Prirodni lekovi

MAJKA ČETVORO DECE TEŠKO OBOLELA! Ubeđena je da je jedna stvar održava u zivotu!

Ova mlada mama koja ima čak četiri sina, u poslednjem je stadijumu bolesti raka kože, a ovo je jedino što ju je izvuklo iz bolničkog kreveta!

16.04.2022 17:00

MAJKA ČETVORO DECE TEŠKO OBOLELA! Ubeđena je da je jedna stvar održava u zivotu!
shutterstock.com

Hana Hoking ima 33 godine, četvoro dece od 4, 7, 14 i 16 godina, i boluje od raka melanoma. Njen rak kože je u poslednjem, četvrtom stadijumu.

Ova hrabra mama ima čak četiri sina, a upravo kada je 2018. godine bila trudna sa četvrtim, dijagnostikovan joj je rak kože na nozi. Hana je čak uspela da održi trudnoću do kraju, tako da joj je kancerogeno tkivo sa potkolenice uklonjeno posle porođaja.

2021. godine dobila strašne vesti

Ona je tada zvanično i pobedila rak, ali nemilosredna bila je vest od prošle, 2021. godine kada su joj saopštili da se on povratio.

 

 

Njen dugogodišnji prijatelj, Pal Li, obezbedio joj je i suplemente poput kelja u prahu i manuka meda.

Kelj je poznat kao namirnica koja je najveći prirodni "borac" pritiv raka, dok je manuka med, vrsta meda najjačeg protivupalnog delovanja. Manuka med smatra se najčistijim i najlekovitijim medom na celom svetu, a biljka manuka raste samo na Novom Zelandu.

Ponovo prohodala!

Budući da je dva meseca bila vezana za bolničku postelju pre nego što je počela da koristi ove prirodne suplemente, a od tada joj je vidno bolje, Hana veruje da su upravo oni ti koji je održavaju u životu.

- Bukvalno sam posle dva meseca zbog korišćenja ovih preparata, ponovo prohodala - ističe Hana.

 

 

Sama Hana je priznala da je prestala da puši i pije, i da vodi krajnje zdrav način života, ali i pored svega toga, rak se vratio.

- Dnevno zbog raka kože pijem 30 tableta. Od toga 19 ujutru, a 11 uveče. Prognoze su da ću sa ovom dijagnozom da živim maksimalno još dve godine. Zato želim da otputujem na par nedelja sa mojom decom i da ne razmišljam koliko ćemo para potrošiti, budući da će nam to biti verovatno i jedini odmor. Volela bih da korišćenjem ovih suplemenata živim duže od dve godine - objašnjava Hana, a prenosi  portal "Mirror.co.uk".

Ima skromne snove

Njen prijatelj koji joj je suplemente obezbedio, rekao je da želi da pomogne Hani da dokle god može, ispuni svoje životne snove.

 

 

- Nisu to neki grandiozni snovi. Hana želi da decu odvede na putovanje u instranstvo, da nauči da vozi i kupi svoj automobil, a kako bi to uspela mora da koristi ove suplemente koji su vrlo skupi, ali koji je izgleda jedini još održavaju u životu - rekao je Pal Li, dugogodišnji Hanin prijatelj.

Stranica "GoFundMe" je do sad skupila blizu 1.000 evra od neophodnih 12.000 evra koliko je potrebno da bi ova mlada mama poživela duže.

- Hana mi je rekla da koristi tokom svakodnevnih obroka i pića kelj u prahu, uzima manuka med i nar,  a rezultati su neuporedivo bolji. Iskreno bih voleo da poživi zahvaljujući ovim suplementima bar još 10 godina, a nadam se i više - reč je doktora koji je pregladao Hanu pošto je počela da koristi ove "lekove" iz prirode za koje se svi nadaju da će učiniti čudo.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)