Zanimljivosti

ŠTA TO JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI IMA NA NOGAMA? Fanovi ismejali Irinu Šajk: Nadam se da ovo nećemo morati da nosimo ove zime! (FOTO)

Poznata manekenka ponosno se fotografisala isped Ajfelovog tornja, ali je predivan ambijent ostao u senci njene obuće.

14.12.2022 17:01

ŠTA TO JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI IMA NA NOGAMA? Fanovi ismejali Irinu Šajk: Nadam se da ovo nećemo morati da nosimo ove zime! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Manekenka Irina Šajk (36) ume da lepotom zaseni javnost, ali ponekad se i njoj dogodi da omaši temu, kao što je ovog puta očigledno bio slučaj. Svetski top model je tako ove nedelje postavila fotografije iz Pariza, gde je pozirala ispred Ajfelovog tornja, ali je predivan ambijent ostao u senci onoga što se nalazilo na nogama zgodne manekenke ruskog porekla.

Naime, ona je obula papuče visokih potpetica ispod kojih je obula, ni manje ni više, nego crne sportske čarape

- Pariz noću - glasio je kratak opis koji je Šajkova dala uz svoju objavu, a po svemu sudeći i u Parizu je noću zahladnelo, čim se i Irina odlučila za čarape.

Nju na Instagramu prati 20,3 miliona iljudi, a fotografije su dobile čak 234.000 sviđanja za svega nekoliko sati od trenutka objavljivanja. Međutim, komentari nisu bili na strani izbora obuće i propratnog aksesoara Šajkove.

- Ono, kao kad te mama ko dete pošalje u prodavnicu u prvom šta joj dođe pod ruku. Tako i Irina izgleda ja je prvo dohvatila ove papuče -

- Moj omiljeni stajling kad izađem da pomognem oko unošenja namirnica u kuću -

- Šta se smejete, ovakav način obuće je sasvim normalan u Nemačkoj -

- I ja nosim uvek čarape na sandale i papuče i ljudi mi se smeju, sada ću im reći da sam samo u trendu -

- Najk? Ništa, hvala! -

- Ne ide ti, sestro -

- Sve, sve, ali zašto sportske Najk čarape? -

- Mislim da smo svi ludi i da će te čarape i papuče biti novi svetski trend - ređali su se komentari kritike. 

Inače, Irini nije prvi put da obuje tako nešto. Nakon što je objavila fotografije svojih stopala u čudnim rupičastim papučama, u kojima je pozirala na letovanju, ona je par neobičnih, ravnih baletanki ponela i na prestižnom modnom događaju pre nedelju dana. Tako je dokazala da ima specifičan ukus za modu na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Iako smo navikli da Irinu viđamo na štiklama, naročito kada nosi svečane haljine, ovog puta se odlučila da ponese neobičan model obuće. Ona se za tu priliku odlučila za blistavu čokoladnobraon haljinu s otvorenim ramenima. Haljina je imala naglašen struk u vidu šljokica koje su navodno u potpunosti napravljene od recikliranih plastičnih boca. Ravne smeđe baletanke su pak nepoznatog porekla i, složićete se, veoma neobične.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)