Zanimljivosti

SA KIM JE MEMEDOVIĆ PROSLAVIO VASKRS, A SA KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ?! Ove fotografije poznatih izazvale su opštu pomamu na Instagramu!

Uvek smo znatiželjni kako to poznate ličnosti provode najveće praznike i sa kim, a Srećna Republika donosi sve odgovore na ta pitanja.

25.04.2022 12:30

SA KIM JE MEMEDOVIĆ PROSLAVIO VASKRS, A SA KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ?! Ove fotografije poznatih izazvale su opštu pomamu na Instagramu!
ST/D. Kadić, V. Lukić, E-stock; ATA Images

Uskrs je jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji se tradicionalno proslavlja kod kuće.

Srećna Republika otkriva vam koje domaće zvezde su simbolično ukrasile svoje domove u skladu sa tim danom, kao i sa kim su proslavile praznik.

- Dragi i dobri ljudi, Hristos Voskrese. Budite hrabri, pošteni, vredni, mudri i praštajte. Dom Šerifovica je od danas bogatiji za jos jednog člana. Zove se ZEK. Kažu da ova životinja označava zoru, stvaranje, novi početak, rađanje života, dugovečnost i sreću... Neka tako i bude. Živi bili 🙏🏼 - napisala je Marija na svom Instagram profilu držeći u rukama malenog zeku koji je očigledno postao novi član njene porodice. 

Životinjica joj je tako i ulepšala taj dan. 

Poznati novanar i TV voditelj Jovan Memedović, koji uvek privlači pažnju domaće javnosti gde god da se pojavi i šta god da uradi, posebno kada je reč o ženskoj publici, postavio je fotografiju bogate uskršnje trpeze, za kojom se kuca jajima sa nekim.

Ipak, on nije otkrio identitet te osobe, što je samo dodatno zagolicalo maštu njegovim fanovima. 

Pevačica Tanja Savić je sa malo šminke i u sportskom izdanju čestititala Uskrs svojim pratiocima i svima onima koji je vole. 

 Na fotografiji iz crkve, gde je ispred ikona i pored korpe s jajima, pozirala sa sinovima, ona je poželela svima zdravlje i radost, koje je, kako je naglasila, najzad i ona dočekala.

I pevačica Milica Pavlović čestitala je vernicima Uskrs, ali na pomalo bizaran način. Ona je, naime, pozirala u kostimu Alise, junakinje čuvenog romana Luisa Kerola, noseći pritom masku u obliku glave ogromnog zeca.

Novopećena plavuša je u jarko plavom kombinezonu, preko kog je imala minijaturnu crveno-belu top haljinicu i crvene sandale, svima poželela mnogo sreće i ljubavi.

- Hristos voskrese, dobri ljudi ! Srećan, nasmejan, okružen najmilijima, uz dobru pesmu i mnogo ljubavi želim vam proveden današnji dan - poručila je Senjorita Milica.

Glumica Sloboda Mićalović postavila je na svom Instagramu seriju fotografija na kojima se kuca jajima sa ćerkama bliznakinjama.

Ona je u ležernoj zagasito-žutoj haljini čestitala veliki praznik, a među ostalima na slikama se našao i njen kolega, glumac Viktor Savić.

Glumica kojoj svi zavidimo na odličnoj formi, Lidija Vukićević, postavila je snimak prelepo aranžirane prazničke trpeze kojom je čestitala praznik, uz etno pesmu koja ide u pozadini kllipa.

Neki su Uskrs dočekali upravo u crkvama i hramovima, a jedan od njih je i glumac Miloš Biković, koji je dolazak najvećeg prazika najavio rečima:

- Smrti, gde ti je žalac? Ade, gde ti je pobeda? Hristos vaskrse, a ti si prognan! Hristos vaskrse, i demoni padoše! Hristos vaskrse, i anđeli se raduju! Hristos vaskrse, i život trijumfuje! Hristos vaskrse, i u grobu niko nije mrtav! Jer Hristos je, uskrsnuvši iz groba, prvenac od mrtvih. Njemu slava i sila u vekove vekova. Amin.

Sa Svetlim Vaskrsenjem Hristovim! Hristos vaskrse! - napisao je mladi glumac.

Pogledajte još neke od poznatih koji su čestitali Uskrs.

Teniserka Ana Ivanović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Glumica Marijana Mićić

Pevačica Ana Sević

Voditeljka "Slagalice" Krista Radenković

Pevačica Ana Štajdohar

Pevačica Katarina Ostojić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica Marija Mikić

Manekenka Ivana Korab

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Novinarka i književnica Vesna Radusinović

Glumica Iva Štrljić

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)