Moda

ŠESTA DECENIJA, CRNA MREŽA I HALTERI, TO MOŽE SAMO ONA: Svima su pale vilice kad se pojavila - evo zašto je modna ikona

Slavna manekenka ostavila je sve bez teksta svojim izgledom.

23.09.2024 12:36

ŠESTA DECENIJA, CRNA MREŽA I HALTERI, TO MOŽE SAMO ONA: Svima su pale vilice kad se pojavila - evo zašto je modna ikona
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša manekenka i top model Naomi Kembel (54) oborila je svet s nogu kad se pojavila na reviji "Dolce & Gabbana" na Nedelji mode u Milanu. Vilice su svima pale do poda kad su je ugledali kako prilazi mestu na kom se održavala revija. 

Za ovu priliku slavna britanska manekenka je odabrala mrežasti i potpuno providan strukirani sako i midi suknji od istog materijala ispod kojih su se jasno videli crni halteri koji su držali njene čarape, ali i crni donji veš

Poigravanje sa granicom ukusa

Jedinstven i nesvakidašnji stajling Naomi je dodatno naglasila vrtoglavim štiklama i ogrlicom sa krstom koji je isticao njen dekolte i grudi. Uprkos provokativnom izgledu koji je asocirao na sado-mazo poigravanje sa modom slavne manekenke, ona je ponovo pokazala zašto bez konkurencije nosi titulu modne ikone. 

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naomi Kembel je ostavila sve bez teksta kad se pojavila na Nedelji mode u Milanu

Bilo ko drugi da se pojavio u ovako obučen izgledao bi u najmanju ruku vulgarno, ali ne i ona. Naomi je spremno ispozirala fotografima sa naočarima za sunce na licu, držeći malu crnu tašnu u ruci. Gledajući u zanosno telo slavne manekenke mnogi su se pitali samo jedno - kako je moguće da se pojavi ovako obučena, a da ni za tren ne izgleda degutantno.

Niko nije ostao ravnodušan ni na njen savršen stas, duge noge i struk kakav se samo poželeti može. Iako šestu deceniju Naomi ima savršeno telo na kome joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)