Zanimljivosti

BOG NA NJEMU NIJE ŠTEDEO! Ako ste mislii da su Grci crni i mali, pogledajte ovog momka kojem se i muškarci dive(VIDEO)

Gde gledati? Od hipnotišućih očiju boli glava.

14.12.2022 21:03

BOG NA NJEMU NIJE ŠTEDEO! Ako ste mislii da su Grci crni i mali, pogledajte ovog momka kojem se i muškarci dive(VIDEO)
Printscreen/Tiktok/konstantinos_laios__

Uobičajeno je da čujete poređenje "lep je kao Apolon" ako je mušakarac atraktivnog izgleda. Grčki Bog Apolon jeste bio simbol lepote, ali za Grke generalno postoji mišljenje da su crni i sitnije građe te da nisu nešto naročito atraktivni. Simetrično lepo muško lice i zgodno telo priznaćete nije tako često u realnosti, međutim, tiktok nam omogućava da vidimo i shvatimo da nas zaista okružuju prelepi momci. Ako je verovati snimcima koje objavljuju, žene jesu lepši pol, ali nekim muškarcima, teška srca priznajemo, ne bi mogle stati na crtu.

U to nas je uverio Konstantinos Laios, za kojim su žene bukvano poludele. Ako bi se moglo opisati savršenstvo od muškarca, možda je ovaj momak najpribližniji tome. Bradati muškarac sa prelepim hipnotušućim očima, ostavlja bez daha. Iako ga na tiktoku ne prati veliki broj ljudi, njegovi snimci su mnogo gledani te ostavljaju žene, ali i muškarce bez teksta. Konstantinosa krasi prirodna lepota, gusta smeđa kosa i pravilne crte lica, zbog kojih bi mogao da se oproba i kao maneken. 

 

 

Zavodljivi muškarac je korisnice društvenih mreža ostavio bez teksta, a mnoge su mu rekle kako Bog na njemu nije štedeo. Jedan od snimaka pregledan je 2, 8 miliona puta.

- Nikada nisam mislila da muškarac može izgledati tako zapanjujuće i eto tebe...-

- Živim na pogrešnom mestu -

- MIslim da sam se zaljubila, O bože...odakle si ti?-

- Kakav predivan lep i zgodan mlad čovek -

- Istinski Grčki Bog -

- Idem u Grčku i ne vraćam se - nizali su se komentari ispod njegovih snimaka.

 

 

Žene su bile opčinjene lepotom ovog momka rekavši kako veruju da je lep kako spolja, tako i iznutra. Međutim, muškarcima nije bilo svejedno.  U nisu komentara muškaraca, jedan  je sve nasmejao. On je njime ipak, indirektno priznao mladiću da on zaista izgleda neverovatno.

- Ne zameri mi brate, samo da se uverim da moja devojka nije u komentarima - našalio se mladić, na šta mu je tiktoker uzvratio emodžijem koji se smeje i preznojava.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)