Zanimljivosti

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA NA PLANETI, A ONDA SE UNAKAZILA: Šest godina nije izašla iz stana - evo kako danas izgleda! (FOTO)

Kanadska lepotica je obeležila jednu eru u modnoj industriji.

25.09.2024 21:35

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA NA PLANETI, A ONDA SE UNAKAZILA: Šest godina nije izašla iz stana - evo kako danas izgleda! (FOTO)
INTERFOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

Supermodel Linda Evanđelista (59) bila je najlepša žena na planeti. Suvereno je vladala modnim pistama devedesetih godina prošlog veka. Pored Sindi Kraford i Naomi Kembel obeležila je jednu eru u modnoj industriji.

Dizajneri su je obožavali i nosila je nadimak - kameleon zato što je mogla da s emenja poput ove životinje. Linda je često menjala boju kose od crne, smeđe do riđe i platinasto plave, nosila dugu ili skroz kratku, a uvek je izgledala fenomenalno.

Međutim, sve je otišlo do đavola kad je poželela da se reši masnih naslaga i otišla na estetsku proceduru koja je upropastila njeno lice koje joj je donelo milione.

Loša procedura

Evanđelista je bila popularna i po čuvenoj izjavi "da ne ustaje iz kreveta" ukoliko joj ne ponude 10.000 dolara! U jednom trenutku se povukla sa piste i iz javnosti, a dugo se o njoj ništa nije znalo. A, onda se pojavila i svet je ostao u šoku. Od nekadašnje lepotice koja je harala modnim pistama i oko koje su se otimali dizajneri nije ostalo ništa. 

Izgladnjivanje kojem se podvrgavala dobar deo života doneo joj je brojne zdravstvene probleme. Dva puta se borila sa rakom dojke, a kad je bolest prošla ugojila se do neprepoznatljivosti, a njeno lepo lice bilo je potpuno deformisano. 

Kako je mnogo godina kasnije priznala podvrgla se kozmetičkom tretmanu koji joj je unakazio lice, vrat i druge delove tela.

želji da smanji masne naslage Linda se podvrgla proceduri kriolipolize (zamrzavanje masnih ćelija i uklanjanje najtvrdokrodnije masti) koja umesto da joj smanji masne naslage izazvao suprotan efekat  - salo se samo nagomilavalo.

- Bila sam brutalno unakažena "zeltikovom" procedurom i kriolipolizom koja je uradila suprotno od onoga što su obećavali - ispričala je Enađelista.

Kako je ispričala procedura joj je potpuno promenila lični opis, po telu su joj se pojavljivale masne izbočene.   

- Ubrzo nakon operacije mislila da će poludeti. Prestala sam da jedem kad su po telu počele da mi izlaze izrasline, nisam smela da trčim, nisam smela ništa - dodala je ona.

 

Zbog svega što joj se događalo, prema sopstvenom priznanju, šest godina nije izašla iz stana.

Nakon što se konačno povratila i oporavila Evađlesita je počela polako da se pojavljuje u javnosti kako bi upozorila na štetnost estetskih tretmana.

Nekadašnja lepotica sad je bila gost u publici na Nedelji mode u Parizu. Ona je došla na reviju Yves Saint Laurenta i sudeći po ovim fotografijama period loših estetskih intervencija je iza nje. Iako je u pitanju bio jedan od prestižnih modnih događaja ona se pojavila u ležernom izdanju.

Profimedia

Linda se pojavila na Nedelji mode u Parizu

 

Linda je za ovu prilku odabrala crnu kožnu suknju ispod kolena, gore neobavezan duks u istoj boji i preko svega toga kožni matil. Sve je to uklopila sa mrežastim, čipkanim čarapama i crnim salonkama. Iako je dosta smršala u odnosu na raniji period i dalje je daleko od fit linije. Pozirala je sa osmehom, dostojanstvena i svesna svoje zrele lepote.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)