Zanimljivosti

AFLEK DOBIO UZNEMIRUJUĆU PORUKU O DŽENIFER! Otkriveni šokantni detalji iz života jednog od najpoznatijih parova na svetu!

Najnoviji detalji iz života Bena Afleka i Dženifer Lopez privukli su pažnju planetarne javnosti.

26.06.2022 19:00

AFLEK DOBIO UZNEMIRUJUĆU PORUKU O DŽENIFER! Otkriveni šokantni detalji iz života jednog od najpoznatijih parova na svetu!
Tanjug/AP

Dokumentarni film „Poluvreme“ koji se pojavio na Netfliksu ne prestaje da izaziva reakcije publike i fanova ponovo zaljubljenog para Aflek-Lopez.

Iako se gledajući spotove velike muzičke dive Dženifer Lopez čini da je sve sjajno i bajno u njenom životu i da je njen put do ovoga što je danas uvek bio posut cvećem, nije tako. Iza mnogih njenig pojavljivanja na crvenom tepihu i strpljivog poziranja i udeljivanja osmeha paparacim kriju se i mračni detalji iz života te svetske zvezde.

Nakon što je mnoge šokiralo saznanje da ju je majka maltretirala u detinjstvu, ona je otkrila kakav je bio njen život na vrhuncu slave tokom dvehiljaditih godina. Još ranije je kroz čuveni spot za pesmu "Dženi iz bloka" ispričala svoju priču o tome kako se borila s teretom slave, ali i sa medijima sa kojima je svojevremeno zaratila zbog izjave da su prema njoj bili preterano navalentni, a sada je u dokumentarcu otkrila sa čim se još borila. U pitanju su i strašne, neslane šale na račun njenog porekla, koje su često bile na ivici rasizma.

Jedan od najgorih pimera je možda poruka koju je pre mnogo godina dobio njen tadašnji, ali i sadašnji verenik, Ben Aflek, a koja je glasila: "Nemoj se družiti sa slugama, a kamoli se venčavati za njih“.

Takve situacije u kojima je aludirano na njeno latinoameričko poreklo, ali i na činjenicu da je njen narod tokom istorije mnogo trpeo, izuzetno su uticale na nju, pa je, kako je istakla, često bila u dilemi da odustane od karijere.

- Rekla sam mnogo puta da mislim da ću prestati. Samo sam morala da naučim ko sam i da verujem u to i ni u šta drugo – rekla je Dženifer u dokumentarcu.

Ben se takođe osvrnuo na tu situaciju rekavši da ju je često pitao da li joj takvi komentari smetaju.

- Ja sam Latinka, ja sam žena. Očekivala sam to. Ti to jednostavno ne očekuješ jer očekuješ da se prema tebi po prirodi svi ponašaju pošteno - citirao je Ben rečenicu koju mu je Dženifer često upućivala.

Inače, u najnovijem ostvarenju Džej Lo je otkrila i dosad nepoznate detalje o tome kako je pre muzičke karijere radila 24 sata dnevno, ali i da kasnije mnogo puta nije spavala po nekoliko dana zbog vezanih intervjua, stalnih letova na relaciji Los Anđeles-Majami i slično.

U jednoj sceni iz filma gde ona razgovara sa doktorom, on joj preporučuje lekove jer ima problema sa disanjem na šta ona odgovara.

- Bila sam depresivna u zadnje vreme, neću lagati. Mislim da mi je to srušilo imunitet. Mnogo sam radila i bila daleko od dece, što me je činilo tužnom - priznala je Lopezova u dokumentarcu govoreći o svojoj borbi s anksioznošću.

U razgovoru sa doktorom, on joj je jasno dao do znanja da nešto mora da menja u svom životu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 

 

Komentari (0)