Odrasli

IMAM DVE VAGINE I DVA DEČKA, SVAKI KORISTI PO JEDNU PA IH NE VARAM: Šok ispovest devojke sa medicinskim fenomenom

Eni je stekla popularnost širom sveta zbog svog jedinstvenog slučaja i načina života koji vodi.

16.03.2024 18:30

IMAM DVE VAGINE I DVA DEČKA, SVAKI KORISTI PO JEDNU PA IH NE VARAM: Šok ispovest devojke sa medicinskim fenomenom
youtube/Anniee Charlotte

Eni Šarlot (25) iz Sarija, ima retko medicinsko stanje po imenu uterus didelphys, koje znači da ima dve vagine i dve materice. Ovo medicinsko čudo znači da bi mogla da zatrudni sa dve bebe sa dva različita muškarca istovremeno. Pored toga, ona ima i dva menstrualna ciklusa - nešto što uspešno kontroliše kontracepcijom. Ona tvrdi da su oba dela njenog reproduktivnog sistema "potpuno funkcionalna".

Eni je prethodno privukla pažnju medija kada je rekla da je njen tadašnji momak imao odnose sa njom i jednom njenom vaginom, dok je drugu zadržala "za posao". Međutim, nakon što se njena veza prošle godine završila, Eni tvrdi da je zaradila milione od svog neobičnog stanja, upoznala je dva nova muškarca.

- Moj reproduktivni sistem suštinski je podeljen na dva dela koji funkcionišu nezavisno. Ne varam jer svojim momcima dozvoljavam da koriste po jednu vaginu. Oni svako ima svoju vaginu, pa imaju se*s samo sa tom jednom. Nisu baš svesni postojanja jedan o drugom. Nikada im nisam rekla jednom o drugom jer nisam smatrala da treba da znaju - obrazlaže Eni svoju situaciju.

Instagram/Anniee Charlotte

Eni Šarlot devojka sa dve vagine

Paralelna veza

Eni je u vezi sa jednim muškarcem već četiri meseca, a sa drugim dva meseca. Svesna da bi uskoro mogli da saznaju, ona smatra da nije ništa ozbiljno to što ima sa svakim od njih dvojice.

-Nismo dugo u vezi i obojica znaju da se zabavljam i da ništa nije ozbiljno. Samo ću videti šta će se desiti! Počela sam da se viđam tek nedavno. Prošle godine sam imala prvog dečka, a onda sam jednostavno uživala u tome dok se nije ohladilo i onda sam počela da se viđam sa dva nova. Na početku je to bilo opušteno, ali onda smo počeli sve više da se družimo - poručila je ova devojka.

Jam Press Vid/@annieecharlotte / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eni Šarlot ima paralelnu vezu

Različiti menstrualni simptomi

Eni je dijagnostikovana sa uterus didelphys kada je kao tinejdžerka otišla da joj se postavi kontraceptivna spirala.

- Bila sam mlada žena. Tek sam počela da se interesujem za izlaske i istraživanje različitih delova svog tela i odjednom mi je rečeno da je to drugačije od tela svih ostalih. Kao tinejdžerka, želiš da budeš 'normalna', i saznanje da to nisi, bilo je zaista zastrašujuće- deo je njene ispovesti koju prenosi San.


Srećom, do vremena kada je otišla na fakultet da studira filozofiju i religiju pre nekoliko godina, Eni je naučila da se otvori, čak je koristila dosetku "Imam dve vagine" kao uvod u razgovor.

- Stvarno sam počela to da prihvatam. Prestala sam da gledam na to kao na medicinski problem, i sve probleme koji bi mogli da proizađu iz rađanja dece, već kao nešto što je zaista kul deo mene jer bi ljudi bili šokirani, ali i toliko zainteresovani - govori Eni.

Često su simptomi menstruacije ono što dovodi do dijagnoze, jer ovo stanje može uzrokovati bolne grčeve i obilno krvarenje. Žene takođe mogu pomisliti da im curi tampon, kada zapravo curi iz jedne vagine. Eni kaže:

- Ranije sam mislila da imam jako obilne menstruacije, ali zapravo sam samo stavljala tampon u pogrešnu vaginu! Ne krvare istovremeno. Ne razumem baš kako ta strana sve funkcioniše, ali koristim pilule od kada imam dijagnozu, tako da već dugo nisam imala menstruaciju. Takođe, one su jedna pored druge, ne jedna iznad druge - zaključila je devojka u svojo neobičnoj priči.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)