Vežbanje

"KAKAV JE OVO CRTANI FILM?" Muškarac iz teretane šokirao svojim izgledom, da li je ovo realno?

Neki ljudi su zarad dobrog izgleda spremni da unište telo.

11.02.2024 10:20

"KAKAV JE OVO CRTANI FILM?" Muškarac iz teretane šokirao svojim izgledom, da li je ovo realno?
Printscreen/TikTok/elsonoliveira9781

Fizička aktivnost se više nego ikada potencira u današnjem društvu koje vodi sedeći način života. Teretane su pune vežbača, a mnogi ne kriju koliko pored zdravlja vode računa i o svom izgledu. Ipak, želeći da postignu maksimum i najbolji rezultat, nekada odlaze u pravu krajnost.

Za muškarce je to posebno svojstveno jer veličinom bicepsa ili kvadrcpesa mere svoju kondiciju i muževnost. Ipak. treba u tome naći meru i dobro se informisati o svemu. Ako je suditi po jednom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, mnogi su ovo uzeli zdravo za gotovo.

Shutterstock

za muškarce je svojstveno da akcnat stavljaju na svojoj fizičkoj formi i izgledu zbog čega su najaktivniji u teretani

Na tiktoku se pojavio zastrašujući snimak jednog bodibildera koji je šokirao javnost. Iako muškarac pokazuje kako vreme provodi u teretani vežbajući, mnogi veruju da je njegovo pa može se reći deformisano telo produkt korišćenja steroida. Elson Oliveira je iz Brazila i u snimcima koje objavljuje na TikToku zadovoljno pleše pokazujući svoje telo i mišiće koji ne izgledaju nimalo prirodno i potpuno su izobličeni. Njegovi bicepsi su poput balona, a vrat je faktički deformisan kao i grudi zbog čega je čovek dobio karikaturnu figuru koja je mnoge uplašila i zbog čega je on postao predmet rasprave na internetu.

 

 

- Ovo su steroidi.

- Kako se postiže ova konstrukcija?

- Kakav je ovo crtani film?

- Nemam reči..

- Da li je ovo realno- bili su neki od komentara.

Iako je bilo zbijanja šala na račun ovog bodibildera u komentarima, većina se složila kako je izuzetno opasno voditi ovakav način života, jer mnogi smatraju da se iza svega toga krije korišćenje steroida za rast mišića zbog čega je ovaj ljubitelj bodibildinga dobio deformisano i neprirodno telo.

 

Osim steroida koji su opšte poznati kao sintetički derivati muškog hormona testosterona u cilju izgradnje mišića i opšte poboljšanja fizičke forme, mnogi smatraju kako je ovaj bodibilder otišao i dalje i da je koristio i druge hemijske supstance i injekcije koje su mu potpuno promenile izgled.

Iako se mnogi pozivaju na čisti bodibilding i ljubav prema ovoj sportskoj aktivnosti, mnogi poznati bodibilderi su u želji da imaju telo poput Popaja ili Huka doveli svoje zdravstveno stanje u pitanju. Romario Dos Santos je jedan od njih koji se bukvano pretvorio u čudovište zbog korišćenja steroida a sebi je uništio život ubrizgavanjem poznatog steroida Sintol kombinacije ulja i alkohola zbog čega su mu zamalo amputirane obe ruke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)