Odrasli

MANEKENKA S NAJBOLJIM TELOM U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO DA IMA 25: Zahvaljujući ovim namirnicama žena stari unazad!

Atraktivna manekenka tvrdi da su joj neke namirnice promenile život.

02.07.2024 14:56

MANEKENKA S NAJBOLJIM TELOM U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO DA IMA 25: Zahvaljujući ovim namirnicama žena stari unazad!
CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kadgod vidimo zgodnu manekenku kako šeta top pistom verujemo da joj je telo od "Boga dato" ili da dane provodi u teretani, iza toga ipak često stoji i briga o ishrani i šta unosi u svoje telo. Neke od njih su odlučile da otkriju šta se krije iza njihove vitalnosti.

Žizel Bundšen je brazilska manekenka i glumica koja je na pistama i naslovnicama magazina godinama mamila uzdahe muškarcima. Sada je ova 43 - godišnjakinja otkrila svojim fanovima svoje navike u ishrani, podelivši sa njima šta čini njen "meni" u toku dana i to u njenoj najprodavanijoj knjizi o kulinarstvu "Nourish".

Ona je na Instagramu podelila detalje o njenim omiljenim začinima koji joj pomažu da ostane u dobroj formi.

- Hrana je najbolji lek. Osetila sam veliku razliku u svom životu kada sam bolje počela da biram hranu - otkriva ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ova brazilska lepotica je otkrila koji su to specifični ukusi u koje se kune.

Žizel ne može bez đumbira koji pomaže varenje i ima anti - inflamatorna svojstva, dok peršun sadrži antioksidante  i daje "dobar dah", navodi Daily Mail.

Osim ovih začina bez koje ne može da zamisli dan, brazilski supermodel ističe da je i ruzmarin visoko na njenoj listi jer stimuliše imuni sistem i poboljšava varenje. Većina nas zna koliko kurkuma ima pozitivan uticaj na naš organizam, a mnoge žene ne propuštaju priliku da je ne koriste u pripremi mnogih jela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Tako i Žizel, koja smatra da je ovaj egzotični začin zaslužen za zdravlje srca, a za ovaj najvažniji organ je isto dobar, prema preporuci Brazilke. Bosiljak je snažan antiokdidans, a crni biber pomaže u apsorbciji hranljivih materija.

Pored ovih tu su se našli i origano kao i cimet koji poboljšava cirkulaciju.

Ona smatra da konzumiranje neprerađene hrane koja je puna vitaminima i hranljivih sastojaka, pomaže nam da ostanemo zdravi i da se osećamo dobro.

Žizel je trenutno u vezi sa Žoakimom Valenteom, a posebnu pažnju je privukla negirajući tvrdnje da je prevarila svog bivšeg supruga i to istakavši kako se često žene okrivljuju za razlaz kada imaju hrabrost da napuste toksičnu vezu, prenosi taj portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Iako mnogi veruju da je par godinama u vezi, njih dvoje su svoju romansu potvrdili u junu prošle godine, iako Žizelin bivši suprug Tom Brejdi misli drugačije i iako su viđeni godinu dana ranije zajedno, što su pravdali tvrdnjom da su samo prijatelji.

Žizel godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena na modnoj sceni. Osim ishrane kojoj je posebno posvećena, ona često u svojim objavama na društvenim mrežama deli kako voli da trenira i meditira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)