Telo

DOBITNICA NA LOTOU POKAZALA NOVE GRUDI: I to bez brusa! (FOTO)

Džejn Park, poznata po tome što je preko noći postala milionerka, ponovo je bila na estetskoj korekciji grudi, ali ih je ovog puta smanjila i to za broj.

11.04.2023 14:01

DOBITNICA NA LOTOU POKAZALA NOVE GRUDI: I to bez brusa! (FOTO)
Printscreen Instagram/ janeparkx

Džejn Park (27) iz Glazgova, koja je poznata po osvajanju 1,14 miliona evra na lutriji, pohvalila se na društvenim mrežama novim izgledom. Džejn je, prema sopstvenom priznanju, najveći deo novca osvojenog na lotou potrošila na esteske operacije.

Ona je navučena na "plastiku", pa stalno pronađe nešto novo na svom telu što treba popraviti kod estetskih hirurga. Iako je pre šest godina umalo nije umrla nakon neuspešne intervencije u Turskoj, sad je ponovo bila u Instanbulu na novom zahvatu.

Umalo nije umrla 

Džejn je u Turskoj bila početkom marta gde je uradila korekciju grudi. Kako je objasnila, ovog puta nije ugrađivala veće nego za broj manje silikone, čime je smanjila bujno porsje.

Prešla sam na manje implantate, mislim da je bolje. Da, smanjila sam grudi, ali ih i podigla. Imala sam i liposukciju unutrašnjeg dela butina - pohvalila se ona na Instagramu.

Sudeći po najnovijim objavama Džejn je već zaboravila pakao kroz koji je prošla pre šest godina kad umalo nije umrla nakon što se iskomlikovala operacija podizanja zadnjice u Turskoj.

- Bila sam mesec dana u bolnici priključena na infuziju i na kraju sam dobila septikemiju. Sećam se da su mi lekari tad rekli da sam došla samo 24 sata kasnije, bila bih mrtva - ispričala je ona jednom prilikom.

"Prelepa si"

Nove, manje grudi Džejn je premijerno pokazala u neobičnoj braon kombinaciji dubokog dekoltea, pri čemu je bilo vidno da ne nosi brushalter. Kompletan izgled je upotpunila čizmama u boji kafe do kolena, dok je u ruci držala čašu belog vina.

Njeni pratiloci na Instagramu i TikToku nisu krili oduševljenje njenim izgledom. Međutim, bilo je i onih koji su bili razočarani zato što je smanjila grudi.

- Šokiran sam! Šta, ti bi da smanjiš grudi?! Ja baš volim velike si*e i sad sam razočaran - 

- I sa velikim i sa manjim grudima ti si uvek prelepa - 

- Kakva žena. Ne mogu da prestanem da te gledam. Ipak, iskren da budem, velike grudi su ti bolje stajale - 

- Voleo bih da te lično sretnem jednog dana, da budem tvoj prijatelj, dečko i muž ako je moguće. Ako ne, Bog te blagoslovio - 

- Apsolutno si savršena, Džejn - bili su samo neki od komenatara na njen post na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)