Telo

IZGORELO JOJ 50 ODSTO KOŽE, UDALA SE ZA FUDBALERA: Treće dete rodila nedavno - a GRMI KAKO IZGLEDA, sad izbacila grudi bez pardona! (FOTO)

Manekenka Jovana Švonja-Đorđević važi za jednu od retkih lepotica koja mami poglede gde god da kroči.

24.10.2024 21:10

IZGORELO JOJ 50 ODSTO KOŽE, UDALA SE ZA FUDBALERA: Treće dete rodila nedavno - a GRMI KAKO IZGLEDA, sad izbacila grudi bez pardona! (FOTO)
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Manekenka Jovana Švonja-Đorđević, supruga je fudbalera Filipa Đorđevića. Sa njim ima troje dece, dva sina i ćerku. Ona je treće dete dobila krajem maja, iznenadivši sve objavom na Instagramu. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, mnoge je zabrinulo odsustvo njenih objava, ali izgleda da je poznati par Jovaninu trudnuću krio od očiju javnosti. 

Ona je nedavno objavila serijal fotografija gde je po ko zna koji put dokazala da je najlepša i najzgodnija manekenka, čak i posle troje dece i nedavnog porođaja. Naime, Jovana je objavila serijal fotografija na kojima je pozirala na parkingu skockana da krene u provod. Odlučila se za crne pantalone koje su joj savršeno pristajale, crne salonke visokih potpetica i čipkanu delimično providnu bluzu.

 

 

Majica se napred zakopčavala i bile je prilično neobična. Naime, iako je imala kratke rukave, dosezala je dužinu topa, otkrivala ceo struk i veći deo grudi zgodne manekenke. Jovana ne krije da je poprsje uvećala, a ovom prilikom ono je u pravom smislu reči došlo do izražaja. Naime, svakim njenih pokretom pretila je opasnost da njene grudi ugledaju svetlost dana, a na pojedinim fotografijama čini se da se upravo to i desilo. Maleni deo tkanine jedva je prikrivao bradavice, dok se Jovana plazila kroz rukohvat zlatne torbice.

Komplimenti na njenom Instagram nalogu nisu izostali.

Bože, kakva si ti žena. Jedna od najlepših, nase*sipilnijih i najmoćnijih -

- Gospode bože! -

- Ovo je za srčku! -

- Ekstremno lepa žena -

- Čisto savršenstvo -

 

 

Podsećamo, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu, iako ona tvrdi suprotno.

- Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se pomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je svojevremeno ona za medije.

 

 

Dve godine kasnije, manekenka je doživela još jedan peh. Na snimanju spota upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

- Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut - ispričala je Jovana nakon tog traumatičnog iskustva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)