Zanimljivosti

SPAJSICE PONOVO NA OKUPU: Viktorija se konačno priključila snimanju!

Grupa Spajs Gerls će se uskoro vratiti na male ekrane!

27.07.2022 15:00

SPAJSICE PONOVO NA OKUPU: Viktorija se konačno priključila snimanju!
Foto: Tanjug/AP

Sve članice legendarnog ženskog benda devedesetih, Ema Banton, Melani Si, Džeri Horner, Mel Bi, pa čak i Viktorija Bekam, su potpisale su ugovor za snimanje dokumentarnog serijala o fenomenu koji je u svoje vreme obarao sve rekorde. Portal Srećna Republika otkriva kakve vas pikanterije čekaju u ovom ostvarenju.

Naime, ovaj serijal će snimati tim koji je zaslužan i za Netfliksovu hit seriju o košarkaškoj superzvezdi Majklu Džordanu. Dame su nedavno potpisale ugovor o snimanju ove dokumentarne emisije, koja će se baviti fenomenom ovog benda, njihovim usponom i ogromnim uticajem koji je ova grupa imala na pop kulturu. U njemu će biti prikazane do sada nepoznate priče i anegdote iz šoubiznisa i njihovog zajedničkog vremena.

Mel Bi je rešila da otkrije neke sočne detalje o bendu, koji su se odigravali iza kamera. Ona je tako nedavno otkrila tajnu kako je nastao jedan od njenih najpoznatijih stihova. Čuvena Spajsica se tako prisetila sledećeg:

- Rep deonicu u spotu za pesmu “Wannabe” sam zapravo napisala dok sam sedela na WC šolji, a dok su ostale devojke pevale. Deca mi često kažu: „Mama, muzika koju si ti snimala je tako zaokružena” i u sebi mislim: „Pa oni žele da mi udele kompliment“. Onda mi kažu: „Tvoje pesme su prošle pun krug, sve generacije. Sada je ta muzika retro. Stara, ali i dalje dobra.”

Ove godine se navršava četvrt veka od objavljivanja njihovog drugog albuma i filma “Spice World”, a postoje indicije da će godišnjicu proslaviti uz još neka iznenađenja. Mnogi misle da to podrazumeva i drugi izdanje filma iz 1997. godine. To bi takođe moglo značiti da će bend objaviti i nove pesme, piše portal San.

Spajsice su 2021. godine premijerno izvele dotad neobjavljenu pesmu „Feed Your Love” na proslavi godišnjice svog debi albuma „Spice”. Njihove karijere, što u okviru benda što u solo varijanti, su svakako impresivne, tako da njihovi verni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju ovaj serijal. U videu ispod možete poslušati njihovu neobjavljenu numeru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)