Moda

IMA 54 GODINE, DEČKA OD 35 I VOLI DA ŠETA BEZ BRUSA: Obukla je providnu crnu haljinu i svima dokazala - to može samo ona

Evo kako je izgledala ova hodajuća boginja.

05.09.2024 15:25

IMA 54 GODINE, DEČKA OD 35 I VOLI DA ŠETA BEZ BRUSA: Obukla je providnu crnu haljinu i svima dokazala - to može samo ona
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naomi Kembel je sigurno privukla sve poglede kada je u sredu uveče obukla spektakularnu providnu haljinu za koktel povodom objavljivanja posebnog broja Harper's Bazaar u ekskluzivnom restoranu Le Veau d'Or u Njujorku.

Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naomi Kembel u providnoj haljini

Supermodel (54) pokazala je svoju neverovatnu figuru u smeloj haljini sa providnom gornjom polovinom i satenskom suknjom koja je imala veliki izrez sa prozirnim panelima. Haljina je savršeno istakla njen izgled, dok je Naomi dopunila svoj sofisticirani look jednostavnim crnim štiklama i prstenovima sa izjavama. Na događaju, koji je proslavio izdanje ikona modnog časopisa, vivša svetska manekenka je zračila samopouzdanjem dok je pozirala pred objektivima.

Za ovu priliku, Naomi je odabrala da uvije svoje pramenove koji su uokvirivali njeno lice, dok je njena šminka uključivala smokey oči i golim usnama. Iako je njen glamurozan izgled bio u centru pažnje, manekenka je viđena u odličnom raspoloženju, ignorišući nedavne nesuglasice sa urednicom Vogue-a, Anom Vintur.

Naomi je nedavno bila u žiži javnosti zbog sukoba sa Vintur, koji je nastao tokom Harlem's Fashion Row revije. Nakon što je urednica kritikovala njeno kašnjenje, Naomi je odgovorila oštrom reakcijom.

Ove vesti dolaze nakon što je Naomi viđena u Grčkoj, gde je provodila vreme sa svojim dečkom, kako tvrde glasine, DJ-om Rampom. U viralnom videu, Naomi je prikazana kako daje slatki poljubac svom DJ prijatelju dok uživaju u noćnom klubu. Lepotica je izgledala odlično raspoložena dok je plesala uz muziku, dok je Rampa, poznati nemački DJ i osnivač izdavačke kuće Keinemusik, bio u njenom društvu.

Ovi slatki trenuci dolaze nakon što je otkriveno da je Naomi trenutno fokusirana na svoju decu i srećna što je sama. Čini se da se model oporavlja od prethodnih turbulencija i uživa u svom privatnom životu.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)