Vežbanje

IMAO JE 142 KILOGRAMA I UŽASAVAO SE SVOG ODRAZA U OGLEDALU: Posle samo godinu dana izgleda kao model, evo u čemu je tajna (VIDEO)

Džejkob je krenuo da trenira i da topi masne naslage a rezultati su zadivljujući.

16.04.2023 16:00

IMAO JE 142 KILOGRAMA I UŽASAVAO SE SVOG ODRAZA U OGLEDALU: Posle samo godinu dana izgleda kao model, evo u čemu je tajna (VIDEO)
Tiktok

Izgled može čoveku da podigne samopouzdanje ali i da ga prilično naruši. Oni koji se suočavaju sa viškom kilograma znaju kakva noćna mora mogu biti podrugljivi pogledi i stalne kritike okoline. To je na svojoj koži osetio Džejkob Koreia, čija je gojaznost uzela maha da je dostigao težinu od 142 kilograma. Zbog toga je zamrzeo svoj izgled iako je imao druge kvalitete i važio je oduvek za sjajnog i finog momka.

Printscreen/TikTok/iampeachye1

Jakob je krenuo sa vežbanjem kako bi transformisao telo

Ostavio je po strani i ruganja i smeh drugih i odlučio je da uzme život  u svoje ruke. Bio je spreman za promenu koja će mu doneti satisfakciju i koja će ga učiniti momkom koji je konačno zavoleo sebe. Džejkob je krenuo da trenira i da topi masne naslage svakodnevno boraveći u teretani. Radio je najzahtevnije vežbe a pored toga njegov trening je uključivao i vežbanje na travi ispred kuće i ozbiljno je shvatio rad na sebi.

Za godinu i po dana je skinuo 60 kilograma i doveo telo do savršenstva. Na njemu su bili jasno definisani mišići a samopouzdanje koje je dobio je evidentno.

- Mnoge stvari niste sposobni da kontrolišete u životu ali jedna stvar koju možete ste vi. Imate sebe u ovom haosu, imate sebe u svom telu sada ali vi možete da rešite to. Vi ste jedini koji će izvući sebe iz toga - kaže Tiktoker u objavi.

-Vau....sjajno izgledaš! Odlično!-

- Veoma inspirativno. U nekim trenucima osećam da odustajem a onda pogledam ovaj video-

 

 

- Drži se napornog rada brate!-

- Čoveče, treba da budeš ponosan na sebe-

- Hej, odlično odrađeno. Naporan rad se uvek isplati - komentarisali su tiktokeri.

 

U svoju ishranu je svakako uveo više proteina i pazio je na kalorije kao svako ko želi da skine višak kilograma. Velika volja i želja su ga kaže naterali da menja sebe. U objavama koje je okačio na Tiktok mrežu pokazuje period kada je bio gojazan i koliku mu je muku stvaralo stajanje na vagi koja je pokazivala ogomnu cifru. Sada kako kaže ne prepoznaje tu osobu. Pokazao je i odeću koju je nosio i koja na njemu sada visi.

On savetuje sve da ne odustaju od cilja ukoliko jako žele promenu, jer ako, kako kaže, može on onda mogu i svi drugi i bolje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)