Zanimljivosti

Evo zašto Rijana krije ime bebe: OVO je razlog zašto još nismo videli pevačicinog sina!

Popularna zvezda sa Bardadosa je 13. maja 2022. donela na svet sina čiji identitet i ime krije u strogoj tajnosti, a sada se zna i zašto!

30.07.2022 16:00

Evo zašto Rijana krije ime bebe: OVO je razlog zašto još nismo videli pevačicinog sina!
Foto: Tanjug/AP

Od kada smo u januaru 2022. saznali da je pevačica Rijana u drugom stanju i da se dečkom, reperom ASAP Rokijem, čeka prvo dete, svi smo željno iščekivali svaku moguću vest o njenoj trudnoći. Ona nas je častila smelim odevnim kombinacijala i izjavama kako trudno žensko telo ne treba skrivati. Činilo se da je tokom blagoslovenog stanja bila prisutna u medijima više nego ikad.

A onda se nakon 13. maja, kada je na svet došao njen sin, naglo povukla. Nedavno se prvi put pojavila u javnosti i to kako bi podržala svog dečka na koncertu u Londonu. Ipak, osim pola njenog deteta i njegovog datuma rođenja, jako malo je poznato o prvencu čuvene pevačice. Portal Srećna Republika vam otkriva razlog za ovakvu odluku.

Naime, iako su mu roditelji poznate ličnosti u centru pažnje javnosti, Rijanin sin je u prvim mesecima svog života pošteđen neželjenih pogleda zato što su mama i tata namenski tako odlučili. Kako kažu izvori bliski pevačici i reperu, njih dvoje trenutno uživaju u odgajanju svog sina i sve poslove obavljaju sami, od hranjenja i uspavljivanja, do promene pelena i kupanja. Iako na raspolaganju imaju pomoćno osoblje u svom domu, par je insistirao da isključivo oni vode računa o dečaku.

Takođe, odlučili su da ime deteta saopšte isključivo najužem krugu prijatelja i porodice, a da još manjem broju ljudi dopuste da upoznaju njihovog naslednika. Oni koji su bliski Rijani i ASAP Rokiji kažu da je dečačić još uvek mali da bi bio u javnosti, ali i da se novopečeni mama i tata još privikavaju na ulogu roditelja.

Svi koji su bebu videli tvrde da je savršena mešavina mame i tate, ali da je nasledio Rijanine oči. Mnogi tvrde da je Rijana izuzetno privržena majka i da je veoma vezana za svog sinčića, te se trudi da uvek bude pored njega. Tata ASAP Roki je u nedavnom intervjuu izjavio kako želi da bude otac koji će svog sina naučiti da se nikada ne odriče svoje kreativne strane i maštovitosti, čak i kada odraste i dodao da će sa bebom rado gledati crtaće.

Sudeći po ovome što okolina govori o mladom paru i njihovoj bebici, izgleda da ćemo morati malo da pričekamo kako bismo upoznali pevačicinog sina, budući da se ona i njen partner trude da svom nasledniku pruže pravo i bezbrižno detinjstvo i skriveno od očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)