Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC se izjasnio da li je spopadao muškarce: LUDNICA ispred suda u Londonu!

Njegov dolazak u Centralni krivični sud u Londonu dočekan je uz nezapemćenu medijsku pažnju. Ispred zgrade suda je bila prava ludnica, sevali su blicevi a Spejsi je se po izlasku iz suda u pratnji obezbeđenja probijao kroz horde fotoreportera

14.07.2022 20:00

SLAVNI GLUMAC se izjasnio da li je spopadao muškarce: LUDNICA ispred suda u Londonu!
Ap photo

Čuveni glumac i dvostruki Oskarovac Kevin Spejsi (62) negirao je na sudu u Londonu optužnicu i tvrdi da nije kriv za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca. Njegov dolazak u Centralni krivični sud u Londonu, poznatom kao Old Bejli, dočekan je uz ogromnu medijsku pažnju. Ispred zgrade suda bila je prava ludnica, sevali su blicevi i gurali se novinari dok je holivudski glumac staloženo i mirno prošao pored njih.

Spejsi je došao u pratnji obezbeđenja i ne osvrćući se na prisutne novinare ušao u zgradu suda gde je održano saslušanje.

Ap photo

Detalj sa današnjeg saslušanja i Spejsi koji tvrdi da nije kriv

Nisam kriv

Tokom saslušanja na sudu poznati glumac je negirao sve četiri tačke optužnice i izjasnio se da nije kriv za dela za koja ga terete. Suđenje je zakazano za 6. jun 2023. i kako je najavio sudija trajaće između 4 i 6 nedelja. On se na optuženičkoj klupi pojavio u svetloplavom odelu, beloj košulji i kravatom na tufne, dok je na licu nosio naočare.

Spejsijev advokat Patrik Gibs rekao je da njegov klijent snažno negira da je počinio bilo kakva krivična dela i naglasio da je Spejsi došao u Veliku Britaniju da dokaže svoju nevinost kako bi mogao da nastavi sa svojim životom. Nakon saslušanja Spejsi se, sa osmehom na licu, u pratnji obezbeđenja probijao kroz  horde predstavnika sedme sile sve dok nije stigao do automobila sa zatamnjenim staklima koji ga je odvezao.

Podsećamo, on je optužen da je u periodu između 2005. i 2013. dok je bio umetnički direktor pozorišta Old vik u Londonu i Glosčesteru seksualno napastvovao 3 muškarca koji su ga optužili za više krivičnih dela.

- Iako sam razočaran njihovom odlukom da se podigne optužnica protiv mene pojaviću se na sudu u Velikoj Britaniji i uveren sam da ću dokazati svoju nevinost – rekao je u izjavi za emisiju „Dobro jutro Amarika“ Spejsi pred polazak za Britaniju, a prenose britanski mediji.

Ap photo

Kevin Spejsi nakon saslušanja ispred suda u Londonu

Krah karijere

Optužbe sa kojima se suočava Spejsi nisu jedine. Nakon što se saznalo za njegovo napastvovanje direktori pozorišta u Londonu i Glosčesteru su rekli da su primili čak 20 pritužbi na njegovo neprikladno ponašanje. Nakon ovih saznanja krah uspešne glumačke karijere koja je ovenčana i sa 2 Oskara bio je neminovan.

Najpre je izbačen iz vrlo popularne serije „Kuća od karata“ u kojoj je igrao glavnu ulogu, a oduzeta mu je i nagrada Emi za lik Frenka Andervuda u ovoj seriji.

 

 

Kevin Spejsi karijeru je započeo 1986. snimio je brojne holivudske blokbastere, osvojio je mnogobrojne nagrade između ostalog i 2 Oskara i to za filmove „Američka lepota“ i „Dežurni krivci“.

Sve dok se nije saznalo za njegova napastvovanja važio je za jednog od najtraženijih glumaca. Nakon izbijanja skandala prestao je da dobija uloge u filmovima i serijama a njegova karijera se srušila kao kula od karata. Poslednji njegov film „Vozač“  pred publikom se pojavio 2017. godine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)