Telo

JOVANA ŠVONJA-ĐORĐEVIĆ NEPUNIH 5 MESECI POSLE TREĆEG POROĐAJA POKAZALA SVE: Donji veš i tigrasti brus koji je jedva obuzdao grudi (FOTO)

Manekenka izgleda nikad bolje, a fanovima pale vilice do poda!

17.10.2024 22:10

JOVANA ŠVONJA-ĐORĐEVIĆ NEPUNIH 5 MESECI POSLE TREĆEG POROĐAJA POKAZALA SVE: Donji veš i tigrasti brus koji je jedva obuzdao grudi (FOTO)
Instagram-callmelolita

Manekenka Jovana Švonja-Đorđević, supruga je fudbalera Filipa Đorđevića. Sa njim ima troje dece, dva sina i ćerku. Ona je treće dete dobila krajem maja, iznenadivši sve objavom na Instagramu. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, mnoge je zabrinulo odsustvo njenih objava, ali izgleda da je poznati par Jovaninu trudnuću krio od očiju javnosti. 

Ona je nedavno objavila serijal fotografija gde je po ko zna koji put dokazala da je najlepša i najzgodnija manekenka, čak i posle troje dece i nedavnog porođaja. Naime, Jovana je objavila serijal fotografija na kojima je samo u brushalteru, crnom donjem vešu i dugim crnim čarapama.

Grudnjak je bio plišani i tigrastog dezena, a jedva je uspevao da obuzda njeno bujno poprsje. Dekolte je bio pravi praznik za oči njenih brojnih fanova na Instagramu. Stajling je zaokružila velikm alkama u boji zlata, dok je frizura bila identična onoj po kojoj se proslavila pokojna pevačica Ejmi Vajnhaus. Takvu fizuru odlikuje prednji natapirani deo kose koji daje naizgled veliki volumen. Šminka je samo dodatno istakla Jovanine inače markantne crte lice. 

 

 

- Malo da začinim svoj Instagram - dodala je ona u opisu.

Objava je u rekordnom roku dobila veliki broj sviđanja, a malo je reći da su fanovima "pale vilice".

- Ne tražiš ni od koga dozvolu da sanjaš, osećaš, voliš... to je cela magija života... nastavi da rušiš sve ispred sebe.

- Pa, možda je malo kasno da te zovem Lolita? Naravno, šalim se.

- Previše moćno!

- Najlepša!

- Pokazala svima!

- Brutalna žena!

- Koliko si ludo lepa!

 

 

Podsećamo, Jovana je jednom prilikom priznala da je lice i telo ulepšala i estetskom hirurgijom, ali i da se kasnije pokajala zbog pojedinih intervencija. Manekenka je stavila silikone u usne, koji su se pre izvesnog vremena izlili, pa ih je izvadila, a radila je i operaciju nosa zbog koje se pokajala.

- Uradila sam je jer sam bila idiot. Dosada, hir... ništa lepša nisam zbog toga - istakla je svojevremno lepotica povodom intervencije nosa za medije, a priznala je i da je uvećala i grudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)