Zanimljivosti

GDE TI JE STOMAK? Pevačica u 9. mesecu PREZGODNA! Šta vi mislite? (FOTO)

Jelena Kostov je u 9. mesecu trudnoće i očekuje porođaj svaki dan, ali fotografije koje je postavila na društvene mreže pokazuju da, osim stomaka, nije dobila nijedan kilogram viška.

14.08.2022 16:00

GDE TI JE STOMAK? Pevačica u 9. mesecu PREZGODNA! Šta vi mislite? (FOTO)
Dragan Kadić

Popularna pevačica Jelena Kostov se nedavno vratila sa odmora i čeka trenutak kada će svoju ćerkicu držati u rukama, a njen sin dobiti sestricu. Kaže da joj prija trudnoća i da uživa u "drugom stanju", a da je to istina možemo da vidimo po njenim najnovijim fotografijama gde bukvalno blista.

Naime, Jelena je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju na kojoj se maltene ni ne primećuje da je u drugom stanju, a kamoli da je pred sam porođaj.

 

 

Kadar u kome je fotografisana spreda zapravo ne otkriva da Jeca ima trudnički stomak koji ona dodiruje rukama, inače uopšte ne bi bio primetan. Tek na fotografiji gde se Jelena vidi  s boka, možemo da vidimo da je tu i stomak.

 

 

Fanovi su oduševljeni time kako Kostov izgleda i zato je dobila pregršt pohvala i komentara.

Isti je slučaj sa vim fotografijama koje je pevačica postavljala na mreže predhodnih dana.

 

 

Vidi se da Jelena uživa u trudnoći i raduje se susretu sa ćerkicom. Ovom prilikom, portal Srećna Republika želi joj svu sreću i radost u porodici, kao i lagan porođaj sa drugim detetom.

 

 

VIDEO BONUS:

Komentari (0)