Ispovesti

NA LUTRIJI OSVOJILI POLA MILIONA EVRA I RASKOŠNU VILU, ali onda se sve preokrenulo! Supružnici otkrili zašto su primorani da se odreknu luksuza! (FOTO/VIDEO)

Juta Palmer i njen suprug na lutriji su dobili vilu iz snova, ali iako su verovali da će im život posle nagrade postati potpuno drugačiji, to se nije dogodilo.

16.10.2022 12:01

NA LUTRIJI OSVOJILI POLA MILIONA EVRA I RASKOŠNU VILU, ali onda se sve preokrenulo! Supružnici otkrili zašto su primorani da se odreknu luksuza! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Supružnici koji su kupili srećku od 25 dolara osvojili su glavnu premiju na lutriji u Engleskoj. Velelepna vila u vrednosti od tri miliona dolara bila je u njihovom vlasništvu, međutim, njih to nikako nije zadovoljilo. 

Naime, Juta Palmer i njen suprug osvojili su fantastičnu vilu s pogledom iz snova. Nekretnina je smeštena u luksuznom naselju gde žive i brojne poznate ličnosti, poput svetski poznatog kuvara Gordona Remzija.

Osim kuće, supružnici su dobili i 500.000 funti, što je oko 575.000 evra. Dodatna okakšica bila je i to što je vila bila bez poreza i dodatnih taksi koje bi oni plaćali. Međutim, njihova radost je kratko trajala. Kada je prošla početna euforija zbog mogućnosti za novi stil života, Juta i Kiki Palmer shvatili su da oni nemaju mogućnosti da održavaju takav posed. Nakon kraćeg razmišljanja, odlučili su da dobijenu vilu prodaju. Samo osam nedelja kasnije oglasili su je za cenu od četiri miliona funti

- Dobili smo fantastičnu kuću na prelepoj lokaciji. Razmišljali smo da je koristimo kao mesto za odmor. Međutim, skupo bi nas koštalo održavanje tog doma. Potom nam je palo napamet da se preselimo u nju i trajno ostanemo da živimo tamo. Međutim, kada se sve sabere, zaista bi bilo teško brinuti o takvom imanju. Odluka je bila da je prodamo i mislimo da je to jedino ispravno na kraju - rekli su Palmerovi za Dejli mejl.

Oni ne kriju koliko bi im bilo zabavno da žive u slavnom komšiluku, međutim, svesni su da to nije njihov realan životni standard koji bi mogli da isrpate na duže staze.

- Bilo bi lepo sretati poznate ličnosti u svom komšiluku. Realno, oni su ipak izvan naše lige - priznao je gospodin Palmer i dodao da se nada kako će vilu uspeti da prodaju za četiri miliona funti.

Dok čekaju ishod prodaje nekretnine, Palmerovi uživaju u vremenu koje mogu provesti u njoj. Supružnici otkrivaju i da su nekoliko puta učestovali u raznim nagradnim igrama, međutim, nisu imali sreće. Sada su kupili loto-listić i sreća im se osmehnula, kao i prilika da započnu potpuno nov život. 

- Kada su nam javili da smo dobili nagradu, bila sam u bolnici. Zvali smo sina da proverimo da li smo zaista mi dobitnici, mislim da mu je slušalica u rukama eksplodirala koliko sam vrištala od sreće. Zaista je bio fantastičan osećaj - rekla je Palmerova.

Inače, luksuzno zdanje poseduje velelepnu terasu, hidromasažnu kadu, kao i ogromno dvorište sa kaminom. U unutrašnjosti kuće nalazi se velika trpezarija, kuhinja otvorenog tipa i prostorija za igru i uživanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)