Zanimljivosti

Milan Marić u izdanju koje je napravilo pometnju! Da li vam se dopada stajling mladog glumca, žene ga ljube u bore i nazivaju ANĐELOM?

Glumca Milana Marića videli smo u raznim izdanjima, ali ne i u ovom. Dame pomahnitale, mnoge su mu poručile da je upravo on njihov anđeo čuvar.

25.06.2022 14:00

Milan Marić u izdanju koje je napravilo pometnju! Da li vam se dopada stajling mladog glumca, žene ga ljube u bore i nazivaju ANĐELOM?
instagram-eugensmesni

Glumac Milan Marić koji je osvojio srca mnogobrojnih dama  u zemlji, posebno nakon što je maestralno odigrao lik Tome Zdravkovića u ostvarenju "Toma", postavio je na Instagram fotografiju netipičnog stajlinga.

Naime, svi smo navikli da vidimo Marića kratko ošišanog i u prepoznatljivom izdanju u farmerkama i majici, pa nas je zatekla njegova pojava.

Fotografija, koja je privukla mnogo pažnje, nastala je u Beogradu, a na njoj se vidi kako mladi glumac nosi velike naočare za sunce i još veći šešir na glavi. U stilu kauboja, Milan je rukom uhvatio početak šešira, koji je, složili su se mnogi, pravi izbor ukoliko se poznati glumac priprema da zajaše konja i zaigra u nekoj latino-seriji. 

Milan je otkrio i da šešir nije slučajnost pošto je postavio uz opis posta i stihove pesme Nensi Sinatre "Beng beng", očigledno  aludirajući na to da mu uz takav aksesoar na glavi samo još fali i kaubojski pištolj.

"Bang bang, I shot you down
Bang bang, you hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, I used to shoot you down" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Objava je za jedan dan dobila 12.000 sviđanja, a komentari su preplavili društvene mreže.

- Često me pitaju zašto baš ti, od toliko ljudi na svetu baš ti. Zato što si poseban i čuvaš dete u sebi -

- Kakav frajer -

- Respekt za glumu -

- Lep si -

Među brojnim reakcijama našlo se i nekoliko onih dama koje su Mariću napisale da je on njihov anđeo čuvar.

- Donosiš mi sreću od dana od kada ti držim sliku na ekranu telefona. Moj anđele... Ljubim ti boricu... - napisala je jedna glumčeva obožavateljka iako nismo sigurni koju "boricu" glumac od 32 godine ima, ali sve je moguće.

Milan trenutno radi punom parom, a samo jedna od predstava u kojoj igra je i "Smrt i devojka".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)