Zanimljivosti

MADONA NA INSTAGRAMU KAO OD MAJKE ROĐENA! Šta se to dešava sa ovom ženom, potpuno gole grudi u prvom planu, a snimak s kreveta sablaznio i najvernije fanove! (FOTO)

Nekadašnja kraljica popa nastavila je da zaprepašćuje pratioce na društvenim mrežama, a da li je u poslednjoj objavi definitivno preterala?

15.12.2022 16:46

MADONA NA INSTAGRAMU KAO OD MAJKE ROĐENA! Šta se to dešava sa ovom ženom, potpuno gole grudi u prvom planu, a snimak s kreveta sablaznio i najvernije fanove! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Uz pevačicu Madonu odrastale su mnoge generacije kojima je ona ostala u sećanju kao sjajan vokal i seks bomba. Guste obrve i plave oči bile su njen pečat, a frizuru i odeću je nosila u skladu sa epohom i stilom koji su vladali u to vreme. Bila je prepoznatljiva po svom avangardnom i pomalo napadnom stilu, ali sve to je nekako bilo u skladu sa njenim godinama i karijerom. Međutim, današnje generacije koje su u prilici da po prvi put "upoznaju" tu pop-ikonu, a koja je na zalasku karijere i u sedmoj deceniji života, imaju priliku da upoznaju njeno šokantno izdanje. I dok se mnogi pitaju šta će joj to, budući da je pokazala dovoljno i talenta i sposobnosti, drugi joj aplaudiraju na smelosti i hrabrosti da bude tako drska i slobodna u tim godinama.

Naime, već je poznato da je Madona u poslednje vreme počela da se ponaša krajnje neočekivano na društvenim mrežama, a u najnovijem istupu ona je definitivno pokazala više nego što treba, objavivši čak jednu Instagram priču u kojoj je pozirala potpuno golih grudi.     

Na fotografijama čuvena pevačica u potpunosti daje mašti na volju, obukavši samo zlatni korset preko stomaka i mrežaste čarape, dok je gorniji deo tela potpuno otkriven. Njeno lice je vidno zategnuto zahvaljujući botoksu, a dugačka kosa se spuštala preko ramena. Na drugoj fotografiji ona leži u krevetu okrenuta leđima, dok na sebi ima samo mrežaste čarape i štikle, dok je treća fotografija takođe u  eksplicitnom stilu, budući da pevačica nosi samo kožni brushalter i donji veš. Glavu je, međutim, ukrasila beretkom. 

Madoni nije strano ni da šokantne snimke objavljuje i na TikToku. Tako je u nizu mnogih snimaka na toj društvenoj mreži jedan objavila pre tri dana na kom je obučena kao kaubojka. Na videu nije toliko došao u prbi plan njen izgled koliko ponašanje.

Stajling neverovatno podseća na onaj iz spota za pesmu Music iz 2000ih, gde sa crvenim naočarama i šeširom paradira po sobi. I dok je neki pratioci podržavaju tvrdeći da je uprkos svemu vole i da je ona i dalje muzička ikona, drugi upoređuju njeno ponašanje s TikToka sa onim koje pokazuje Britni Spirs.

Mnogi fanovi su zabrinuti zbog Madoninog ponašanja, ali više njenog lica koje je neprepoznatljivo. 

Podsetimo, prošlog meseca je Madona objavila novu pesmu Hang up zajedno sa dominikanskim reperom, pritom simulirajući seksualni čin sa njim u spotu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)