Odrasli

NARUČIVAO JE PICU SVAKI DAN 10 GODINA, A ONDA JE NESTAO: Radnici iz picerije su se zabrinuli, pa otkrili nešto šokantno!

Po prijavi menadžerke picerije policija je razvalila vrata stana Kirka Aleksandera i tamo zatekla potresan prizor, ali ispostavilo se da su stigli u pravi čas.

19.02.2023 17:05

NARUČIVAO JE PICU SVAKI DAN 10 GODINA, A ONDA JE NESTAO: Radnici iz picerije su se zabrinuli, pa otkrili nešto šokantno!
Shutterstock, Facebook/Printscreen

Kirk Aleksander (48) iz Salema u Oregonu naručivao je picu svaki dan punih 10 godina. Zaposleni u piceriji toliko su bili navikli na njega da su znali da će se javiti telefonom u tačno određeno vreme, ali i šta će naručiti. A onda je iznenada prestao da zove, što je probudilo sumnju kod zaposlenih u piceriji. Budući da im je to bilo toliko neobično, oni su odlučili da alarmiraju policiju i ispostavilo se da su mu bukvalno spasli život.

Zabrinuti dostavljač

Kako je ispričala menadžerka pomenute picerije, Sara Fuler, dostavljači pice su joj skrenuli pažnju da se Kirk više ne javlja i da ne naručuje svoj omiljeni obrok. 

- Bila sam prilično iznenađena jer smo svi navikli da se javlja svakog dana u određeno vreme i naruči picu. Proverila sam u kompjuteru njegove prethodne narudžbenice i shvatila sam da se nije javljao punih 11 dana, što uopšte nije ličilo na njega – ispričala je Sara, a prenosi Unilad.

Ona je zamolila dostavljača da obiđe Kirka i proveri da li je sve u redu.

- Dostavljač se vratio i rekao je da su upaljena svetla u njegovoj kući, da se čuje televizor kako radi, ali kad je pozvonio niko mu nije otvorio vrata. Zabrinula sam se pa sam pozvala policiju i zamolila ih da i oni provere šta se dešava sa njim – dodala je ona. 

Završio u bolnici

Prema Sarinoj prijavi, policija je odmah otišla na Kirkova vrata i kad su pokucali čuli su slabašan glas muškarca koji ih je dozivao u pomoć. Bez razmišljanja su razvalili i zatekli ga u teškom stanju. Odmah su pozvali Hitnu pomoć koja ga je prebacila u bolnicu, gde je njegovo stanje stabilizovano. Osoblje iz picerije ga je posetilo u bolnici, ali su mu odneli samo cveće, ne i picu.

- Bio je veoma zahvalan za sve što smo učinili za njega. Ali, mi to ne doživljavamo tako. On je naš veoma važan kupac, skoro kao član porodice. Samo smo vodili računa o našoj mušteriji za kog znamo da često naručuje naše pice. Jednostavno smo osećali da nešto moramo da uradimo – rekla je Sara.

Kirk je bio zahvalan zaposlenima u piceriji koji su mu bukvalno spasli život. Osim dostavljača on nije poznavao nikoga od njih jer je picu uvek naručivao telefonom.

- To je najmanje što smo mogli da uradimo za njega. Iako smo dobili nagradu od naše kompanije, pravo priznanje za nas je to što smo mogli da uradimo nešto dobro za našu mušteriju – naglasila je Sara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)