Zanimljivosti

SVE FRAJER DO FRAJERA: Nećete verovati koje moćnike je šetala slavna manekenka, ovu listu teško je nadmašiti (FOTO)

Naomi Kembel je imala burnu ljubavnu istoriju, a o mnogobrojnim vezama je odlučila da ćuti.

25.10.2024 20:50

SVE FRAJER DO FRAJERA: Nećete verovati koje moćnike je šetala slavna manekenka, ovu listu teško je nadmašiti (FOTO)
ST/Dragan Kadić, Profimedia, Tanjug/AP, Shutterstock

Možda ima jednu od najimpozantnijih karijera u modnoj industriji, ali Naomi Kembel je detalje o privatnom životu, uključujući i one o svojoj deci i partnerima, držala daleko od očiju javnosti.

Ipak, mediji su s pažnjom pratili njen ljubavni život, koji je, imajući u vidu sa kim je sve bila u vezi, bio poprilično buran, međutim, o retko kome od njih je ona otvoreno i potpuno eksplicitno pričala. Evo koje je sve poznate dase ljubila slavna manekenka.

Robert Deniro

Naomi Kembel i Robert Deniro nikada nisu izašli zajedno u javnost, ali se pričalo da su se zabavljali nekoliko godina i da je ona bila ozbiljno zainteresovana za glumca.

- Za mene je privatnost važna i uvek se brinem o onome što moj posao ne dozvoljava. Imam načina, a to me je naučio Robert Deniro - rekla je jednom u intervjuu devedesetih godina.

Vog je 2012. godine objavio da je manekenka želela da Deniro bude otac njene dece.

- Njene prijateljice Kejt Mos i Klaudija Šifer imaju bebe, a i ona ih želi. Ponovo se srela sa Denirom na piću u Njujorku pre nekoliko nedelja, a onda su se vratili kod nje. Naomi oseća da je on najmirnija stvar u njenom životu. On je bio onaj koga bi zvala noću kad god bi joj bio potreban neko da razgovara, a ovo je prvi put za dugo vremena da je sam i dostupan - rekao je tada izvor, a oni su potvrdili vezu 2020. godine. 

Ipak, krah je bio neizbežan, ne zna se tačno zbog čega, a ona je uplovila u novu vezu.

Adam Klejton

Par je navodno izlazio između 1992. i 1993, nakon što je on u jednom intervjuu rekao da je jedina stvar koju je želeo, a nije imao bio "sastanak sa Naomi Kembel."

Profimedia

Adam Klejton je izlazio sa Naomi Kembel jer mu je jedno vreme to bila jedina neostvarena želja

Postoje i glasine da je par bio veren, iako one nikada nisu potvrđene. Ono što znamo jeste da su njih dvoje ostali prijatelji, a Naomi je to potvrdila 2015. godine.

- Lepo je poznavati ljude tako dugo, a još imati vezu sa njima... Imam samo pozitivne stvari da kažem o njemu. Veoma sam ponosna na Adama - rekla je lepa crnka jednom prilikom. 

Leonardo Dikaprio 

Pričalo se da su Leonardo Dikaprio i Naomi Kembel bili u vezi 1995. godine, a čak su viđeni na odmoru zajedno 2013. godine. Ipak, tvrdilo se da njihova veza nije potrajala toliko koliko se misli, kao i da su je obeležili burni izlasci. Na kraju su ostali prijatelji.

Profimedia, Tanjug/AP

Leonardo je bio sa Naomi, a njihova veza nije bila tako duga kako se prvobitno pisalo

Zajedno su sa manekenkinim tadašnjim dečkom Vladislavom Doroninom fotografisani na događaju 2010. godine.

Flavio Briatore

Par je izlazio oko pet godina i Briatore je zamalo postao suprug Naomi Kembel. Naime, verili su se 1999. godine nakon godinu dana zabavljanja. Ali njih dvoje su na kraju raskinuli, u, kako se čini, prijateljskim okolnostima. Flavio je kasnije izlazio sa Hajdi Klum sa kojom je dobio ćerku Leni.

Vladislav Doronin

Jedna od manekenkinih dugih i javno potvrđenih veza, koja je trajala čak pet godina, bila je sa Vladislavom Doroninom. On je ruski milijarder i investitor. Vlasnik je luksuznog hotelskog i turističkog preduzeća.

BERTRAND RINDOFF PETROFF / ANGELI / Bestimage / Profimedia

Nekada su bili u ljubavi, a onda je Doronin tužio Naomi

Kada se ljubav ugasila, nastupili su problemi. Onda je 2020. godine otkriveno je da je Doronin tužio Naomi. Navodno, on ju je tužio zbog novca koji joj je pozajmio, a ona ga nije vratila. Takođe, navodilo se i da je osim novca manekenka odbijala da vrati Rusu i neke njegove luksuzne stvari.

Skepta

Naomi Kembel i Skepta su povezani nakon veoma burne fotografije koja je objavljena u GK Magazinu 2018. (na jednoj fotografiji izgledaju goli, a Skepta joj ljubi lice dok se ona smeje).

Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Skepta i Naomi Kembel su takođe bili u ljubavi 2018. godine

U intervjuu u to vreme, Naomi je otkrila da je snimanje organizovano za kolekciju donjeg veša. Pet godina kasnije su ponovo fotografisani zajedno.

Inače, mediji su pisali da je Naomi izlazila i sa Silvesterom Staloneom, Džonijem Depom, 50 Centom i Kevinom Kostnerom, ali se o njihovom odnosu znatno manje zna.

Prema poslednjim informacijama, Naomi Kembel je u vezi sa nemačkim muzičkim producentom koji se predstavlja imenom DJ Rampa. Oni su zajedno na jednom javnom događaju uhvaćeni u avgustu ove godine, a ona ga je na sledećem video-snimku stalno ljubila, očigledno želeći da svima stavi do znanja da je zauzet.

Video snimak pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO:

Komentari (0)