Zanimljivosti

PROGOVORIO O NIKOL KIDMAN U KREVETU: "Morao sam da popijem malo viskija pre nego što sam joj uradio TO!" (VIDEO)

O najnovijem kontroverznom ostvarenju čuvene glumice mediji ne prestaju da pišu zbog eksplicitnih scena koje oduzimaju dah.

25.10.2024 19:30

PROGOVORIO O NIKOL KIDMAN U KREVETU: "Morao sam da popijem malo viskija pre nego što sam joj uradio TO!" (VIDEO)
Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Glumac Haris Dikinson (28) otkrio je u nedavnom intervjuu da je osećao nelagodu dok je snimao neplaniranu prilično intimnu scenu sa Nikol Kidman (57) u novom filmu "Babygirl". On je morao da izvede plesnu tačku potpuno go uz pesmu Džordža Majkla, a sve to bez prethodne probe, priznavši sada da mu nije bilo nimalo lako.

- Popio sam malo viskija pre snimanja i tih scena sa njom u kojima sam je dodirivao , ali svejedno je bilo neugodno - priznao je glumac, a o tome je pisao i Dejli mejl

Otkrio je i da mu je Nikol bila velika podrška, te ju je opisao kao veoma srdačnu osobu koja "stvara opuštenu atmosferu na setu".

- Nikol čini da se svi osećaju ugodno, ranjivo i duhovito, jer je izuzetno hrabra - dodao je Dikinson.

A24 / Planet / Profimedia

Vrele scene Nikol Kidman i Harisa Dikinsona koji je dosta mlađi od glumice

Nikol, koja u filmu tumači ulogu moćne direktorke, a koja započinje vezu sa mladim pripravnikom, nedavno je takođe govorila o izazovima tokom snimanja. Priznala je da su intimne scene sa Harisom i Antoniom Banderasom, koji u filmu igra njenog supruga, bile izuzetno zahtevne. 

- Bilo je trenutaka tokom snimanja kada sam pomislila: "Ne želim više nikad da doživim orgazam. Ne približavaj mi se. Mrzim što ovo radim. Nije me briga da me više nikad u životu ne dodirnu. Završila sam s tim". To je bilo zastupljeno sve vreme da sam skoro doživela sindrom sagorevanja. Mada, moram priznati da je među kolegama bilo puno deljena i poverenja – istakla je iskreno glumica.

Rediteljka najnovijeg kontroverznog ostvarenja, Halina Rejn, imala je ključnu ulogu u stvaranju autentičnih scena, a uspeh pripisuje pažljivoj "koordinaciji sa koordinatorima za intimnost". Dikinson se složio s tim, ističući da su se svi na setu dogovorili oko granica onoga što im je bilo prijatno.

- Koordinator intimnosti pomaže da se definiše šta je prihvatljivo i što odgovara viziji filma i sve se odvija veoma pažljivo - zaključio je Dikinson. 

Film "Babygirl" obrađuje temu o ženi koja nije doživela se*sualno zadovoljstvo u dugogodišnjem braku, pa ga je potražila na drugom mestu, donoseći izazovnu i provokativnu priču na velike ekrane. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)