Horoskop

STIŽE NEDELJA EMOTIVNE BURE: Jarčevima sledi period naplate dugovanja, Škropijama nervozna i nesigurnost, a evo kom znaku predstoji ljubavni brodolom!

Neće svim znakovima horoskopa cvetati ruže na ljubavnom planu, biće dosta iskušenja i sumnji, a evo šta čeka baš vas.

17.04.2023 09:00

STIŽE NEDELJA EMOTIVNE BURE: Jarčevima sledi period naplate dugovanja, Škropijama nervozna i nesigurnost, a evo kom znaku predstoji ljubavni brodolom!
shutterstock.com

Nedelja pred nama biće puna uzbuđenja i ljubavnih varnica. Emocije kao da postaju opipljive u vazduhu, a pojedini znakovi će imati priliku da upoznaju srodnu dušu.

Međutim, neće za sve znakove Zodijaka cvetati ruže na ljubavnom planu. Lavovi su nervozni i skloni svađama sa partnerom, što treba da izbegnu po svaku cenu, Škorpije imaju nesanicu zbog ljubavi, kao i Rakovi koji sumnjaju u vernost partnera. Vodite računa jer je sumnja opasna, posebno ako nemate razloga pa bez potrebe mučite sebe.

Srećna republika vam donosi detaljan nedeljni horoskop u periodu od 17. do 23. aprila 2023. godine za sve znakove Zodijaka. Evo šta možete očekivati u narednih sedam dana.

Shutterstock

Ovan

Ovan

Posao: Vaša snalažljivost i komunikativnost, posebno u kriznim situacijama, oduševiće vaše šefove, ali će zapasti za oko i ljudima iz firme koji su vam direktna konkurencija. Dobićete primamljivu ponudu za promenu posla, a na vama je da odlučite da li ste spremni za tako veliki iskorak u karijeri.

Ljubav: Sve ono što ste dugo priželjkivali i o čemu ste maštali počinje da vam se ostvaruje. Zauzeti će uživati u nežnosti i pažnji partnera, a slobodni Ovnovi biće u prilici da konačno upoznaju srodnu dušu i ostvare ljubavnu vezu o kakvoj su oduvek maštali.

Zdravlje:Pazite se povreda, posebno prilikom fizičkih aktivnosti i treninga u teretani. Umesto toga, ove nedelje napravite pauzu i samo šetajte uživajući u mirisima i lepotama proleća.

Shutterstock

Bik

Bik

Posao:U narednoj nedelji Bikove očekuju izazovi na radnom mestu, ali vaša koncentracija i snalažljivost će vas spasti u napetim situacijama. Vreme je da se pozabavite svojim znanjem iz oblasti IT tehnologije, upišite neki kurs i naučite nešto novo.

Ljubav: Pripadnici ovog znaka uživaće u flertovanju i ljubavnom osvajanju. Oni koji su u braku ili dužim vezama trebalo bi da iskreno porazgovaraju sa partnerom kako bi rešili nesuglasice. Slobodnima predstoji poznanstvo koje može brzo da preraste u ozbiljnu vezu. Tu osobu ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Ove nedelje Sunce prelazi u vaš znak pa se osećate sjajno, prepuno energije i poletno. Ipak, povedite računa da ne budete drski prema nekim ljudima iz okruženja koji neće tolerisati vaše promene raspoloženja. 

Shutterstock

Blizanci

Blizanci

Posao: Rođeni u znaku Blizanaca u narednih sedam dana neće znati gde udaraju. Organizujte se jer zbrka koju pravite ništa dobro neće doneti, posebno vama. Budite oprezni u razgovoru sa kolegama na poslu, ne tračarite jer će vam se to brzo obiti o glavu.

LjubavVenera u vašem znaku nateraće vas da se preko noći odlučite za brak ili zajednički život sa partnerom. Impulsivni ste i privlači vas osoba koja je potpuno različita od vas. Razmislite da li je to dobro. Zauzeti i Blizanci u braku razmišljaju o vanbračnim avanturama. Ne bi trebalo to da radite zato što ćete biti otkriveni, a posledice će biti katastrofalne po vas.

Zdravlje: U poslednje vreme preterujete sa alkoholom i cigaretama, a posledice već osećate iako to nikome ne biste priznali ni za živu glavu. Batalite poroke i umesto toga više šetajte ili vozite bicikl.

Shutterstock

Rak

Rak

Posao:Pruža vam se prilika za posao za koji ste svojevremeno konkurisali, ali ste odbijeni. Ovog puta zvezde su na vašoj strani samo je pitanje da li vi to sad želite ili ne. Sve suviše primate k srcu, umesto toga uključite razum i odlučite šta je najbolje za vas.

Ljubav: Zauzeti Rakovi sumnjaju u vernost partnera i to ih izjeda. Noćima ne spavate i samo mučite sebe jer pravog razloga za sumnju nema. Umesto toga se opustite i uživajte u svakom danu i nežnosti koju vam partner pruža. Slobodni pripadnici znaka treba da prihvate poziv za izlazak sa prijateljima koji vam može doneti zanimljivo poznanstvo i moguću ljubav koja će biti inspirativna za vas.

Zdravlje:Trebalo bi više da poradite na sopstvenoj samodisciplini, posebno kad je hrana u pitanju. Višak kilograma već se "lepi" za vas i ako nešto hitno ne preduzmete za koji mesec imaćete ozbiljan problem sa kilažom.

Shutterstock

Lav

Lav

PosaoLavove na poslu očekuju zastoji i nejasnoće. Moraćete uložiti više energije kako biste rešili novčane probleme u koje ste upali sopstvenom krivicom u prethodnom periodu. Pojedine kolege će vas razočarati svojim postupcima jer kao da su jedva dočekali da vas vide u problemima. Oslanjajte se na sebe, a manje na druge.

Ljubav: Nervozu s posla prenosite i u kuću, pa će zauzeti Lavovi imati kratak fitilj, lako će planuti i ulaziti u svađe i rasprave sa partnerom. Pokušajte da sukobe izbegnete po svaku cenu jer se može dogoditi da i vi i druga strana izgovorite stvari preko kojih se ne može preći. Slobodni Lavovi mogu da očekuju naglo i iznenadno zaljubljivanje u osobu koju će upoznati na neobičnom mestu.

Zdravlje: Osećate se umorno i nervozno, pa vam samoća u ovom trenutku najviše prija. Vodite računa o hroničnim zdravstvenim problemima koje imate, posebno ako je u pitanju srce.

Shutterstock

Devica

Devica

Posao: Iskoristite svoju marljivost i preciznost za korak napred u karijeri. Posao sa strancima ili onaj vezan za naše ljude u inostranstvu može vam doneti veliku novčanu dobit i pomoći vam da rešite nagomilane probleme i rupe u kućnom budžetu.

Ljubav: Razdražljivi ste, a Venera u Blizancima vas podstiče na svađe jer želite da sve bude po vašem. Partner je već na ivici strpljenja s vama i ako nešto hitno ne preduzmete može doći do raskida ili razvoda braka. Slobodne Device ponovo će biti na udaru nekoga ko je već dugo vremena zaljubljen u njih, ali vi ne delite te emocije. Nemojte zbog usamljenosti da ulazite u vezu za koju ste svesni da je osuđena na propast.

Zdravlje: Zdravlje vam je svakim danom sve bolje i sami osećate nalet pozitivne energije. Ne analizirajte sve na sebi - od dlake na glavi, do malog prsta. Umesto toga, pokušajte da nervozu rešite meditacijom ili jogom.

Shutterstock

Vaga

Vaga

Posao:Uživate veliki ugled među saradnicima, a vaši rezultati govore sve sami za sebe. Vreme je da zatražite povišicu plate, ali uz to iznesite šefovima nove ideje kako da unapredite posao i oni će pristati na sve što predlažete i tražite. Jasno je da posao trpi bez vašeg prisustva i neće želeti da rizikuju da ostanu bez vas.

Ljubav: Već duže vreme imate osećaj da vas partner sluša kad pričate, ali kao da vas ne čuje. Pokušajte da saznate šta je razlog njegove odsutnosti i skrivenog nezadovoljstva. Slobodne Vage mogu upoznati nekog zanimljivog preko društvenih mreža i upustiti se u ljubav na daljinu.

ZdravljeEnergija vam je na zavidnom nivou, ali i razlog zašto stalno imate potrebu da negde idete i ne možete da se smirite na jednom mestu. Ne preterujte sa izlascima jer će vas bespotrebno iscrpeti i nikako ne preskačite doručak.

Shutterstock

Škorpija

Škorpija

Posao: Nije vreme za velike promene niti za ulaganja u posao. Imate problema sa koncentracijom i kao da otaljavate posao, što nije u vašem stilu. Zbog toga ste nervozni. Nema razloga za paniku to je samo trenutno loš period koji će brzo poći.

Ljubav: Zaokupljeni ste problemima na poslu pa ne primećujete probleme koji vam se gomilaju i na ljubavnom planu. Partner koji vam je uvek najveća podrška kao da je odsutan duhom, a vi bežite u samoću. Slobodne Škorpije neko kao da izaziva i pokušava da vas zavede igrom reči. Izazovi su za vas neodoljivi, ali razmislite da li je ova osoba baš prava prilika vas.

Zdravlje: Noćima vas muči nesanica, prevrćete se po krevetu i ako malo i zaspite budite se nervozni i umorni. Više šetajte, posebno uveče, radite meditaciju i popijte neki čaj za opuštanje pred spavanje. Lekovi za smirenje nisu za vas zato što se brzo i lako navučete.

Shutterstock

Strelac

Strelac

Posao: Rođeni u znaku Strelca ostaviće izuzetno dobar utisak na nekoga koga će upoznati na javnom događaju.Ta osoba je uticajna i poštovana u vašim poslovnim krugovima, a ponudiće vam saradnju koja će biti ogroman korak napred u vašoj karijeri. Nemojte propustiti tu jedinstvenu priliku koja vam se pruža.

Ljubav: Vaša nervoza će biti glavni krivac za brojne svađe sa partnerom koji sve manje razume vaše ponašanje. Mogle bi pasti teške reči pa dobro razmislite pre nego što se upustite u sukob da li želite da povredite partnera i oterate ga od sebe. Slobodni pripadnici Strelca već duže vreme se vrte u krug. Budite strpljivi, uskoro izlazite iz tog začaranog kruga.

Zdravlje: Nedostaje vam odmor i dovoljno sna kako bi se vaš organizam oporavio od previše stresa. Problemi sa leđima i kičmom neće nestati, pa je najbolje da se odete kod lekara. Nemojte sami pribegavati lečenju ili alternativnim metodama jer će to samo dodatno pogoršati vaše stanje.

Shutterstock

Jarac

Jarac

Posao: Konačno dolazi vreme za naplatu vašeg dugogodišnjeg požrtvovanog rada i zalaganja. Ukoliko je vaš posao na bilo koji način vezan za javno delovanje slede vam nagrade i priznanja. To će biti još jedan važan korak na lestvici vašeg uspeha.

Ljubav: Uloženi trud u vezu ili brak urodiće plodom pa ćete vratiti romantiku i strast u vašu zajednicu. Nemojte da vas trenutno poboljšanje uspava jer morate nastaviti da radite na svojoj vezi ako želite mir i stabilnost, čemu i težite. Slobodni Jarčevi neka se ne zatvaraju u kuću, već nek prihvate poziv prijatelja za izlazak. Upoznaćete zanimljive kandidate za vezu, a odluka je na vama.

Zdravlje: Puni ste energije i entuzijazma pa je vreme da se pozabavite i fizičkom aktivnošću. Šta god da odaberete - od šetnje pored reke, do vožnje bicikla ili basketa sa prijateljima, imaće pozitivan uticaj na vaše zdravlje.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Posao: Očekuju vas krupne promene na poslu koje ne zavise od vas. Promena kadrovske politike, raspodela zadataka i ljudi uneće nervozu kod vas. Briga i stres vam neće doneti ništa dobro, posebno što znate da tu ništa ne zavisi od vas. Umesto toga, fokusirajte se na sopstvene poslovne zadatke, a rasplet koji sledi biće dobar po vas.

Ljubav: Zauzeti pripadnici Vodolije organizovaće vikend sa partnerom zato što im je potrebno da provedu kvalitetno zajedničko vreme daleko od svakodnevnih obaveza i briga. Biće to pravi potez koji će dodatno ojačati vašu vezu ili brak. Slobodni merkaju nekog izuzetno zgodnog i pokušavaju da osmisle strategiju kako da mu priđu. Manje razmišljajte, više radite da vam neko ispred nosa ne bi uzeo potencijalnog partnera.

ZdravljePojačani stres može vam se odraziti na spavanje. Uz to, ljudi iz vaše okoline vas opterećuju svojim problemima što vas dodatno uznemirava. Pokušajte da se izolujete, posvetite se sebi i više vremena provodite pored vode koja ima lekovit uticaj na vas.

Shutterstock

Ribe

Ribe

Posao: U potpunosti ste fokusirani i precizni kad su u pitanju poslovni zadaci. Vaš ugled u firmi u kojoj radite biće dodatno učvršćen. Pružiće vam se mogućnost za dodatno školovanje u inostranstvu gde možete steći veštine koje će vam biti izuzetno korisne u poslu kojim se bavite. Ne razmišljajte, već prihvatite tu šansu koja vam se pruža.

Ljubav: Vaše samopouzdanje biće neodoljivo za suprotan pol. Partner će biti oduševljen vašom spremnošću da se izborite za sebe i dobijete ono što vam pripada. Videće vas na drugi način i ponovo će se zaljubiti u vas. Slobodni pripadnici ovog znaka neka se spreme za novu ljubav koja samo što nije. Biće to veza prepuna strasti, romantike i razumevanja.

Zdravlje: Ulaskom Sunca u znak Bika tokom ove nedelje vi kao da ćete sinuti i prolepšati se. Svi će primetiti kako zračite pozitivnom energijom koja će vaše zdravlje držati na visokom nivou. Pred vama je nedelja bez zdravstvenih problema, čak i bez glavobolje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)