Lice

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK ADRIJANE LIME: Bez trunke šminke i lice u krupnom kadru, svi komentarišu OVO - kako je to moguće? (VIDEO)

Poznata lepotica obratila se fanovima i podelila sa njima uzbuđenje posle nastupa na reviji Victoria’s Secret, ali mnogi su bruno reagovali na njenu objavu.

24.10.2024 17:30

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK ADRIJANE LIME: Bez trunke šminke i lice u krupnom kadru, svi komentarišu OVO - kako je to moguće? (VIDEO)
XNY / StarMax / Profimedia

Brazilska manekenka Adrijana Lima nedavno je zasijala na naslovnici magazina Vogue, gde se pojavila potpuno prirodna, bez trunke šminke, pokazujući svoje pravo lice. Ujedno, slavila je svoj veliki povratak na modnu pistu 15. oktobra na reviji Victoria’s Secret. 

Nakon spektakularnog nastupa, Lima se nedavno oglasila na društvenim mrežama i podelila emocije povodom povratka, snimivši se izbliza i to bez šminke.

- Mnogi moji prijatelji i članovi porodice su me pitali kako je bilo vratiti se na modnu pistu posle toliko vremena. Moram da kažem da sam bila nervozna i uzbuđena. Nisam mogla da verujem da sam tamo. Nisam uspevala da kontrolišem emocije, prošlo je šest godina kako nisam bila u Parizu, bila sam toliko srećna što sam videla sve ljude. Shvatila sam da volim sve to i da mi je sve to toliko nedostajalo. Bila sam presrećna što sam bila tamo - istakla je manekenka.

Ipak, pažnju javnosti nisu privukli samo njeni iskreni emotivni trenuci, već i očigledna promena na njenom licu, što je izazvalo talas spekulacija o tome da se Lima podvrgla uklanjanju bukalne masnoće, popularnoj estetskoj proceduri koja definiše jagodice i vilicu. Prošle godine, ona je izazvala slične komentare kada se pojavila na jednoj premijeri sa suprugom Andreom Lemerom, a kritike su se odnosile na njeno korišćenje botoksa i filera. Međutim, njeno lice na ovogodišnjoj reviji izgledalo je značajno drugačije, što je otvorilo diskusiju o novoj intervenciji.

Adrijana je, svesna komentara, reagovala na spekulacije istakavši da je zadovoljna svojim izgledom i da se odlučuje na promene koje je čine srećnom. 

- Ljudi će uvek imati mišljenje, ali ja verujem u pravo svake žene da odlučuje o svom telu. Na kraju dana, najvažnije je da se osećam dobro u svojoj koži - rekla je Lima za magazin Vogue. 

Takođe se osvrnula i na negativne komentare o izgledu, posebno tokom trudnoće. 

- Istina je da se u trudnoći obično jako udebljam, ali moram da razmišljam o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku porodice, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas, žene koje inače kupujemo i koje smo svesne šta se tamo događa, pa treba slaviti svaki trenutak u životu. I trenutno se osećam odlično - rekla je Lima i dodala da trenutno voli sebe da vidi bez trunke šminke.

Iako je njen povratak na pistu oduševio mnoge, nisu izostali ni kritični komentari, pogotovo što se na snimku na kojem se prvi put obraća fanovi bez trunke šminke primetilo da je, navodno, njeno lice puno fleka.

 - Bila je lepša kada je bila prirodna -

- Sada više liči na kostura nego na ženu -

- Kako je moguće da najlepša žena na svetu ovoliko upropasti sebe -

- Iskreno, svaka njoj čast što se pojavila totalno bez šminke i bez filtera, to je hrabrost -

- Ipak sada izgleda bolje nego ranije kada joj je glava bila kao lopta -

-  Deluje mladoliko, ipak je u petoj deceniji -

- Bleda kopija nekadašnje Lime, pa nije da ima baš 60 godina-

- Ova žena mi je zaličila na Adrijanu Limu - našli su se i zlonamerni komentari koji nisu izostali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)