Zanimljivosti

OSVOJIO JE LOTO OD 3,5 MILIONA DOLARA, pa preživeo pakao: Voleo bih da nikada nisam kupio taj dobitni listić! (VIDEO)

Loto dobitnik iz Indije, koji je osvojio najveću nagradu ikad u toj zemlji, nije pošteno ni proslavio vrtoglavi milionski dobitak, a život mu se već pretvorio u agoniju.

01.10.2022 12:01

OSVOJIO JE LOTO OD 3,5 MILIONA DOLARA, pa preživeo pakao: Voleo bih da nikada nisam kupio taj dobitni listić! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Ma koliko svi priželjkivali veliki dobitak na lutriji, neretko to može stvoriti velike probleme, tolike da požalimo što smo ikada imali takvu sreću.

Upravo to se dogodilo loto dobitniku iz Indije, koji je na popularnoj igri na sreću dobio neverovatnih 2,9 miliona funti, što je oko 3,5 miliona američkih dolara. Loto milioner Anup otvorio je dušu i progovorio o agoniji kroz koju prolazi. On je, naime, nakon dobitka na lutriji svakodnevno na udaru na desetine članova familije i prijatelja, koji ga mole za finansijsku pomoć.  

Anup je pozamašnu sumu osvojio početkom septembra, nakon čega je završio na svim naslovnim stranama indijskih novina. Time je taj vozač autobusa preko noći postao slavan, posebno jer je premija koju je dobio najveća ikad dodeljena na državnoj lutriji u Indiji. 

Međutim, velika popularnost naterala ga je na očajnički potez, pa je samo 7 dana nakon saznanja da je postao milioner snimio jedan video u kom je poslao jasnu poruku. 

- Voleo bih da nikada nisam pobedio. Treća nagrada je možda ipak nešto najbolje što možete osvojiti. Kada sam pobedio, bio sam presrećan. Odmah su mi došli mediji u kuću, slavili smo i lepo se provodili. Posle toga počele su da se dešavaju strašne stvari, ja bukvalno ne mogu iz kuće da izađem. Non stop me opsedaju razni ljudi tražeći pare. Dete mi je bolesno, a ne mogu da ga odvedem kod lekara! - počeo je Anup svoju ispovest, pa dodao:

- Sve što mogu da poručim javnosti jeste da još nisam dobio novac. Čini se da niko ne razume moj problem, ma koliko ga puta ponovio - rekao je Anup i istakao kako se kaje što je ikada kupio dobitni listić. 

Dok trenutno pokušava da dovede život u normalu, državne institucije ponudile su se da mu pomognu u finansijskom organizovanju kroz programe koje oni nude. 

Sličnu sudbinu poput Anupa doživela je i pobednica takmičenja lepote Rejčel Lapijer koja je novac koji je dobila podelila siromašnima. Ssvake nedelje je davala po 1.000 dolara onima kojima je pomoć najpotrebnija i obećala je da će to raditi do kraja života. Ipak, priznala je da joj je dobitak doneo mnogo više opterećenja nego blagostanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)