Lifestyle

PEVAČICA KAO CRNA UDOVICA: Dočekana ovacijama kao kraljica - ovo samo ONA može da iznese!

Slavni dizajneri su inspiraciju za kolekciju pronašli u njenim kostimima.

22.09.2024 10:20

PEVAČICA KAO CRNA UDOVICA: Dočekana ovacijama kao kraljica - ovo samo ONA može da iznese!
Matteo Bazzi / Zuma Press / Profimedia

Gde god se pojavi Madona (66) sve istog trenutka stane. Svi pogledi i fotoaparati su upereni u nju. Tako je bilo i sinoć na Nedelji mode u Milanu kad se kraljica popa pojavila na modnj reviji čuvenog dvojca "Dolce & Gabbana" za proleće/leto 2025. godine. A, kako i ne bi došla kad je čitava kolekcija bila inspirisana upravo njenim kostimima

Madona se pojavila u stilu crne udovice sa crnim čipkanim velom preko lica i sa zlatnom krunom ukrašenom biserima na glavi. Smestila se u prvi red odakle je pažljivo pratila defile manekenki na pisti.

Veo do poda

Madona je od početka karijere, davnih osamdesetih godina prošlog veka, imala jedinstven stil po kome se izdvajala od svih ostalih. Ispod dugog vela koji se vukao po podu nazirala se njena duga plava kosa, crne čipkaste čarape, kao i crne cilepe u vintidž stilu. Sve je zaokružila rukavicama od tila, zlatnim nakitom i brojanicom - sve sa potpisom "Dolce & Gabbana".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Njen dolazak na reviju oduvek dočekan je sevanjem bliceva fotoaparata, ali i ovacijama prisutnih koji su je dočekali kako i dolikuje - kao kraljicu.

Inače, revija čuvenih dizajnera pod imenom "Italian Beauty" posvećena je Madoni i njenim sad već čuvenim kostimima sa turneje "Blonde Ambition" iz 1990. godine, koje je tada dizajnirao Jean Paul Gaultier.

Manekenke su na reviji podsetile na njene čuvene špicaste brushvaltere i korsete. Svaka manekenka je nosila plavu periku, ali po energiji i stavu nisu bile ni do kolena kraljice popa.

 

 

Nakon revije usledila je raskošna žurka na koju je Madona došla u novom, zanimljivom izdanju - pripijenoj beloj haljini ispod koje se nazirao crni grudnjak, crno krzno oko ramena i dekoltea, dok je oko struka imala crni pojas koji je imao trake kao za haltere. Kombinaciju je upotpunila crnim korsetom, nakitom i crnim rukavicama. Na glavi je imala nešto poput crne marame od providne čipke i tila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)