredit, ali to nemojte raditi u narednih mesec dana. Vraćanje dugova je u redu, ali uzimanje novca nije pametan potez. Imaćete i neke intenzivnije momente u kojima ćete biti u centru pažnje na poslovnom planu, pa se trudite da sve dobro izbalansirate. Bićete svesniji i mnogo bolje ćete shvatiti druge ljude, ali postoje momenti kada biste mogli raditi nešto što drugim ljudima mnogo smeta. Morate da razumete da nemaju svi iste prioritete i interesovanja i zbog toga možete pretrpeti izvesne kritike, koje bi trebalo da prihvatite. Dodatnu nervozu, pored količine posla, moglo bi da vam pravi usporenje svega što započnete. Budite tolerantni i probajte da shvatite širi smisao svega što se dešava oko vas. Mnogi Rakovi razmišljaju o putovanju, pa će neki to i uraditi. Rakovi koji se bave kreativnim poslom imaće najviše inspiracije i povoljnih momenata. Moguća je saradnja s nekim od prijatelja ili inostranstvom. Ove nedelje bi trebalo da izbegavate potpisivanje bilo kakvog ugovora i bavljenje administracijom jer će neki papir uvek faliti, neki dokument se može zagubiti ili sve na kraju zakomplikovati. Ako idete na put, proverite da li ste poneli pasoš. Mogući su radovi ili popravke u kući.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će se baviti nekim veoma važnim stvarima koji se tiču njihovog odnosa. U isto vreme osećaćete dosta nervoze i nestrpljenja, a moraćete da reagujete brzo i efikasno. U težnji da sve bude bolje organizovano, mogli biste ili ignorisati partnera ili imati česte svađe i cinične komentare. Nije isključena ni ljubomora ili neki strah i bojazan da bi veza ili brak mogli da se prekinu. To su sve pogrešni načini i probajte da ih se oslobodite. Slobodni Rakovi će se ponašati prilično neprirodno, što bi moglo da zbuni potencijalnog partnera i osobu kojoj se dopadate. Probajte da budete što prirodniji i korigujte ponašanje i reakcije. Nemojte ni na čemu insistirati niti pritiskati osobe jer bi mogle da se distanciraju od vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom i bešikom. Vodite računa o prstima i rukama. Smirite reakcije i ponašanje.

SAVET: Budite tolerantni i trezveni.

Shutterstock

 

Lav - Vraćanje na stare probleme

POSAO: Kod Lavova je ove nedelje fokus na finansijama i komunikaciji. Moguće je da ćete odustati od nekih ulaganja, što je dobro jer sada nije vreme za trošenje. Bolje je da proverite da li je ispravno to što ste naumili. U isto vreme, povedite računa o komunikaciji i trudite se da budete predusretljivi i, što je moguće više, tolerantniji. Drugima može izgledati kao da preterujete ili ne radite neke stvari kako treba i to bi mogli da vam saopšte ili skrenu pažnju. Probajte da ne reagujete burno i ne ističete se više nego što je potrebno jer možete delovati iritantno i sebično, a moguće je da niste u pravu. Osetićete neka usporavanja, što ne treba da vas nervira, već se usmerite na ono što je sada važnije. Može doći do potpunog preokreta na poslovnom planu, što se kasnije može ispostaviti kao dobro. Najbolje je da sledite unutrašnji instikt, radite postepeno i polako i, ako treba, neke stvari ispočetka. Mnogi Lavovi će se fokusirati na komunikaciju, internet, društvene mreže ili neki drugi vid saradnje koji uključuje druge ljude. Nemojte žuriti u donošenju odluka i sačekajte da rešite neke zacrtane ciljeve. Moguće je iznenadno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su zauzeti bi mogli na neki način da se distanciraju od partnera. Možete biti veoma ljuti, kao i partner, i osećati se nekako razočarano. Ništa nije strašno, pa je bolje da ne ulazite u rasprave i ne terate jedno drugo da na silu prihvatate neke okolnosti. Pustite da se stvari slegnu i postepeno uspostavite normalniji odnos. Ne prebacujte odgovornost i nezadovoljstvo na partnera, bolje se organizujte i okrenute se stvarima koje vas pokreću. Moguće su i nesuglasice oko dece. Slobodni Lavovi će se takođe osećati usamljeno iako će biti često u većem društvu. Često ćete se preispitivati šta zapravo želite, dvoumićete se da li da se upustite u neku vezu koja baš nije moralna, možda se radi o zauzetoj osobi ili o nekome ko vas je još ranije povredio. Ne brzajte, donesite odluku kad za to budete spremni.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s disajnim organima i saobraćajem. Osećaćete neki neobjašnjiv strah i nelagodu.

SAVET: Ne dozvolite da vas vode moć i sila, pa da postanete bahati i grubi

Shutterstock

 

Devica - Iz krajnosti u krajnost

POSAO: Drage Device, srećan rođendan! Ovo je period kada se osećate veoma dobro, kada vaša praktičnost dolazi do izražaja, ali morate da znate da će se sve dešavati u malo sporijem ritmu. Neke Device će same usporiti jer im tako više prija, dok će neke biti prinuđene da budu strpljive. Mnoge Device trebalo je da nešto pokrenu ili započnu neki posao, ali će morati da prolongiraju jer nije sve pripremljeno kako treba, a kvalitet i da sve bude urađeno kako treba jeste ono što im je najbitnije. Nemojte ništa raditi na svoju ruku niti insistirati jer može doći do grešaka, a, s druge strane, ne preterujte u preispitivanju i analizi jer, na kraju, nećete moći ništa da realizujete. Probajte da nađete balans i imate meru. Neki ljudi bi mogli da vam sugerišu da treba da budete svesniji i pribraniji, pa poslušajte savete jer su dobronamerni. Budite trezveni, šta god da odlučujete, naračito ako se radi o finansijama i ulaskom u partnerstva. Ako nešto nema opravdanje, nemojte insistirati da ne napravite više štete nego koristi. Kod nekih Devica bi moglo nešto da iskrsne i naglo se pokrene, što biste takođe morali dobro da ispratite, ali ne da gušite i odbijate. Možete se čak osloboditi nekih navika i stvari koje su vas dugo vukle unazad. Mogao bi se dogoditi neki presek, kada biste mogli da se suočite s nekim saznanjem koji nećete moći da ispratite logički.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device bi mogle imati sukob s bliskim osobama. Ne mora da se radi samo o partneru, moguće je da su pitanju i drugi članovi porodice. Veoma ste otvoreni, pa vas mogu iznenaditi reakcije drugih ljudi, a onda i vi možete reagovati burno. Mogući su problemi oko finansija i različiti pogledi na neka ulaganja. Slobodne Device bi mogle da odu u krajnost kada je ponašanje u pitanju, od prevelike tolerancije i povlačenja u sebe do previše eksponiranja, kada mogu delovati veoma naporno drugim ljudima. Probajte da napravite ravnotežu i povedite računa o ponašanju jer možete odbiti potencijalnog partnera. Mogući su uplivi u tajnu vezu s nekim ko je zauzet ili živi daleko.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s glavom, grlom i disanjem. Moguća je konfuzija i zujanje u ušima

SAVET: Pazite šta pričate, kada i na koji način.

Shutterstock

 

Vaga - Prepoznavanje kvaliteta

POSAO: Vage će ove nedelje vredno raditi na nekom projektu ili cilju. U nekom ste procesu, a od ove nedelje ćete biti u punoj snazi. Bićete kreativni, ali i hrabri da od sebe tražite mnogo više nego što ste do sada mogli da postignete. Radi se o nečemu neobičnom i nesvakidašnjem kada je u pitanju posao kojim se bavite. Buđenje novih ideja će vam pomoći da prevaziđete neke strahove i verujete u ono što govorite i mislite. Ovo je period kada ćete postići ravnotežu, biti prisutni i nećete više raditi neke stvari mehanički. Bićete u pokretu, a nadolazeća energija će vam i te kako prijati da prihvatite promene koje vam dolaze. Ali ne insistirajte ni na čemu jer bi u tom slučaju moglo da dođe do konfuzije i sukoba s nadređenima ili kolegama. Nije isključeno da bi neko mogao da vam radi iza leđa, a vi nećete biti u prilici da reagujete. Septembar je mesec kad su vam naglašeni informacija i edukacija, ali i finansije, pa ćete već prvih dana ovog meseca imati potvrdu na ovim poljima. Mnogo toga će se dešavati po inerciji, ali nije isključeno i neko usporenje ili malo otežana realizacija onoga na čemu budete radili, ali to ne znači da se neće ostvariti ono čemu težite, samo budite postepeni i ne prenagljujte. Finansijska situacija je stabilna, ali nisu isključeni vanredni troškovi.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi će ovih dana imati potrebu da funkcionišu i budu slobodne u donošenju odluka. Bićete često u interakciji s drugima, veseli i društveni, ali to osobi pored vas može da smeta. Probajte da razumete kako se osećaju vaši najmiliji i ne insistirajte na onome što isključivo vi želite. Nije loše da izađete iz nekog šablona i budete svoji, ali je veoma važno da sve funkcioniše u dogovoru s partnerom. Partner bi takođe mogao da sumnja u vašu vernost i iskrenost, pa nemojte ništa da prećutkujete i krijete, pa makar to bila i sitnica. Slobodne Vage će biti u centru pažnje u narednom periodu, naročito kad se radi o muškim pripadnicima ovog znaka. Bićete veoma šarmantni i privlačni suprotnom polu, ali povedite računa da imate meru i ne ulazite u odnose s bilo kim. Neko iz kruga prijatelja bi mogao da vam se svidi. 

ZDRAVLJE: Vage bi mogle da imaju problema s glavom. Jake emocije i adrenalin bi bilo dobro da kanališete u pravom smeru. Ako osetite nervozu, nesigurnost i stres, preusmerite ih u jaku volju i snagu. Ne žurite!

SAVET: Ne odustaje od svojih misli i ideja. 

Shutterstock

 

Škorpija - Kad podsvest preovlada

POSAO: Škorpije konstantno dobijaju potvrdu kvaliteta i rada, ali će se u ovom periodu osećati pomalo umorno i neće želeti, a ni moći, da izađu u prvi plan. Imaćete slabiji fokus i koncentraciju i mnogo više će vam prijati mir i tišina od gužve i društva. Ovo je sjajan period da budete na odmoru i da se bavite introspekcijom i podsvešću. Nemojte da vas brine trenutno stanje jer verovatno ima razloga zašto treba da usporite i dobro razmislite o predstojećem periodu. Isto tako treba da povedete računa o onome što izgovarate jer bi vaše reči mogle biti veoma teške i uvredljive. Možda će se vama činiti da se ponašate uobičajeno, ali verujte da nije tako. Mnoge Škorpije bi mogle da osećaju nervozu i u ovom periodu imaju nesuglasice s nekim od prijatelja. Neki planovi i ideje bi mogli da se zakomplikuju i budu nejasni, pa bi to za vas mogao, na neki način, da bude šok i jako i intezivno iskustvo, što vama može doneti dodatni pritisak i razočaranje. Osećaćete se kao da vam se neko meša u posao, i to vas može dodatno iritirati. Razmišljate o dugoročnoj karijeri i možete prepoznati neke važne signale, ali za to treba da budete budni i spremni da prihvatite neke, ne baš prijatne, stvari. Moguća su partnerstva i novac koji dolazi iz partnerskih poslova, ali i imaginarni troškovi, pa budite obazrivi s finansijama.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod zauzetih Škorpija bi mogli da se probude duhovi iz prošlosti i uzdrmaju im odnos. Ako su vaš brak ili veza na klimavim nogama, nije isključeno da može da dođe do udaljavanja ili neke tajne ili paralelne veze. Škorpije koje su u stabilnom odnosu mogle bi imati prelomne i važne trenutke ili odluke u vezi s decom.  Ovo je odličan period da presečete i otpustite stvari koje vas koče i blokiraju. Imate jak instikt, koji vas nikad nije izdao, pa neće ni sada, tako da se slobodno možete osloniti na intuiciju. Slobodne Škorpije će biti sklone ulasku u veze s osobama koje dolaze iz prošlosti ili su veoma neobične. Muškarci će biti skloni vezama iz poslovnog okruženja, dok će žene biti sklone tajnim vezama i muškarcima koji su slatkorečivi i nestalni. Dobro se preispitajte jer je ovo period kada možete napraviti ozbiljne greške u ljubavi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa psihom, snovima i stresom. Imaćete pojačanu napetost

SAVET: Pustite da se neke stvari dešavaju spontano i drugačije od onoga što ste navikli.

Shutterstock

 

Strelac - Ozbiljni principi

POSAO: Strelčevi se polako pokreću i vraćaju u ustaljen ritam, ali nisu u punom sjaju kako su to navikli. Imate jasne planove, ali još niste sve pripremili, a i često se dešava da nešto ne ide u ritmu koji ste zamislili. Imate dobru komunikaciju, trudite se da sve dobro isplanirate i ispratite, ali morate da znate da ne možete da imate sve pod kontrolom i da neki događaji, kao i neke osobe, mogu da vas iznenade. Moguće su greške na poslu, koje bi mogle da vas izbace iz takta ili bi nešto moglo da dospe u pogrešne ruke. Trudite se da reagujete etički i razmislite da li je pravi tajming da budete ishitreni jer biste mogli biti izmanipulisani, pogrešno shvaćeni i zloupotrebljeni. Neki Strelčevi bi mogli dobiti dodatni angažman i mogućnost da bolje razumeju kako se nešto razvija na poslovnom planu, dok bi neki mogli da pokrenu poslovnu ideju s prijateljem ili bliskom osobom. Ovo je podloga i baza za neke nove okolnosti na kojima bi trebalo da radite, ali bi bilo dobro da, u isto vreme, neke stvari i osobe ignorišete. Nije lako sve postići, ali vama to može poći za rukom s malo truda i mnogo mudrosti. 

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Strelčevi su u stabilnom i harmoničnom odnosu, ali bi sreću mogle da pokvare neke stvari iz prošlosti. U tom slučaju, mogli biste da izgubite kontrolu, a kod drugih ljudi naiđete na otpor. Mogli biste naglo da se razočarate, ali i doživite stvari tragičnije nego što jesu. Trudite se da uspostavite balans i sagledate situaciju što realnije. Mnogim Strelčevima će deca biti u fokusu i obaveze oko njih, ali i realizacija nekih dogovora odranije. Najvažnije je da se sve dešava polako i bez pritiska. Slobodni Strelčevi bi mogli da sretnu srodnu dušu na putu ili se radi o osobi koja ne živi u vašem mestu, pa je moguća veza na daljinu, ali postoji osoba koja se nalazi u vašoj blizini i kojoj se nekako stalno vraćate. Imate osećaj da komunicirate bez reči i da se savršeno razumete, ali postoji neka blokada ili nešto što vas sprečava da budete i fizički zajedno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s cirkulacijom, zglobovima i oticanjem. Pijte više tečnosti i ne iscrpljujte se.

SAVET: Trudite se da budete suptilniji i spontaniji i da ne delujete uobraženo.

Shutterstock

 

Jarac - Podizanje kvaliteta

POSAO: Jarčevi će ovih dana imati izazove kada su finansije u pitanju. Ne bi trebalo da budu veliki problemi, pa ćete izaći s njima na kraj, ali će vam to doneti tenziju i nelagodu. Moraćete da budete više fokusirani, da biste našli bolje rešenje i doveli u red neke stvari koje niste na vreme. Moguće je da ćete imati neke poslovne mogućnosti i prilike koje će biti neobične ili neće biti dovoljno jasne do kraja, a vi ćete morati da ih započnete. Sve to ne mora da bude problem, ali vam može donositi nelagodu i knedlu u grlu. S vremenom ćete shvatiti da imate mnogo više mogućnosti nego što ste mislili i da je sve to dobro za vas. Radite u kontinuitetu, imajte razumevanja za druge i strpljenja za dodatna pitanja jer ćete na taj način nešto utemeljiti i stabilizovati. Ove nedelje ćete imati mogućnost i biti u prilici da budete smeli i hrabri i da uradite nešto što do sada niste radili i niste imali prilike da se s tim susretnete. Dok drugi budu tapkali u mestu, vi ćete se snaći i rešiti sve što bude potrebno. Pomerate granice u pristupu poslu, a to će uticati na vaš karakter i potencijal koje imate. U isto vreme imaćete fazu preispitivanja da biste bili objektivni i shvatili situacije na najbolji mogući način. Dobićete u isto vreme nove ideje i iskoristiti nove mogućnosti, koje se neće odmah realizovati, ali će se pokrenuti. Stvorićete nove uslove i osećati se daleko korisnije i bolje u svojoj koži. Otvara se novo poglavlje u vašoj karijeri i to treba da iskoristite. Povlačite neobične poteze i postižete pomak.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi bi mogli da se ponašaju neuobičajeno, ali to neće uneti nikakvu tenziju, naprotiv, partneru će biti drago da stvari gledate iz drugog ugla. Moguće su nedoumice i drugačiji ugao gledanja u pogledu finansija i nekih izdataka. Ne može se sve analizirati jer su neke situacije apstraktne, pa ne mogu lako da se prezentuju i objasne. Imaćete više poverenja u partnera, a i partner u vas, ali je važno da se međusobno čujete i postavite granice dokle možete da idete. Ovo je važan period kada su vaša deca u pitanju, pa je možda i bolje da ne insistirate na nekim stvarima. Slobodni Jarčevi bi mogli u poslovnom okruženju uploviti u avanturu koja neće dugo trajati. Razmislite da li vam je to potrebno. Moguće je da će neki rasplamsati strasti s osobom s kojom su već bili u vezi. Pazite da ne povredite neke osobe.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kardiovaskularnim bolestima, naročito ako ste hronični bolesnici. Mogući su problemi s kostima i kičmom, ali i s infekcijama i padom imuniteta. Skloni ste povredama ruku.

SAVET: Budite tolerantni, ne mora sve da bude kako ste zamislili i ne moraju svi da funkcionišu kao i vi. Trudite se da ne budete grubi i povedite računa o tuđim osećanjima.

Shutterstock

 

Vodolija - Originalni i autentični

POSAO: Vodolijama su u fokusu društveni odnosi i sve vrste partnerstva, edukacija i putovanje. Ništa nije nerešivo niti će doći do velikih problema, ali ćete sigurno steći nove uvide i spustiti neke kriterijume. Često pravite kompromise u odnosu s drugim ljudima, kada je posao u pitanju, pa će ljudi biti zadovoljni, bilo da kupuju nešto od vas, bilo da dobijaju uslugu. Vaš stil i način rada će mnogima odgovarati, što će se odraziti i na materijalni i finansijski momenat, ali razmislite da ipak poradite na rastu i razvoju posla kojim se bavite. Ovo je period kada možete proći kroz neka iskušenja, ali u cilju napretka i sticanje novih znanja. Moguće je da ćete u ovom periodu oživeti ili pokrenuti nešto što uopšte nije funkcionisalo ili o tome niko nije mislio. U isto vreme možete pokrenuti i neke strahove i bojazan od neuspeha, što je takođe normalno za ovaj period jer postoje mnoge nejasnoće. Međutim, budi se ogromna energija i svaki mali pomak pokrenuće lavinu novih stvari i neobičnih procesa. I vi ćete se menjati, biti veoma radikalni i strogi u nekim momentima, ali i veoma organizovani i vredni. Neke Vodolije će se ipak povući i izlazak iz zone komfora ostaviti za drugi put. Od vas sve zavisi! Moguća su i neka privremena rešenja, ali i izgovor za druge ljude. Ovo je sve priprema za neke nove i velike poduhvate. Sve što se dešavalo u julu i avgustu sada će se sumirati i sabrati, a na vama je da reagujete. Moguće je da će u početku biti nešto tajno ili će se kriti od okoline.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije se nalaze u kvalitetnom i usaglašenom odnosu. Svesni ste grešaka i trudite se da ih ispravite, a partner će to veoma ceniti. Trudićete se da ne pređete granicu, a ako se to dogodi, moglo bi da dođe do bure emocija i negativnih komentara. Možda se nećete usaglasiti oko toga dokad ćete negde da ostanete, koliko novca za nešto treba da date ili oko odluka oko kućnih obaveza. Sve to bi moglo da dovede do oštrijih reakcija i komplikacija u vezi. Ništa to neće biti komplikovano niti će dovesti do razlaza, ali je i bespotrebno da se uopšte dogodi. Ne terajte inat! Slobodne Vodolije bi mogle imati avanturu na putovanju ili s osobom koja se nalazi u vašoj neposrednoj blizini. Moguće je da svaki dan provodite vreme zajedno ili se često srećete.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problema s kolenima i kostima. Budite tolerantni i strpljivi jer biste mogli imati problema sa stresom i pritiskom. Nagle i neočekivane promene mogle bi uticati na vas. Budite obazrivi s električnim uređajima.

SAVET: Ako vidite da komunikacija ne ide, bolje je da je prekinete razgovor na vreme.

Shutterstock

 

Ribe - Refleksija informacija

POSAO: Kod Riba se mnogo toga ponavlja u ovom periodu i pojačava potreba za određenim stvarima koje su sebi zacrtale, ali i materijalnim vrednostima. Neće se toliko videti vaš značaj iako ste se maksimalno dali i pokušali da pojačate kvalitet onoga što radite. To možda neće biti toliko vidljivo nagrađeno sada, ali može biti odskočna daska za dalju nadogradnju ili poslovne aktivnosti. Mnogo toga zavisi od vašeg okruženja i drugih ljudi s kojima sarađujete. Nemate problem da napravite inicijativu, ali može da dođe do zastoja s druge strane. To vam može dati mogućnost da imate bolju procenu i aktivirate neke svoje potencijale i promenite ponašanje, koje bi moglo i vas same da iznenadi u nekim momentima. Obratite pažnju na međuljudske odnose jer će način na koji neko ulazi u priču s vama redefinisati odnose s vama. Neki bi mogli da se završe, a neki će uneti kreativnost i inovativnost. Nećete biti svesni razvoja događaja, pa se trudite da ne idete u neko preterivanje niti insistiranje. Informacija je veoma važna i način na koji je prihvatate i shvatate jer će vam pomoći da se transformišete. Možete raditi neke poslove iznova ili ćete biti u prilici da sarađujete sa starim kolegama. Važan datum je 29. avgust.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe koje su u braku ili vezi trudiće se da budu sistematične i oslobode se konkretnih stvari i problema koje imaju. Ako to osoba koja je pored vas ne bude shvatila i prepoznala, može doći do nesporazuma i problema u komunikaciji. Ako se pak radi o osobi s kojom se nadopunjujete, doći ćete do zajedničkih rešenja i praktičnih zaključaka. Rešićete neke probleme u svakodnevici, koja se tiču dece i obaveza, a partner ili još neke osobe će vam biti zahvalne. Bićete odličan pokretač i osoba koja amortizuje mnogo stvari i bez vas se mnogo toga ne bi radilo i realizovalo. Slobodne Ribe i dalje imaju mogućnost da na poslovnom planu ostvare bliskost i probude stare emocije. Moguće je da se radi o nekome koga često viđate i s kim niste raskrstili kada su osećanja u pitanju. Muški pripadnici vašeg znaka bi mogli imati avanturu s osobom koja je zauzeta. Dobro procenite s kim možete da stupite u određenu vrstu odnosa.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s infekcijama i bubrezima. Moguće su upale, ali i neke intervencije. Žene bi trebalo da posete ginekologa.

SAVET: Ne ulazite u rasprave ako neki nemaju sluha za ono što želite da kažete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)