Zanimljivosti

MADONA GA STISLA, PA SPUSTILA RUKU NA NJEGOVU BUTINU: Pop kraljica javno ljubila dečka mlađeg 38 godina!

Par je snimljen uoči njenog rođendana na čamcu kako se voze ka italijanskom Pozitano.

17.08.2024 12:25

MADONA GA STISLA, PA SPUSTILA RUKU NA NJEGOVU BUTINU: Pop kraljica javno ljubila dečka mlađeg 38 godina!
Palombi - Mazzarella/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pop kraljica Madona (66) snimljena je kako javno razmenjuje nežnosti sa svojim 38 godina mlađim dečkom Akemom Morisom. Par je snimljen kako se ljubi na čamcu koji je plovio ka čuvenom italijanskom selu Pozitano.

Madona je dograbila svog mlađanog dečka, stisla ga i nije mu dozvolila da diše dok ga je strasno ljubila pred svima. Akem je rođen na Jamajci i nekad je bio fudbaler, a sad najnoviji boytoy kraljice popa. 

Ne kriju bliskost

Madona je lice zaštitila od sunca bež Guči šeirom, dok je kosu splela u dve pletenice. Šešir je uporedila sa crnom košuljom dugih rukava i crne helenake koje su isticale njenu figuru, dok je na nogama nosila bele patike.

Njen dečko je nosio šorc, takođe crnu majicu dok je na glavi imao kačket ispod kojeg su izvirilivali dredovi od njegove kose. U jednom trenutku Madona je stavila ruku na unutrašnju stranu butine svog dečka jasno stavljajući do znanja koliko su bliski. 

 

 

Pored njih dvoje na čamcu je bilo još nekoliko pevačicinih prijatelja, ali to Madoni ni najmanje nije smetalo da sa Akemom razmenjuje nežnosti pred njima.

Madoni su se, uoči njene rođendanske proslave održane 16. avguista u Italiji, pridružilo nekoliko njene dece, koji su bili potpuno opuštenu uz majčinog novog dečka. 

Ona je za sam svoj rođendan obišla Pamponu ali samo kao turista, jer je to bila njena velika željia. Spuštajući se i penjući strmim stepenicama kraljica popa je pokazala da je još uvej prilično gipka iako gazi sedmu deceniju života. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Sama Madona je svoj rođendan na Instagramu obeležila setom fotografija na kojima pozira u kreacijama Dolče&Gabana. 

Na jednoj od fotografija našao se i njen mlađani dečko samo u pantalonama i go do pasa kako leži s njom u krevetu dok mu je ona rukom sakrila lice.

Iako su tek sredinom jula prvu put viđeni zajedno veza Madona i Akem se poznaju već neko vreme. Oboje su učestvovali na snimanju za magazin Paper 2022. godine. Takođe su zajedno proslavili američki Dan nezavisnosti, piše Daily Mail. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)