Dete

ON NIJE SPAJDERMEN NI BETMEN VEĆ HEROJ IZ REALNOG ŽIVOTA: Niko ne zna ko se krije ispod kostima, a on tvrdi da ima specijalnu misiju kojoj je posvećen (VIDEO)

Perač prozora velikog srca zabavlja drugare dok pere bolničke prozore sa spoljne strane viseći na sigurnosnim kanapima.

14.07.2023 13:00

ON NIJE SPAJDERMEN NI BETMEN VEĆ HEROJ IZ REALNOG ŽIVOTA: Niko ne zna ko se krije ispod kostima, a on tvrdi da ima specijalnu misiju kojoj je posvećen (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nortonchildrens

Izmamiti dečiji osmeh nije teško, ali nasmejati bolesno dete koje se nalazi u bolnici je prava umetnost. Perač prozora u dečjoj bolnici u Kentakiju bio je slomljen gledajući bolesne mališane koji se često leče i od najtežih bolesti.

Iako nije lekar došao je na sjajnu ideju kako da bolesnim mališanima ulepša turoban dan u bolnici i izmami osmeh. Iako to zahteva dodatno angažovanje za koje naravno nije plaćen njemu nije problem da svakog dana menja kostime kako bi zabavio svoje drugare dok pere bolničke prozore sa spoljne strane viseći na sigurnosnim kanapima. 

Printscreen/TikTok/nortonchildrens

Perač prozora velikog srca dosetio se kako da najmlađim pacijentima olakša boravak u bolnici

U snimku koji je postao hit na Tik Toku vidi se perač prozora velikog srca kako kostimiran u Betmena ili Spajdermena pere prozore i zabavlja decu koja su bolnici. Devojčice su prvo bile iznenađene a potom oduševljene ovakvim gestom pravog heroja koji se nalazi ispod kostima. 

Njihov osmeh za njega je najveća nagrada, pa ovaj nesebični perač prozora nastavlja sa svojom neobičnom misijom da razveseli bolesnu decu. Kako piše u opisu ovog video snimka on je pravi super heroj za pacijente ove bolnice čije lice ozari osmeh čim ga ugledaju na prozoru.

Najzanimljivije od svega je što niko ne zna ko se zapravo krije ispod kostima, a on ne želi da otkriva svoj identitet i poručuje da ima specijalnu misiju kojoj je posvećen a to je da razveseli bolesne mališane u bolnici. Taj zadatak je važniji od toga ko je on zapravo. 

Pratioci na Tik Toku nisu krili oduševljenje gestom ovog momka koji se krije iza kostima.

- Betmen ili Spajdermen? Ne, pravi heroj je momak u ovim kostimima koji uvek nasmeje pacijente u ovoj dečjoj bolnici.

- Plačem zbog bolesne dece i nesebičnog gesta ovog mladića.

- Kakav kreativan način da ulepša dan bolesnoj deci. Svaka čast!

- Ovo je zadivljujuće, ovaj momak zaslužuje medalju za humanost - bilu su samo neki od komentara na ovaj post. 

@nortonchildrens Look at the smiles on our patients faces when they see the superheroes outside their window 🥹 thank you, @The Building Whisperers! @LetsGoJoe7 #windowcleaning #childrenshospital #ironman ♬ Heat Waves - Glass Animals

Mnogi Tiktokeri su se složili da je ovo odlična ideja da se bolesnoj deci barem na tren skrene pažnja sa zdravstvenih problema koje imaju. U tu svrhu čak i bolnice često angažuju animatore i klovnove, a sada im se samoinicijativno priključio i perač prozora. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)