Zanimljivosti

Ed Širan ULOŽIO 650.000 FUNTI U VAGON! Evo kako izgleda deo voza skluplji od luksuzne vile (FOTO)

Pevač Ed Širan je još 2012. godine za više od 4 miliona evra kupio seosko imanje u Engleskoj kome je sada za blizu milion evra dodao i železnički vagon koji renovira.

17.07.2022 11:00

Ed Širan ULOŽIO 650.000 FUNTI U VAGON! Evo kako izgleda deo voza skluplji od luksuzne vile (FOTO)
shutterstock.com

Pevač Ed Širan (31) potrošio je više od 760.000 evra na renoviranje železničkog vagona iz 1880. godine. Vagon je lociran na pevačevom imanju u Safolku, Engleskoj. Širan je sa suprugom Čeri Siborn (30) odlučio da svesno potroši ovaj novac na sređivanje vagona na južnoj obali Engleske. Vagon-kuća koja raspolaže dvema spavaćim sobama kupljena je na ime njegove supruge Siborn i to neki mesec pre rođenja njihove druge ćerkice, što prenosi i Daliy mail.

Centralni deo vagona je originalni železnički vagon iz 1880. godine, koji je sa oba kraja proširen. Ovaj vagon je samo deo stambenog kompleksa i nalazi se pored kuhinje i trepezarije koja imaju klizna staklena vrata koja vode u malu baštu sa pogledom na Kanal. Tu se nalazi i velika peć na drva, dok pojedini delovi imaju i podno grejanje.

Ed je još 2012. godine za blizu 4 i po miliona evra kupio u Safolku imanje koje je nazvao "Širanvil". Vagon je samo poselednja investicija koja je pridodata celom kompleksu.

Širan je malo-pomalo povećavao svoje imanje, tako da je ono vremenom dobilo čak 5 manjih i zasebnih objekata. U njegovom posedu se nalazi i igralište za fudbal, voćnjak, kuhinja na otvorenom, prostor namenjen za zabave i jezerce sa divljim životinjama. Vlasništvo nad celokupnim imanje Širan deli sa svojom suprugom Siborn sa kojom ima ćerke Liru i Jupiter koja je rođena maja ove godine.

Izletište za koje su se opredelili Ed i njegova supruga okruženo je sličnim komšijskim objektima, a u blizini se nalazi i lokalni pab. Ceo prizor nije prenatrpan i ima dosta prostora za šetnju po prirodi sa mnoštvom zelenila. Ceo ambijent igleda kao savršeni beg od gradske buke i vreve, a Širan će u njemu pronaći dodatno oduška posle naporne turneje koja je planirana za Evropu, Australiju i Novi Zeland.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)