Zanimljivosti

HUREM laže za godine: Glumica proslavila rođendan, fanovi potpuno zbunjeni! (FOTO)

Najpoznatija svetska Hurem proslavila je 39. rođendan sa ćerkama, tortom i svećicama, kako i dolikuje, ali je umesto pravog broja godina slavila čitavu deceniju manje!

14.08.2022 09:00

HUREM laže za godine: Glumica proslavila rođendan, fanovi potpuno zbunjeni! (FOTO)
Promo foto - Muhteşem Yüzyıl

Proslavljena tursko-nemačka glumica, Merjem Uzerli,  je osvojila svet u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“ u ulozi harizmatične i ambiciozne Hurem, a ona je pre 2 dana proslavila rođendan. Mnoge je zbunila budući da na torti stoje svećice u obliku brojeva 2 i 9, pa su se fanovi zapitali slavi li to lepa glumica 29. ili 39. rođendan? Istina jeste da je proslavila 39. ali i da je iz nekog razloga želela da svećicu 3 zameni onom broja 2.

Fotografije su za dan dobile 111.000 sviđanja i blizu 2.000 čestitki. 

 

 

Glumica zbog koje su sve žene na svetu počele da farbaju kosu u riđu je blistala u korsetu koji je bio u bebi plavoj boji, a koji je uparila sa suknjom iste boje koja je po sebi imala cvetni dezen u krem boji. Ona odavno nije crvenokosa, a kosa boje meda bila joj je stilizovana u vidu delimičnih kikica i nosila je veliki buket cveća koji joj je izmamio osmeh na licu.

Na narednim fotografijama Merjem je u beloj čipkanoj i kratkoj letnjoj haljini, a na kosi je imala venac od prirodnog cveća, dok je drugi buket držala u krilima. Na narednim fotografijama su i 2 torte po čijoj veličini vidimo da je slavna Hurem rođendan proslavila u toplini porodičnog doma. 

 

 

One na koje je glumica najviše ponosna su njene ćerke. Merjem se početkom prošle godine 2. put porodila i na svet donela ćerku Lili Koi čijeg oca još nije otkrila javnosti. 

- Lara, tata i ja što smo presrećni što si uveličala našu porodicu - napisala je ona tada.

Prvu ćerku Laru dobila je 2014. godine sa milionerom Kanom Atešom, koji ju je posle 2 godine veze ostavio kada je zatrudnela.

 

 

Nakon stravičnog nervnog sloma koji je prethodio raskidu, Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa balkona, ali je srećom prošla samo sa lakšim povredama. Ubrzo je bila hospitalizovana u bolnici za psihičke i mentalne bolesti u Nemačkoj, zbog čega je zamenjena drugom glumicom tokom snimanja serije “Sulejman Veličanstveni”. 

Ona o ocu druge ćerke ne želi da priča, jer misli da će to možda da se odrazi na njihov odnos, a ne može opet da prolazi kroz sličan scenario.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)