Odrasli

MUŠKARCI OSETILI JAČINU MENSTRUALNIH BOLOVA! Urnebesan snimak

Muškarci često imaju običaj da kažu kako žene previše drame zbog PMS i menstrualnih bolova, ali ovaj video-zapis će im možda promeniti mišljenje.

12.07.2022 17:00

MUŠKARCI OSETILI JAČINU MENSTRUALNIH BOLOVA! Urnebesan snimak
FOTO: Printscreen/TikTok/benztraphouse

Koliko puta u životu vam se desilo da se tokom ciklusa previjate od bola u leđima ili donjem stomaku, a da vam neki muškarac iz okoline ili čak i iz porodice kaža kako žene vole sve da preuveličavaju, pa i neprijatnost koju osečaju od menstrualnih grčeva!

Skoro svaka žena je imala takvo iskustvo barem jednom, a slažete se da u trenucima kada ne možete da mislite od bola, takvi komentari nimalo ne pomažu, a veoma često umeju i da povrede. E, pa drage naše dame, izgleda da je tome došao kraj. Neko se konačno dosetio da muškarce priključi na simulator menstrualnih grčeva, a portal Srećna Republika vam prenosi reakcije snažnijeg pola na ono što ih je zadesilo.

Naime, TikTok kanal s imenom „benztraphouse” je snimio video u kojem je nekoliko momaka iz te ekipe probalo efekte mašine za transkutanu električnu stimulaciju nerva, poznatiju još i kao simulator menstrualnih grčeva. Aparat je inače dizajniran za ublažavanje bola, ali kada se njegovo dejstvo pojača, on stvara snažan i zastrašujući osećaj bola. Zato sprava može da se podesi da simulira menstralne grčeve ili čak bolove koje žene osećaju prilikom porođaja bez anestezije.

Tim pomenutog TikTok kanala se sastoji od momaka i devojaka, te su tom priliko žene poslužile kao kontrolna grupa, dok su momci bili “zamorčići”. Prvi muškarac koji je bio priključen na mašinu nije mogao da sakrije zabezeknutost bolom koji oseća, dok je drugi izjavio da mu osećaj neprijatnosti od grčeva seže sve do kolena.

FOTO: Printscreen/TikTok/benztraphouse

Momci testiraju simulator grčeva

- Zar bi trebalo ovako da boli? - iznenađeno je zapitao momak, a onda se nasmejao.

Naravno, ženama to nije bilo ništa novo, te su se Tiktokeri dosetili da uporede reakcije žene i muškarca. Jednu od devojaka su priključili na simulator i ona je stajala mirno, dok se njen muški kolega malte ne previjao od bolova. Ona je čak i zaključila da su grčevi koje simulator izaziva zapravo blaži on onih menstrualnih.

- Da, grčevi su mi često jači od ovoga - zaključila je devojka.

Naravno, ono što je svakako privuklo najveću pažnju jesu reakcije javnosti i pripadnica lepšeg pola, na prvom mestu. Naime, video je postao viralan i već sada ima 4,6 miliona pregleda i više od 742 hiljade lajkova. Naravno, žene su preplavile odeljak s komentarima, a neki od njih su urnebesni i poučni u isto vreme.

FOTO: Printscreen/TikTok/benztraphouse

Devojka i momak uporedo testiraju simulator

- Glupo pitanje, ali gde ja to mogu da kupim? - upitala je jedna korisnica.

- Momci, setite se ovoga sledeći put kada nam kažete da nas “zapravo ne boli, već da mi to samo umišljamo” - prokomentarisala je druga gledateljka.

- Da, boli nas, ali mi žene i dalje uspevamo da čistimo, odlazimo na posao, vodimo brigu o deci i preguramo dan čak i uz takve grčeve. Muškarci to nikada ne bi mogli - napisala je jedna pratiteljka.

- Ovo bi obavezno trebalo da se doda časovima biologije u srednjoj školi jer pojedini muškarci jednostavno ne razumeju o kakvom se bolu radi - zaključila je četvrta korisnica.

Naravno, ne bi se trebalo čuditi što je ženski glas dominantan među više od 5000 komentara.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)