Odrasli

GUŠILA SE I GUBILA DAH NA STEPENICAMA ZBOG TEŽINE: Njena priča tera suze na oči, a onda je rekla dosta i postala inspiracija za druge (FOTO+VIDEO)

Eli je dokaz da je snaga volje i motivacija neophodna za svaku životnu promenu.

19.07.2023 19:00

GUŠILA SE I GUBILA DAH NA STEPENICAMA ZBOG TEŽINE: Njena priča tera suze na oči, a onda je rekla dosta i postala inspiracija za druge (FOTO+VIDEO)
Printscreen/TikTok/elliesjourney_

Mlada mama Eli Lujzi prošla je kroz trubulentan period i uspela da izađe kao pobednik. Nakon trudnoće borila sa gojaznošću. Ona je nakon porođaja sa sinom imala veliki višak kilograma, uspela je da smrša ali je poremitio jedan tragičan događaj. Nastavila je da se goji i nakon prvog rođendana sina Malika vaga je pokazala da ima 130 kilograma.

Uz sve to počeli su da joj se pojavljuju i zdravstveni problemi pa je Eli u jednom trenutku presekla i rekla dosta.  

Printscreen/TikTok/elliesjourney_

Mlada žena je pokazala u snimcima kako je njeno telo izgledalo pre transformacije

 

Kako je ispričala Eli ona je zapravo uspela da nakon porođaja smrša 35 kilograma kad je saznala da je ponovo u drugom stanju. Na žalost, izgubila bebu a utehu zbog gubitka deteta pronašla je u hrani. Ubrzo je ne samo vratila raniju kilažu već se ugojila dodatnih 50 kilograma. 

Iako nije bila zadovoljna svojim izgledom Eli je nastavila po starom sve dok joj se nisu pojavili ozbiljni zdravstveni problemi zbog viška kilograma. Alarm je upalila činjenica da se gušila i gubila dah dok se pela stepenicama. Tek tada je shvatila da nema izbora nego da ode pod nož na operaciju želuca.

Operacija je bila uspešna i Eli je za 18 meseci smršala čak 90 kilograma. Međutim, Eli se tad suočila sa novim problemom. Nakon gubitka kilograma ostao joj je veliki višak kože. Ali, ona se nije predavala već je nastavila da se hrani zdravo i redovno trenira, pa je svoju transformaciju zaokružila posvećenim radom na sebi.

Eli je objasnila da nije izgubila kožu i nije išla na operaciju odstranjivanja viška jer je to mogla da reguliše vežbanjem i disciplinom. U opisu objave ona se osvrnula na svoju prošlost i višak kilograma.

- Ti menjaš svoj život. Još uvek teško da poverujem da je ovo bilo pre samo godina - napisala je ona. 

Pratioci su bili šokirani njenim izgledom ali su pohvlili i upornost i istrajnost s kojom se borila protiv viška kilograma. 

- Bravo devojko, jaka i predivna, preokrenula si sebi život.

- Moj san iskreno..Ovo jako želim.

- Zaista je bilo teško.

- Neverovatna transformacija

- Inspirativno!- nizali su se komentari na njen post. 

@elliesjourney_ My weightloss story Part 1 ✨ Couldn’t fit it all in one so decided to break it up. Trigger ⚠️ ❤️ #fyp #weightloss #weightlosscheck #weightlossjourney ♬ Surrender - Natalie Taylor

Danas Eli je više nego ikad posvećena sebi i svom zravlju. Njena tranformacija je motivisala mnoge njene pratioce koji su rekli da ne postoji izgovor za svoje zdravlje i izgled, već da je sve stvar volje. 

Eli zrači velikim samopouzdanjem i u svojim objavama rado deli savete svojim pratiocima kako da kao ona izgube višak kilograma.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)