Zanimljivosti

BOGINJA NA PISTI U 9 DECENIJI: Slavna glumica sve oduvala u Parizu - niko joj nije ni do kolena!

Džejn Fonda je neuništiva, ni godine joj ne mogu ništa.

24.09.2024 10:20

BOGINJA NA PISTI U 9 DECENIJI: Slavna glumica sve oduvala u Parizu - niko joj nije ni do kolena!
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Legendarna holivudska glumica Džejn Fonda (86) još jednom je dokazala da je neuništiva i da joj godine ne mogu ništa. Iako gazi devetu deceniju života, ona i dalje izgleda fenomenalno. Fonda se pojavila na pisti reklamirajući brend L'Oreal na Nedelji mode u Parizu.

Iako su pored nje na modnoj pisti bile i druge slavne glumice mlađe od nje i po nekoliko decenija, Džejn je sve oduvala i pokazala da joj niko nije ni do kolena.

Impresivna Džejn

Slavna glumica je izgledala poput boginje. Na pisti je prošetala u dugačkom srebrnom mantilu ponosno pokazujući svoju sedu kosu koja se sjajno ukopila u njen autfit. Blago našminkana i sa upečatljivim ljubičasto-pink karminom na usnama ona je suvereno vlada pistom kao da je rođena na njoj.

 

 

Na nogama je imala udobne srebrno - bele patike, a kad je u jednom trenutku zastala i zavodljiva pogledala preko ramena svi su popadali.

Pored nje pistom u Parizu su prošetale i Kamila Kabelo, zgodna komšinica Novaka Đokovića Eva Longorija, Sindi Bruni, Endi Mekdauel, Kara Delevin i Kendal Džener, ali je vremešna Fonda ipak bila zvezda ostavljajući ih po harizmi daleko iza sebe. 

Slavna američka glumica i ćerka Henrija Fonda filmsku karijeru je započela šezdesetih godina prošlog veka, a u impresivnoj biografiji pored uloga u filmskim hitovima dobila je brojne nagrada uključujući i dva Oskara.

 

 

Osim po neprolaznoj lepoti poznata je po nepresušnoj energiji čak i danas u devetoj deceniji života. Imala je buran ljubavni život i udavala se tri puta - za reditelja Rože Vadima, Toma Hejdena i medijskog mogula Teda Tarnera vlasnika CNN.  

Komentari (0)