Ispovesti

SA 17 JE OSVOJILA 1,13 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI i ljudima ima da poruči samo jedno: Ovo ne bih poželela ni najvećem neprijatelju!

Džejn Park je 10 godina nakon što je kao tinejdžerka preko noći postala bogatašica, otkrila šta je sve preživela posle tog događaja.

13.01.2023 11:01

SA 17 JE OSVOJILA 1,13 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI i ljudima ima da poruči samo jedno: Ovo ne bih poželela ni najvećem neprijatelju!
Printscreen Instagram/@janeparkx

Džejn Park (27) iz Edinburga bila ja najmlađi dobitnik lutrije u Velikoj Britaniji. Imala je samo 17 godina kad je osvojila više od milion evra, tačnije 1.133.000.

Danas,10 godina kasnije, priznaje da bi joj život bio mnogo bolji i lepši da nikad nije dobila taj novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx)

Opsednuta operacijama

Džejn je gostujući u jednom američkom programu priznala da toliki novac na lutriji ne bi poželela nikome ko je mlad poput nje u vreme kada je slavila dobitak. Naglasila je da joj je novac promenio život, ali nagore, te da takav scenario "ne bi poželela ni najgorem neprijatelju".  

- Odjednom sam preko noći postala slavna i tek sad znam da za to tada nisam bila spremna - priznala je ona.

Novac od lutrije počela je da koristi za brojne tretmane lepote koji su postali njena opsesija. 

- Novac dobijen na lutriji brzo sam potrošila. Nikad nisam ni videla toliku svotu, niti sam znala ikoga ko je ima. Pare sam potrošila na stvari koje sam oduvek želela, kao što su estetske operacije, jer nikad nisam bila zadovoljna izgledom - otkrila je Džejn. 

Zbog pojedinih tretmana se grdno pokajala, posebno zbog onih koje je radila u Turskoj. Zbog otečenog lica i usana nedeljama nije smela da izađe na ulicu.  

- Mislila da ću umreti. Ne znam što nije bilo u redu sa mnom, ali rekli su mi samo da sam imala jaku reakciju na anesteziju. Lice i usne bile su mi natečene i upaljene nedeljama. Kad sam se vratila u Britaniju lekari su rekli da sam verovatno imala i sepsu - požalila se mlada žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx)

Mračna bajka

Međutim, to loše iskustvo je nije naučilo pameti, pa je 2017. ponovo otišla u Tursku, ovog puta na hirušku intervenciju podizanja zadnjice. Sada ne krije da je postala opsednuta plastičnim operacijama, pa je tako je samo u 2021. na ulepšavanje potrošila gotovo 60.000 evra.

Osim što je novac dobijen na lutriji šakom i kapom davala na estetske operacije, Džejn se sa samo 17 godina suočila s pretnjama smrću, a uhodili su je i proganjali nepoznati ljudi. Zbog svega što je prošla zalagala se za podizanje starosne granice za igranje lutrije u Britaniji, sa 16 na 18 godina, što je i prihvaćeno u zakonu pre nekoliko godina.

- Mislim da je moj slučaj tome doprineo. Za mene je to bila mračna bajka za koju me niko nije pripremio - zaključila je ona.

Nakon nekoliko godina od dobijanja miliona ona se vratila da radi u istoj prodavnici gde je bila zaposlena i pre osvajanja lutrije. Kako je objasnila, više voli radnu rutinu nego život bez obaveza. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)