Moda

MAMA MIA KAKO JE LEP! ITALIJANKE ODLEPILE KAD SU GA VIDELE: Bivši fudbaler izazvao popamu među ženama u Milanu!

Dejvid Bekam se pojavio na reviji Hugo Bosa.

18.09.2024 20:25

MAMA MIA KAKO JE LEP! ITALIJANKE ODLEPILE KAD SU GA VIDELE: Bivši fudbaler izazvao popamu među ženama u Milanu!
Gabriel BOUYS / AFP / Profimedia

Bivši slavni britanski fudbalski as Dejvid Bekam pojavio se na Nedelji mode u Milanu. Njegov dolazak dočekali su brojni fanovi, mahom žene u Italiji koje su uzdisale i komentarisale kako je - nikad lepši.

On se pojavio na modnoj reviji Hugo Bosa, čije je zaštitno lice, a sedeo je u prvom redu pored vlasnika ovog čuvenog bredna, ali i čuvene Ane Vintur urednice američkog Voga.

Odlepile Italijanke

Njegov dolazak u Milano ispraćen je uzdahom Italijanki koje su uzvilikave "Mama Mia!" i "Kako je lep!" Bivši fudbalski as imao je tamno plavo odelo i teget rolku koja je dodatno istakla njegovu plavu, razbarušenu kosu i muževnu bradu od nekoliko dana. 

Smeškao se dok su ga slikali, a potom je ćaskao sa Anom Vintur kojoj je očigledno prijalo društvo slavnog Britanca. Nema sumnje da mnoge žene zavide Viktoriji Bekam na suprugu koji stari kao vino i sveje zgodniji.

Nedelja mode u Milanu privukla je veliku pažnju javnih ličnosti. Na reviji dizajnerke Alberte Fereti pojavila se Ešli Grejem najpoznatija plus sajz manekanka na svetu i to u "goloj haljini", odnosno potpuno providnoj čipksatoj crnoj haljini koja je otkrivala svaki delić njenog tela i donji veš.

Milanska nedelja mode važi za jednu od najprestižnijih modnih događaja na svetu na kojoj se predstavljaju komadi koji će se nositi na ulicama širom sveta. Tokom ove nedelje, mnoge dame s nestrpljenjem očekuju novitete koje će u Milanu ponuditi Prada, Kim Jones, Jil Sander i mnogih drugih modnih kreatori koji "kroje" globalnu modnu scenu.

Na ovoj nedelji mode biće predstavljeni modeli za proleće/leto 2025.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)